Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onatojaijatoona

Dziewczyny czy kupujecie kozaki na zime ze skóry?

Polecane posty

Gość onatojaijatoona

Naturalnej oczywiscie? I jakie kwoty wydajecie?

Gość ljkolp
z naturalnej.

Gość onatojaijatoona
a ile wydajecie na kozaki? I czy te z eko skorki nie smierdza troche? :)

Gość sdfghjkl
Tylko i wyłacznie z naturalnej skory.Za drogich nie kupuje,w zeszlym roku 460 zł,włoskie.

Gość ufogcvi;hvj;k
Buty kupuję tylko ze skóry naturalnej.

Gość vxvcxxc
tylko z naturalnej skory, te eco to badziew, jakby mnie nie bylo stac z naturalnej to pewnie bym musiala kupic te ze smierdzącego eco plastiku, zimno szybko przez nie przenika, no chyba ze w srodku mają sztuczne futerko..nie nie nie..

Gość ljkolp
W tym roku wydalam w przeliczeniu na zl ponad 300zl, ale kupilam pozniej i znalazlam super sale 50% off.

Gość onatojaijatoona
bo wydaje mi sie ze te ze skory naturalnej sa takie z klasa, no sa po prostu inne...

Gość vxvcxxc
ja wydalam na swoje rok temu 700 zl, i nadal wyglądają jak nowki, i pewnie ponosze je przez kolejny rok lub 2,

Gość onatojaijatoona
tez mysle, ze te ze skory naturalnej tak szybko sie nie niszcza

Gość ufogcvi;hvj;k
Dziecko, a ile Ty masz lat, ze zastananawiasz się na rzeczą tak oczywistą? :) 16?

Gość onatojaijatoona
Do postu powyzej To takie typowe tutaj, obrazac ludzi. To dziecko, ktorym mnie nazywasz, kupuje buty w Venezi, zawsze ze skory, i nie ma na to reguly, ze takowe buty sa ze stali, ze sie nie niszcza, albo ze niszcza sie wolniej

Gość ja kupiłam sobie
fajne kalosze w Venezia rok temu za 399. kalosz jest do kostki,a dalej kozaczek. Super sprawa i nie niszcza się ,bo do kostki są z gumy:)

Gość opikmcdsxznsuyesuhcnb
roznie

Gość ufogcvi;hvj;k
Autorko, ale ja nie pytałam gdzie kupujesz buty, ale ile masz lat :))))))))))))))))))))))))) Bo Twoje pytania są na poziomie nastolatki i to chyba nieszczególnie rozgarniętej :)

Gość onatojaijatoona
Jeżeli juz mowa o etapach rozwoju, to pragnę uświadomić szanowną Panią, iż dojrzałość emocjonalna nie zależy od wieku, na ową dojrzałośc składa się wiele czynników, tak więc jeśli napiszę iż mam 70 lat to o niczym to nie świadczy. Luźne spostrzeżenia pisane w postach nie świadczą o infantylności. Widzę, że w każdym temacie znajdzie się jakaś zakompleksiona osóbka, która nie dość, że nie wypowiada się na temat to jeszcze go zaśmieca. Temat uważam za zakończony.

Gość patrrice6
Ja staram się kupować ze skóry.W zeszłym roku kupiłam kozaki ze skóry Conhpola i w ogóle nie ucierpiały w zimie - spokojnie przechodzę w nich również ten rok .Skórka jest bardzo miękka. Generalnie wydaje mi się, że lepiej dołożyć trochę i kupić z prawdziewej skóry, bo mogą wytrzymać o wiele dłużej

Gość mi mala z pracy
ze skory, takie bardzo porzadne i eleganckie mam dwie pary, i z dwie-trzy pary nie ze skory, na deszcz, chlape itd, w tym jedne z zamszu overknee na impreze na przyklad. zwykle na kozaki wydaje okolo 100 funtow, czyli jakies 500 zl.

Gość mi mala z pracy
ze skory, takie bardzo porzadne i eleganckie mam dwie pary, i z dwie-trzy pary nie ze skory, na deszcz, chlape itd, w tym jedne z zamszu overknee na impreze na przyklad. zwykle na kozaki wydaje okolo 100 funtow, czyli jakies 500 zl.

Gość oooooooooooooopppppppppppppppp
eko skora