Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michaleqqqqqqqqqqqqq

no i po zwiazku bez sexu przez 3 lata

Polecane posty

dziekuje za wczorajsze podpowiedzi stwierdzilem ze to nie dla mnie ;) mimo ze szkoda mi ale skonczylismy to eh .... kocham ja ale sama powiedziala ze zje jej ze mna nie wiem czemu skoro na kazde zawolanie bylem. ale zyjemy dalej . tylko ze nie ma komu sie wyzalic i z kim wypic :(

Gość łoja hahahahaaaa
bo babe trzeba traktować jak szmate wtedy będzie do ciebie lgnąć a jak ty byłes taki ciapowaty na każde zawołanie to co się dziwisz ;)

Gość Darekzpraca
Jak byla po to, zebys mial sie komu zalic, to sie nie dziw chlopie, jedna baba w zwiazku wystarczy ;)

Gość napij sie ze mną
tez mam doła

czy ja mowie ze jej sie zalilem ? kochalem ja wiec nie nalegalem skoro nie chciala kurwa ! a ze strata boli to nie moja wina ze jestem z tych co maja serce !

nie chciala sexu wiec czekalem nie nalegalem !!!!!!!! a koniec powstal przez kryzys a potem klotnie .... klotnie .... i bum koniec dzisiaj :( odszedlem z hoonorem ale w domu honor sie chowa do szafy :(

nie chciala sexu wiec czekalem nie nalegalem !!!!!!!! a koniec powstal przez kryzys a potem klotnie .... klotnie .... i bum koniec dzisiaj :( odszedlem z hoonorem ale w domu honor sie chowa do szafy :(

oj dobra myslalem ze mozna tu porozmawiac a ludzie gdy maja dobrobyt przy dupoie maja w dupie innych.!

ale jak Cie pocieszyć? Widocznie to nie była prawdziwa miłość, skoro tak to sie skończyło..gdyby wiedziała że jesteś tym jedynym, nie miała by oporu, ale miała więc to nie to, napewno znajdziesz jeszcze swoją, tę prawdziwą :-)

pisałem ci zes peezda... ---- slownik nie bije.

Gość fgdfdfertyuuy
i na ilu fotach teraz tepaku bedziesz sie żalil, żę dziewczyna dvpy ci nie dala? haha co za glupi ruchacz i dobrze ze ci nie dala, widocznie czula jaki z ciebie debil. daj jej linka do tego tematu gdzie sie zalisz ze ci dvpy nie dala, niech zobaczy z jakim kretynem sie spotykala 3 lata

Gość fgdfdfertyuuy
i na ilu foRach teraz tepaku bedziesz sie żalil, żę dziewczyna dvpy ci nie dala? haha co za glupi ruchacz i dobrze ze ci nie dala, widocznie czula jaki z ciebie debil. daj jej linka do tego tematu gdzie sie zalisz ze ci dvpy nie dala, niech zobaczy z jakim kretynem sie spotykala 3 lata

Gość fgdfdfertyuuy
jaki z ciebie facet z uczuciami kretynie jak takie intymne sprawy wywlekasz na forum? na forum pieprzesz brudy, ze ci laska dupska nie nadstawila haha gdzie tu uczuciowosc? jestes totalnym debilem