Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciocia5letniejDziewczynki

PREZENT DLA 5 LATKI

Polecane posty

hej podpowiedzcie co można kupić 5 letniej dziewczynce na prezent świąteczny

Gość Lalejka
Zależy do jakiej kwoty, trzeba wiedzieć czym dziecko lubi się bawić, co ją interesuje, najlepiej zapytaj jej rodziców

Gość Lalejka
Może kup jej jakąś lalkę, albo poszukaj na allegro są fajne zabawki edukacyjne

uklady mafijne -> naprawde bardzo śmieszne... co do jak zainteresowań to nie mam pojęcia, widzę ją 2 razy do roku. To chrześnica mojego męża, ale on nie wie co kupić. Mieszkamy za granicą i chcemy kupić coś przez allegro i wysłać na ich adres... co do kwoty to nie za drogo, no nie wiem do 200zł? Kurcze no nie wiem

Gość ljkolp
Ja dalam pieniadze rodzicom, zeby kupili od nas dla bratanka i bratanicy co uwazaja za sluszne. Ja sie nie znam i nie mam za bardzo ochoty chodzic po sklepach z zabawkami.

lalek ona ma bardzo dużo a z resztą zawsze dostaje od nas zabawki

na 5 urodziny daliśmy pieniądze i jej mama powiedziała ze kupi jej coś do pokoju. Ale nie chwaliła sie że juz kupiła... Wiec pewnie pieniądze sie rozeszły... wolę uniknąć takiej sytuacji Macie może córeczki w podobnym wieku?

Gość ljkolp
A to u mnie jest inna sytuacja, dzieci sie zawsze chwala co im rodzice od nas kupili.

Gość Lalejka
ale z zabawki będzie się cieszyć a to o to chodzi :) Sama mam dziecko w podobnym wieku :) Ja bym na twoim miejscu kupiła coś edukacyjnego, bo dzieci w tym wieku są bardzo ciekawe jak zabawka jest dobra i ciekawa to można połączyć przyjemne z pozytecznym

Gość mama mamimkowa
Ja synkowi kupiłam laptopa edukacyjnego- nauka cyferek, liter , uk ładanki, edukacyjna zabawka, no chyba ze juz ma taką?

Gość Lalejka
ubranka też oczywiście można kupić pod warunkiem że znasz rozmiar :) tego nigdy nie jest za wiele, teraz są takie fajne zestawy np. jakieś czapeczki w kształcie misia, na dzieci to wogóle śliczne ciuchy są.

dziękuję za podpowiedzi, poszukam na allegro czegoś fajnego Ale jak coś to czekam na wiecej odpowiedzi :D

Gość BąboladkaCzekoladka
o widze ze ktos ma podobny problem...

Gość gość
nie bedziecie mieli kłopotów z kupnem prrzentu dla 5 letniego dziecka gdy poznacie ideologię GENDER i będziecie żyć wg tej wspaniałej ideologii

Gość gość
Puzzle,lego,gadający zegar do nauki odczytywania godzin fisher price,lub tablet córka znajomej ma 4 lata i pogina z tabletem jakimś najtańszym ale przemycają jej w ten sposób nauke, cyfer,liter itp.trzeba tylko gry odpowiednio dobrać.

Gość lukkrecjja
Moje 5 latka jest znowu zwolenniczką zabawki Furby o jesli miałabym ja wskazywać na fajne prezenty to własnie byłby to dokładnie taki prezent jak ten słodziak.

Gość gość
dzieciaki szybko się nudzą zabawkami.

Gość gość
Siostra kupila furby dla corki tragedia 2 dni sie cieszyla od tego czasu lezy w kacie przereklamowana zabawka te wszystkie robozabawki to tylko wyzysk kasy najlepszy prezent za 200zl to 50 do raczki za 50 jakis ciuszek za 50 puzzle i bombonierka lub cos slodkiego ewentualnie jakis pistolet do baniek paletki do babingtona

Gość Telimena14
Może jakąś lalę? Jeśli chodzi o lalki dla dziecka to najlepsze moim zdaniem są lalki berenguer. Wyglądają bardziej realistyczne.Włoski są przyjemne w dotyku, a buźka jest naturalna, dlatego moje dziewczynki mają lepszą zabawę :) Polecam http://lalki-berenguer.pl/pl/

Idealnym prezentem dla dziewczynki może być wyjątkowy i oryginalny pamiętnik na kłódkę z serii Kraina Lodu! Nasza mała księżniczka będzie mogła tam pisać swoje największe sekrety! Polecam zamówić w sklepie internetowym CoZaCena - http://www.cozacena.pl .