Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GlamStar

Beauty-Art Szkoła wizażu i stylizacji Gdańsk

Polecane posty

Gość GlamStar

Witam was kochani! Wybieram się właśnie (nabór luty 2011) do szkoły wizażu Beauty-Art w Gdańsku! Czy są w gronie kafeterowiczek dziewczyny również wybierające się tam do szkoły? A może są osoby które ukończyły ją? Jakie są wasze wrażenia?

Gość Gosia Z
Akurat ja uczęszczam do tej szkoły w Warszawie i jestem zachwycona :) Zawsze pasjonowałam się wizażem ale wybór szkoły nie był łatwy. Na pierwszy rzut oka jest w czym wybierać, ale prawda jest taka, że nie każda szkoła jest dobra. Ja osobiści polecam Beatu Art przede wszystkim jest świetna atmosfera, wykładowcy wymagający ale to ma nas zawsze mobilizować :) Profesjonalne kosmetyki i sposób prowadzenie zajęć. Po prostu suuper :)

Polecam tę szkołę wszystkim, któe myślą poważnie o wizażu. Ja uczę się w Warszawie i jestem zachwycona! Poziom prowadzonych zajęć bardzo wysoki. Niczego nam nie brakuje, wykładowcy sa świetni, praktyki też (sesje zdjeciowe, pokazy mody, teatr itd....) wszystkie praktyki liczą ci się do dorobku zawodowego i możesz wzbogacac portfolio zdjęciami z sesji, ktore są naprawde profesjonalne ;) Polecam!!

Gość rrrrrrrr
ile kosztuje taka szkola? Ile za semestr? jak z oplatami za praktyki i wyjazdy?

Gość lila6
Witam! Odp. na "ile kosztuje taka szkola? Ile za semestr? jak z oplatami za praktyki i wyjazdy? " Opłaty za naukę wyglądają następująco. Rozliczamy się ze szkołą co miesiąc. W warszawie jest to 500zł, w innych miastach z tego co się orientuję 450zł. Za praktyki nic nie płacimy, a szkoła udostępnia wtedy kufry z kosmetykami. Jest to szkoła roczna. Nie uważam by to były wygórowane kwoty. To inwestycja w przyszlość. Pracujemy na kosmetykach Make Up Studio, ktorych zużywamy dużo, mamy również możliwość przychodzenia poza zajęciami by ćwiczyć. Ja jestem bardzo zadowolona :)

Gość Dominika Hope
W Warszawie lepiej zapisać się do Pro Mkae up academy - ciezko sie dostac bo jest masa chetnych ale nie daje za wygrana-poluje na kurs Intense PRO!

Polecam również nasz kurs makijażu i stylizacji w różnych poziomach trudności od początkującego do zaawansowanego. Prowadzimy zajęcia w trybie dziennym, wieczorowym i zaocznym, 80 % naszych zajęć to zadania praktyczne. Zachęcamy do zapoznania się z oferta na forum: http://www.kursymakijazutrojmiasto.pl