Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasienka_Kasienka

Boże co za siara :[ WSTYD!

Polecane posty

Gość Kasienka_Kasienka

Ależ miałam dziś pechowy dzień :/// aż mi wstyd jak o tym myślę... Poszłam do Centrudm handlowego kupić jakieś szmatki no i weszłam do sklepu, kupiłam a z racji takiej że było mega gorąco to przewiesiłam płaszcz i szalik przez rękę i tak je nosiłam. Wyszłam z przymierzalni, zapłaciłam za to co wybralam a resztę rzeczy odwiesiłam i szłam do wyjścia. Przechodzę przez bramki a tu nagle Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii piiiiiiiiiiiiiiii, więc stoje spokojnie i czekam aż ktoś podejdzie. Ekspedientka przejrzała reklamówkę zakładając ze to jakiś klip nieodpiety no ale okazało się że nic nie było. Po czym poprosiła żebym to ja przeszła no i dalej piiiiiiiiiiiii. Wiecie co sie okazało???!!! Nie odwiesiłam jednej pary spodni :[[[[[ zostały u mnie na ręku razem z moim płaszczem... :| Myslałam że sie spale ze wstydu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nigdy nic nie ukradłam i w życiu nie miałam takiego zamiaru :[ taka siara... :[[ więcej tam nie pójdę :((((

Gość Kasienka_Kasienka
pewnie że przeprosiłam milion razy!! Powiedziałam że jest mi strasznie wstyd za gapiostwo :[ czuje się jak debil :P

Gość Kasienka_Kasienka
dali mi 2 opcje posprzątać sklep na zamknięcie lub zrobić laskę ochroniarzom, wybrałam to 2 bo mi się spieszyło

Gość autorko- durna jesteś?
(nick z innego topiku) oj biedna🌻 wyobrażam sobie jak się poczułaś... ale wiesz- zdarza się, przecież nie zrobiłaś tego specjalnie, też killka razy przez nieuwagę bym tak bym się 'urzadziła', ale na szczęście -póki co :P- w 'ostatniej chwili' zauważam swoje zagapienia durne nie przejmuj się 🌻

Gość Kasienka_Kasienka
spadaj podszywie!! Nie wszczeli alarmu :)