Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieLubieNiedziel

Pytanie do studentów... obojętnie jaki kierunek

Polecane posty

Witam Moi drodzy Powiedzcie mi, czy jak zaczynaliście swoją przygodę ze studiami - mam na myśli, że byliście na pierwszym roku w pierwszym semestrze;) to czuliście, że to " nie to " ? że nie dacie rady ? że nie umiecie się przestawić z systemu szkoły średniej na system studencki ? że przerasta was ogrom wiedzy jaki musicie posiąść, żeby w ogóle zaliczyć ? No i... czy minęło wam takie myślenie i jakoś się to wszystko ułożyło ? Piszcie.. i od razu co studiujecie.

Ja jestem właśnie na 1 roku, zbliżają się kolokwia - pierwsze poszło mi dobrze, jutro drugie... uczę się od tygodnia po kilka godzin dziennie i nic z tego nie umiem :O a facet jest bardzo wymagający i na 1 terminie przepuszcza 10 % osób :O

Hmm, ja sie na swoim kierunku odnalazlam dobrze, bylo ciezko, szczegolnie w czasie sesji, ale ogolnie okej. Schody zaczely sie gdy zaczelam drugi kierunek rownoczesnie, myslalam, ze nie dam rady. Zobaczymy jak to bedzie :)

No pewnie! Zawsze sie zdarzaja jakies poprawki. Boze pamietam jak nie zaliczylam pierwszego egzaminu, jak plakalam :p teraz sie z tego smieje, ale wtedyyyyyyy. Najwazniejsze to nie wpadac w panike.

ja to jutrzejsze bankowo będę miała do poprawki po świętach, bo przecież ku.rwa oprócz księstwa warszawskiego to nic nie pamiętam :O żadnego zaboru i królestwa polskiego :O

U mnie to było tak, że zadnego ogromu nauki nie było ani w pierwszym semestrze ani później. Miałam i dalej mam nawet mniej nauki niz w liceum. Koła mamy tylko w sesji, egzamin jak juz jest to jeden albo dwa. Studiuje pracę socjalną.

historia administracji? no ja jak sie dowiedzilam o tym ze nie zaliczylam kola to sie zalamalam i myslalam ze to juz koniec mojej przygody ze studiami:D ale teraz jestem lepszej mysli..

Gość Krótką chwilkę
A tak się zapytam przy okazji. Jak ktoś już zrezygnował to po papiery do dziekanatu? Tak od razu można się "wypisać"?

tak,historia administracji :) ja właśnie mam jakieś głupie myślenie, że jak nie zaliczę kołato koniec, bo wiem, że się uczyłam a nie umiem wobec czego na 2 termin więcej umieć niby nie będę :(

Gość a co mi tam!
ja tak miałam, czułam, ze to nie to, jak się uczyłam nic mi w głowie nie zostawało, choćby nie wiem ile się uczyła, więc rzuciłam te studia, zaczęłam inne, nie żałuje:)

Gość Krótką chwilkę
To jak to jest z tym wypisywaniem?

Krótką chwilkę niestety nic na ten temat nie wiem, ale domyslam sie ze pewnie tak a co mi tam! na czym bylas i na czym teraz jestes? :)

Gość kororowaLucja
Ja na początku też się cykałam, ale z czasem to już pikuś. Już jestem po studiach (stosunki międzynar. i ekonomia) i zobaczycie, że tak jak ja jeszcze nieraz zatęsknicie za kołami. Tak naprawdę to nic strasznego!

Gość studentka jaa
o rany - nie rozśmieszajcie mnie! Jaki ogrom nauki?? :D Też studiuję administrację, jestem na II roku... Wiadomo, jak jest jakiś egzamin to trzeba przysiąć, ale 3-4 wieczory na przedmiot spokojnie wystarcza! :) A dodam, że mam dwójkę Maluchów w domu... PRZESADZACIE!!! Ale co robię na tym kierunku to często zdarza mi się myśleć :P