Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaona0011

Wybaczyłybyscie ? Prosze o porade....................

Polecane posty

Gość takaona0011

jestes w długoletnim zwiazku twoj facet nagle pisze na zarty kolezance"szkoda ze sie nie spotkamy" ktora za nim lata ale on ją odpycha i jaja sobie z niej robi, a potem pisze innej "milo bylo cie poznac" mimo ze prawie wcale jej nie zna, czy wybaczylybyscie te glupie zarty? ja sie z nim rozstalam ale on przeprasza mowi ze to glupie zarty byly ciagle placze za mna mowi ze kocha, ja tez go kocham ale nie wiem czy powinnam wybaczyc? prosze o opinie

Gość aniaaniaaniaania
może to tylko głupie żarty,a na pewno nie powód do rozstania

Gość takaona0011
to jest moj pierwszy tak dlugoletni zwiazek, wkurzylam sie i zerwalam, dlategoi chcialam zapytac o opinie innych, nawet myślałam ze takie zarty wliczaja sie do zdrady, skad ja mam wiedziec nigdy nie bylam w takiej sytuacij

Gość autorko- durna jesteś?
a co to tkiego? :O 'szkoda, że sie nie spotkamy'- jakby chciał, to by się z nią spotkał a to 'miło było cię poznać' :D:D:D no to chyba normalna forma, też często piszę albo mówię komuś 'miło było cie poznać', a nie ma w tym żadnych podtekstów, zxwyczajnie FAJNIE, że kogoś poznałam- czesto jest też tak, ze są to osoby z którymi np. gdzies byłam i wspólnie spędziłam czas, a później już nigdy ich nie widziałam Twój facet, to jakiś pantofel, skoro przeprasza za coś takiego :O (chyba, ze ma juz coś na sumieniu- kiedyś Cię zawiódł czy coś...)

Gość sdscs
szcezre na zarty mi to nie wyglada...wydaje mi sie ze bylo cos na rzcezy ,a iiedy wyszlo a jaw przestraszyl sie twojej reakcji tego ze moze cie stracic i odwraca kota ogonem. pogadaj z nim poporos o szczere wyjasneinie, pomysl sama czy ty bedac z nim kiedykolwiek miaals ochote na takie zarty czy stac by cie bylo na napisanie zcegos takiego? ja np nie bo ejstem zakochana po uszy. ..powiedz ze wszystko zrozumiesz tylko neich ci powie szcera prawde bo wtedy ejst szansa na obgadanie tematu i ratowanie zwiazku a jak jest falsz i zatajnie to daleko to nie zajdzie

Gość miziaczkowaaaa8888
Napisze z własnego doświadczenia. Nie powinnaś robić takich rzeczy że go zostawiasz, bo to nie powód do rozstania. Mogłaś po prostu mu powiedzieć żeby tak nie robił bo źle się z tym czujesz. U mnie też tak było, że facet z którym byłam 4 lata nagle zaczął sobie wypisywać tak do innych. Powiedziałam mu żeby tak nie robił bo nie jest to dla mnie miłe (z tym że on pisząc się umawiał itp.). Niedługo potem mnie zdradził, a też płakał przedtem jak się do niego nie odzywałam bo za plecami się umawiał.

Gość :( pominięta
nie wybaczaaaj on się nie zmieni!!!!! :)

Gość sdscs
pfffff o boz ejakie neiktore dziewczyny sa glupie, autorko bardzo dobrze zrobilas!!!!! ta co pisala ze prosila by tego nei robil, i co ci z tego pzryszlo??? co z tego ze go prosilas tu nei chodzi o to by w zwaizku sobei czegos zakazywac tylko o to by dowiedziec sie dlaczego krtos postepuje tak a nie inaczej mzoe trzeba cos obgadac cos zmioenic? autorko, bardzo dobrze zrobilas

Gość takaona0011
ze to byly zarty to ja wiem napewno bo gadalam z nim szczeze juz nie raz, ja wiem ze on nie bedzie tak robil, nawet ze swoją mamą rozmawial na ten temat, ja tesknie on tez.... eh miziaczkowata u ciebie jest inna sytacija bo ja bym nie wybaczyla gdyby moj facet z kims sie umawial, nawet bym nie myslala o powrocie? a on plakal za toba dopiero jak go zostawilas tak?

Gość miziaczkowaaaa8888
Pisał do innych bo chciał się umówić. I wyszło na jaw że pisał więc się zdenerwowałam że chciał umawiać się z dziewczynami (których sama nie znałam, bo co innego z jakąś naszą znajomą) i przestałam się odzywać. To potem przepraszał płakał itp. mówił że już tak nie będzie. Po pewnym czasie znów to robił. i znów ryczał jak się obraziłam. Wkońcu za namową koleżanek zaczełam to olewać że tak pisze do innych. Mówiły mi że skoro pisze to jeszcze nic nie znaczy. A potem po jakimś czasie mnie zdradził i to był koniec 4 letniego związku a tak płakał wcześniej jak się coś nie układało.

