Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezpomysłowa głowa

Poradźcie mi jak się ubierać :)

Polecane posty

Gość bezpomysłowa głowa

Cześć dziewczyny mam nadzieję że pomożecie.Otóż nie potrafie się dobrze ubrać :P Sęk w tym, że mam figurę mocno kobiecą :p Sadełko i to całkiem spore, tłuściutkie udka i w tym lezy problem.Nie jestem z tych całkiem puszystych ,za młodu miałam nawet figurę całkiem sobie, z wcięciem w tali...Ale teraz utyłam i pytam Was moje kochane jak się ubierać by zamaskować sadełko a wyglądać fajnie .Podobają sie mnie takie stroje nawiązujące do lat 60-70 tych ,a akurat jest na nie come back :)

Gość z kim?
Sadełko i to całkiem spore, tłuściutkie udka Nic mnie bardziej nie wkurvia niż nazywanie tych wielkich, ociekających tłuszczem, spasionych, spoconych i obwisłych fałd schabu "sadełkiem" o "tłuściutkimi udkami" :o:o:o W trykotowy wór się zawiń świnio 🖐️

Gość kaszaneczka na patyczku
Sęk w tym, że mam figurę mocno kobiecą Sadełko i to całkiem spore, tłuściutkie udka................. to nie jest figura mocno kobieca, raczej mocno otyła:( wejdź sobie na typy figur w necie, dopasuj się i wybieraj fasony wg wskazówek, ja lubię opisy wg Triny i Suzany

Gość bezpomysłowa głowa
Rany ludzie co się z wami dzieje...takie komenty zachowajcie sobie w swoich nadetych tyłkach :P Może nei jest tak tragicznie jak to opisałam nie jestem jak baleron ,raczej jak dziewczyna w rozmairze ..l'' tak czy inaczej podnosze temat i prosze o dalsze sugestie ;D

bluzki i sukienki odcinane pod biustem (uwielbiam) nic bardzo obcisłego i z elastycznego materiału jak wzór w paski to tylko pionowe płaszcze i kurtki ściągane w pasie unikaj jakiś baaardzo szerokich rzeczy, bo przez to będziesz się wydawać bardziej puszysta. Idź na zakupy napewno znajdziesz coś fajnego

ale nie opisała dokladnie sowjej figury.. gdzie jestes najgrubsza? w biodrach? na brzuchu? jeśli tak to noś właśnie tuniki albo sukienki.. nie noś obcisłych spodni - mniejszy rozmiar wcale cie nie odchudzi a wrecz przeciwnie