Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trubadurka212

Suknia na wesele PROSZĘ O OPINIE:)

Polecane posty

Gość Trubadurka212

Zakupiłam na mające się odbyć w świeta wesele, taką oto suknię: http://i.snobka.pl/sn649/be25a06b002353da47755eaa I proszę o opinie pań posiadających dobry gust, czy aby taka suknia pasuje?? mam figurę jak modelka na zdjęciu. Zastanawia mnie kolor.....pasuje czarny??? czy zbyt smutny? Moim zdaniem jest bardzo elegancki..... Słucham waszego zdania:)

Gość sdfghjkl
Mnie sie b podoba.Tez wybralabym czarną,chociaz za chwile bedzie pełno komentarzy ze czarny to na pogrzeb a nie na ślub.Mój komentarz jest taki ze czerń jest stylowa ,pondczasowa i zawsze elegancka.Pasuje na kazda okazje.

Gość jak kupuje tylko
sukienka ładna ale czarnej na wesele bym nie załozyła...

Moim zdaniem suknia jest bardzo wytworna i elegancka:) Bardzo ładna i skromna:) Dla mnie bomba:) Takie suknie świetnie pasują do dojrzałych kobiet, nie mówię tu o 50 latkach, tylko o kobietkach z poważną twarzą:) Pozdrawiam🌼

mnie sie osobiscie nie podoba, zle biust wyglada (wyglada na spiczasty, a nie ladnie zaokraglony) bedziesz miala jakis stanik czy bez? no i niestety jest czarna...gdyby chociaz byla to elegancka koktajlowa mala czarna to jeszcze, ale dluga wytworna suknia..no nie wiem ale to tylko moje zdanie ;)

Gość kroolewna zwiewna
de mode jest chadzanie w długich czarnych na śluby

Gość Trubadurka212
modelka nie ma stanika, ze stanikiem biust jest zaokrąglony. Trochę się obawiam tego czarnego koloru, ale z drugiej strony....czuję się w tej sukni wspaniale, czy to nie najważniejsze?

bardzo ładna ale czarnej na śluby sie nie zakłada , ale naprawde ładna :)

Gość Kobalaminka
Ładna ale raczej nie na ślub, nie pasuje.

wg mnie ta sukienka absolutnie nie pasuje na wesele..jesli ten krój to nie kolor i odwrotnie skoro masz taką figurę to odsłon nogi

Gość myszaaaaaaaaaaa
suknia super, choć też nie lubię czarnego na weselach. Ale dodaj jakiś ładny akcent, ja np. miałam kiedyś na weselu czarną sukienkę z czerwonym paskiem i biżuterią :) i było ok. Ale bardzo ładną wybrałaś tak w ogóle, dobrej zabawy :)

Gość elemele...
suknia ładna, ale kolor nie pasuje. Wesele to nie stypa, na czarno się nie ubiera

Gość Pauloxii
A według mnie pasuje, jest elegancka dobrze się w niej czujesz to najważniejsze. Dodaj jakiś akcent w dominującym kolorze , ładny makijaż , promienny raczej, wepnij może coś do włosów w kolorze dodatków, kolczyki itp . Będziesz najpiękniejsza , pozdrawiam udanego wesela:)

ee tam ja bylam na weselu w czarnej sukience, zreszta nie bylam jedyna i nikt sie na mnie jakos krzywo nie patrzyl, dobierz do tego jakies dodatki w innym kolorze, ten pasek mozesz zmienic na inny przeciez suknia mi sie podoba, uwiez ze na weselach ludzie wygladaja gorzej ;)