Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sklep otworzyc fajnyyyyyy

GDZIE KUPUJECIE NAJCZESCIEJ CIUCHY???????????????

Polecane posty

Gość chce sklep otworzyc fajnyyyyyy

1.LUMPEX 2.BUTIKI TYPU H&M, ZARA, NEW YORKER W GALERIACH 3.BAZAR 4.SKLEPIK OSIEDLOWY 5.ALLEGRO 6.SKLEPY INTERNETOWE (5i6- jesli tam kupujecie to jakie to sa ciuchy? Nowe, uzywane, firmowe, tanie drogie itp)

2 To chyba sieciówki, nie butiki. Poza tym 5 (ale ebay, nie allegro) i zazwyczaj łapię po prostu to co sklepy wyprzedają. No i 6

ja kupuje w sklepach internetowych .Mozna tam dostac super ciuchy ,ktorych niema w butikach i kupuje tylko nowe

Gość ljkolp
Glownie sklepy internetowe oraz ebay i amazon. NIe lubie chodzic po galeriach. Ale na internetowe zakupy wydaje bardzo duzo.

Gość chce sklep otworzyc fajnyyyy
chce otworzyc sklep,ale nie wiem co lepsze nowoczesny kumpik, outlet, internetowy czy stacjonarny

chce otworzyc sklep,ale nie wiem co lepsze nowoczesny kumpik, outlet, internetowy czy stacjonarny

Gość XXXYX
1.Faktory 2.wyprzedaże - najcześciej Zara Bershka 3. ostatnio coraz częściej TK maxx 4. Lumpexy staram się kupować ciuchy tanie ale solidne i w miarę modne, szkoda mi kasy na drogie rzeczy, wolę na co innego wydać.

Gość mikikun
ide przez most i mam ciuchy za grosz znaczy za parę euro

a w internecie patrzycie na metki czy raczej na cene? Jakie zdjecia wam sie podobaja,na jakich modelkach?

Staram się patrzeć na metki - mam kilka ulubionych marek i z zasady wyszukuje takie ubrania. Sklepy internetowe są zwykle tematyczne i proponują odzież z kilku firm produkujących podobne ubrania.

a w internecie patrzycie na metki czy raczej na cene? Jakie zdjecia wam sie podobaja,na jakich modelkach?

Gość kroolewna zwiewna
kocham lumpeksy ale dobre no i szukam outletów wyprzedaże też zawadzam

Gość kroolewna zwiewna
nie kupuję w necie bo ja lubię dotknąć materiału i wtedy wiem czy jest dobry a w lumpeksach zaczęłam z przymusu chwilowego a teraz kupuję tam bo lubię mam kilka dobrych punktów i zawsze tam chodzę

jedna rada, nie dostaniesz jednej uniwersalnej odpowiedzi czy lepiej postawic na marki czy na ceny, zalezy w ktora grupe konsumentow chcesz celowac. sa panie co beda szukaly drogich marek po okazyjnych cenach w internecie sa panie ktore lubia kupowac ciuchy vintage po srednich cenach a sa jszcze inne co kupuje wszystko na allegro byle tanie i znane jak zara hm bershka itd... uzywane czy nowe- niewazne poszukaj jakie sa juz sklepy internetowe, moze jest jakas luka na rynku czego jeszcze nie ma? czym sie mozesz wyroznic? taki przyklad, jest mnostwo sklepow internetowych z butami, butyk, ebuty itd...ale ja na przyklad upatrzylam sobie jeden sklep (ma dosc maly asortyment, ale trafiaja idealnie w moj gust, maja wszystkie buty okolo 200-400 zl, ale sa super jakosci i nie znajde takich w sklepach na ulicy. i tak o to maja wierna lojalna klientke ktora kupuje tam ze 3 razy do roku ;) pozdrawiam i powodzenia