Gość takaona0011
ehhh straszne.....a zapomnialas juz o nim ? ja z nim mialam swoj pierwszy raz a on ze mna i myslalam ze bedziemy zawsze razem on mi tez to mowi, jesli chodzi oto czy to byly zarty to jestem pewna tylko ze boli mnie to ze on wtedy nie pomyslal o mnie ze mi bedzie przykro z tego powodu

Gość miziaczkowaaaa8888
Szczerze to chciałam wybaczyć mu ta zdradę bo w sumie 4 lata to długo. Szkoda mi było tego wszystkiego. To było straszne ciągle się gryzłam z myślami o tym jak on to robi z inną. Ryczałam po nocach. Potem się rozstaliśmy. Mnie też bolało i boli że nie pomyślał co moge poczuć jak się dowiem że chciał się umówić z inną. Ani nie pomyślał jakim śmieciem się poczuje gdy mnie zdradzi. Ja też przeżyłam z nim swój pierwszy raz a on swój pierwszy ze mną. Jeszcze do niedawna nie wyobrażałam sobie że moglibyśmy się rozstać. Chciałam się z nim zestarzeć...Strasznie mi zależało byłam w stanie zrobić wszystko dla niego (może dlatego w taki sposób wykorzystywał moją dobroć bo widział że mi zależy i po jakimś czasie wybacze jego błędy). Byliśmy nawet zaręczeni, kilka dni przed tym zanim mnie zdradził mowił mi jak to bardzo chciałby abyśmy mieli dzieci itp...Strasznie żałuje, że gdy pierwszy raz mnie oszukał to po prostu go nie olałam,a głupia dałam się nabrać na płacze i lamenty.

Gość takaona0011
Strasznie żałuje, że gdy pierwszy raz mnie oszukał to po prostu go nie olałam,a głupia dałam się nabrać na płacze i lamenty. A jak on wtedy cie oszukal? spotykal sie z innymi? czy pisal te smesy?

Gość miziaczkowaaaa8888
Pierwszy raz mnie oszukał jakimiś błahostkami np. kłamał jak to dobrze się uczy itp, że np jedzie do wujka a był gdzieś indziej (ale to było po 2-3 mies. znajomości) potem jak zaczęły się studia to znów się nie uczył, mówił mi że idzie na egzaminy (bo mi strasznie zależy na wykształeceniu i chciałam by on też coś osiągnął) nawet mówił jakie zadania były dokładnie opisywał ich treść a potem okazywało się że na żadnym nie był. po ponad 3,5 roku zaczeły się smski do innych...

Gość hhhhhhh
autorko - zrobiłaś dokładnie to, co powinnaś

Gość takaona0011
no to ciezko miałas, moj mi nigdy nic takiego nie wykrecil , te smsy zdarzyly sie pierwszy raz, to byly dwa smsy, i mysle zeby mu wybaczyc bo go kocham, dobrze robie czy nie?

Gość miziaczkowaaaa8888
Ja bym porozmawiała z nim że nie podoba mi się to co robi. Ale przy tym zachowałabym czujność czy nie robi tego nadal. Jeśli zrobiłby to to drugiej szansy bym nie dała nawet jeśli bym kochała.

Gość takaona0011
no tez mam taki zamiar.... tyle ze ja wybaczyc chce bo minelo troche czasu i mysle ze sie nauczyl zeby nie zartowac sobie bo to rani druga osobe

Gość miziaczkowaaaa8888
Rób tak jak czujesz tylko nie daj się zwieść płaczom i lamentom, które zwykle mogą być robione specjalnie i na siłe bo faceci wiedzą że to na nas działa.

Gość takaona0011
wiem o tym, tyle ze on juz sie zmienil, zerwal nawet kontakty z kumplami ktorych ja niecierpie

Gość idiw3232
cos o tym wiem...moj facet zaczal pisac z jakas lafirynda ze stolowki-kelnerka,gdzie jadal obiady,zaczelo mi to przeszkadzac,bo oklamal mnie co do znajomosci z nia,wkurzylam sie i wywalilam go za drzwi bo zdrada zaczyna sie zawsze niewinnie,przychodzil,blagal,plakal i wybaczylam,ale nie zappomnialam...

Gość shkajh
po ile wy macie lat?

Gość takaona0011
ale w moim przypadku nie znaczylo to ze on chcial jakis znajomosci, tylko to byly glupie zarty z jego strony....... ja mam 21 a on 22

Gość matacz..-.
tak tak - duma to mój ulubiony grzech jak mawiał" Al Paczino" w adwokacie diabła - rób tak dalej z zostaniesz sama !! a na stare lata bedzie pchac sobie wibrator :)

Gość takaona0011
tyle ze on nie pomyślal o tym ze to mnie zaboli, dlatego zdecydowalam sie zerwac, ale teraz chce wrocic bo mysle ze zrozumial zeby zartow sobie nie robic

Gość matacz..-.
21 22 - rozjebło mi nadgarstki :)

Gość trochę za ostro, ale
nie ma się co dziwi, skoro w tych czasach prawie każdy zdradza. Ja bym jednak na twoim miejscu jeszcze nie rozwalał związku.

Gość matacz..-.
powaznie to on bedzie wygladał jak w trumnie bedzie lezał ,a tak moze robic wszytko ! nic mu zabronic nie mozesz , jeszcze ci nic nie przysiegał

Gość matacz..-.
kazdy zdradza , to jak ma wybór , i tak zostanie zdradzona jak nie pzrez tego to pzrez innego , jaka roznica ? porypane gadanie