Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jegowina

Jak tu wierzyć we wróżby, wróżki, przesądy, klątwy

Polecane posty

Gość jegowina

kobiecinki, powiedzcie mi czy w waszym życiu działy sie jakieś dziwne niewytłumaczone rzeczy? W przesądy nie wierze , wróżby i wróżki też nie. Nigdy nie wysłałam smsa z wróżbą itd. Moja koleżanka ostatnio wysłała smsy z pytaniami czy zda prawo jazdy itd. Niby nie zda ale to sie dowie za tydzień. Mi dała meila do jednej babki i powiedziała że jak sempię 2zł na smsa i nie więżę i tak to ona może mi odpowie. (za free bo inaczej bym nie wysłała) Wysłałam meila z pytaniami. Po 2 dniach dostałam odpowiedź, 2 odpowiedzi były zgodne ze stanem faktycznym a 3 o która mi chodziło troche mnie zdziwiła i nie wiem czy wierzyć w to czy nie. Aż mi ciarki przeszły. Tyle co wiem o niej to głucha w średnim wieku osoba. Sprawdziła wam się wróżba kiedyś czy jak to nazwać? Bo nie moge spać teraz :/

Gość resztki z obiadku
idź lepiej do spowiedzi bo szatan się tobą interesuje

Gość Samotny28l
Jak byłem młody rodzina chciała żebym został księdzem. Ja jednak na myśl że miałbym wyjść przed ten tłum i mówić coś dostawałem gęsiej skórki. Byłem okropnie nieśmiały. Wbrew woli rodziny zadeklarowałem, że księdzem nie zostanę, że chcę znaleźć sobie dziewczynę, założyć rodzinę i być szczęśliwy. Oni mnie za to przeklęli!. Klątwa objawia się tym, że nie mam powodzenia u kobiet i żadna nie jest w stanie mnie pokochać.

Gość cecylka z kominka
Samotny, może du..pa z ciebie i tyle

ja nie byłam nigdy, bo tylko ja mam wpływ na to, co robię i co mnie czeka- taką mam teorię:) jednak kilka lat temu, mojej cioci dwie różne wróżki, w różnym czasie powiedziały, że jej mąż umrze. jedna, że w wieku "jezusowym", a druga, że chyba w przeciągu 3 lat. dziś ma 43 lata i nadal żyje ;) jak widać, wróżby się nie spełniły, ale strach miała, gdy dwie osoby powiedziały jej praktycznie to samo...!