Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rastamonaaa

Chciałybyście być z facetem bi?

Polecane posty

Gość rastamonaaa

sama mogłam być z facetem biseksualnym ale... odmówiłam, nie byłam pewna czy będzie mi wierny, czy niezdradzi mnie z facetem, czy będe dla niego tak samo pociągająca. Że żyłabym ze świadomością że jest wpół gejem :o może zle zrobiłam, ale nie chciałabym cierpieć. a Wy? chciałybyście takiego związku? nie czułybyście sie mało pociągające wiedząc że lubi też mężczyzn? :)

Gość fkfjgfmg
Nie chciałabym.

Gość znalam takowego.pol roku zawra
cal mi glowe rozkochal.o tej pory sie lecze...i powiedzialam NIGDY WIECEJ TAKICH OKAZOW!!

Gość Kobalaminka
Nigdy w życiu.

Gość watata
ja po killku latach małżeństwa żałuję że mój nie jest bi, wieje nudą

Gość rastamonaaa
watata co masz na myśli?

wiesz to ze jest bi właśnie oznacza ze będzie chciał mimo związku czasem z facetem to zrobić ;) a poza tym można urozmaicić zabawy w łóżku dzięki temu

Gość watata
chodzi mi o to żechciałaby trochę poesksperymentować niezdradzając przy tym męża, on nawet o tym wie, ale brzydzi się facetami, jakby był biseksualny to może spełniłyby się moje fantazje :) W sumie, to powiedz, co za różnica, czy facet Cię zdradzi z babą czy facetem, 100% hetero może zdradzić z kobietą i to tak samo boli, a to czy ktoś jest biseksualny wcale nie sprawia że ma jakieś tam większe skłonności do takich zachować.

Gość Miś Panda8877
A w czym właściwie rzecz? Jestem z biseksualnym facetem od 7 lat, mój były zresztą też jest bi. I gdzie tu problem? :>

Gość Nie chcialabym bo oni zazwycza
j zdradzaja. Z facetami. W odroznieniu od kobiet bi. Tu duzo jest wiernych

Gość powiem i ja.......
coś w tym jest co napisała... watata... bo prawda jest taka że obojętnie jakiej orientacji się jest liczy się to czy potrafisz być z tą drugą osobą i dochować jej wierności....ponoć jak się kocha to się nie zdradza prawda ?

Gość powiem i ja.......
Levviatan.....no wiesz wg mnie o pewnych sprawach mówi się od samego początku i każda ze stron ma prawo powiedzieć o swoich oczekiwaniach i jakiego związku pragnie i albo się na pewne sprawy godzimy albo i nie ...autorka pytała czy mogłybyśmy być z facetem biseksualnym i wyrażała obawy że będzie ją zdradzał z facetami ....ale przecież biseksualny facet może tak samo zdradzać z innymi kobietami

Gość Miś Panda8877
To jest wyjątkowo zabawne i absurdalne... kobiety, które nie znają żadnego biseksualnego faceta uważają, że nie można z kimś takim stworzyć związku, bo będzie zdradzał z chłopami. A ja przez tyle lat swojego biseksa staram się wypchnąć na jakiś męski seks albo namówić na trójkąta z innym facetem- i nic! :D

Gość toż to lafirynda,
nie i niezaakceptowałabym tego nigdy,pedały budzą we mnie wstręt i odrazę

Gość zaciekawiona tematyką
Dla mnie seks mojego faceta z innym facetem nie byłby zdradą i nie wiem dlaczego innym kobietom to przeszkadza. Przecież chyba najbardziej w fakcie zdrady boli nas to, że inna kobieta okazała się od nas lepsza, ładniejsza, zgrabniejsza, bardziej seksowna. Z tą drugą możemy się porównywać i jeśli wypadamy na niekorzyść to nas to boli. Ale jak można się porównywać z facetem ? Przecież seks faceta z facetem i relacja faceta z facetem jest całkiem inna niż seks i relacja kobiety z mężczyzną. Pewnych pieszczot i doznań nie jestem w stanie ofiarować mojemu facetowi nawet jeślibym stanęła na głowie ;] Penis mi przecież nie urośnie cokolwiek by nie zrobiła ;] Dlatego ja jestem spokojna i moja samoocena ma się dobrze. I zachodzę w głowę o co chodzi z tą zdradą która dla mnie nie jest zdradą.

Gość zaciekawiona tematyką
Oczywiście to, że facet jest biseksualny to nie znaczy że automatyczne nie jest zdolny do dochowania wierności. Jeśli para umawia się na początku związku na seksualną wyłączność to facet który kocha będzie jej przestrzegał, niezależnie od swojej orientacji seksualnej.

Gość rozamunda_kwak
przykro mi ale jestes głupia :o jesli bedzie chcial cie zdradzic to zrobi to z kobieta,facetem albo koza faceci hetero zdradzaja na potege,zadna gwarancja

W sumie gdyby obiecał że jego kochankowie też będą zawsze bi to mogłoby być nawet ciekawie :p