Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeżo-słodka

Świeże ale i słodkie PERFUMY

Polecane posty

Gość cardigan_girl
Polecam gorąco zapach CK- in2u. Świeży i jednocześnie z nutą słodyczy. Długo się utrzymuje i nie kosztuje wbrew pozorom bardzo dużo, ostatnio w douglasie widziałam 100ml za około 160zł (promocja), więc jest to relatywnie niska cena, w porównaniu np. do innych, które wyjątkowo mi się podobają DKNY Golden delicious (ponad 300zł). Jeszcze jedne, które mogę polecić to Bruno Banani made for woman, ale podejrzewam, że autorce postu niestety nie przypadną do gustu- dosyć specyficzny zapach, ale mi się podoba :)

Gość klasyczna celine dion
edt :) slodka, nic dodac nic ujac

Gość odnośnie Euphorii
też wszędzie ja czuję, nie przeszkadza Wam że ten zapach jest tak oklepany, że pachnie nim tyle kobiet, że już nie intrygują, nie są tajemnicą bo każdy je zna do obrzygania?

Gość kicia993
hehehe to sobie kup za 19 zł perfume zwykla skoro na wsyztsko narzekac bo to i tamto jestes dziwna autorko.Oj bardzo dziwna bo wszyscy pachna naokolo euphoria i co z tego a to znaczy ze to jest najlepszy zapach na swiecie i tyle!!!

Gość kicia993
i powiem jedno ze faceci szaleja za tym zapachem wiem cos o tym jak bylam na impresce odrazu wszyscy lecieli do mnie eh:]

Gość perfumelka
FLORA BY GUCCI !!! :)

Gość kicia993
oo i jeszcze polecam britney spears fantasy :D w rozowym flakoniku :D

Gość aha ii ach
zawsze lubiłam świeże perfumy, moim faworytem jest "green tea" E. Arden. Potem kupiłam L'Eau par Kenzo i chociaż byłam na poczatku zachwycona, przestały mi sie podobac bo zaczęłam w nich czaic jakąś taką "gnilną" nutę. I także zaczęły mi sie podobac słodsze zapachy. Teraz chyba sobie kupie Heat beyonce, z tego co pamiętam o ile nie pomylilam nazwy.

Gość echo davidoff
miracle lancome

Gość Tez szukam swoim perfum
Mam tak samo, jeszcze nie udalo mi sie znalezc "swoich" perfum, kazde mnie draznia, jak nie od razu, to po zuzyciu probki. Lubie swieze zapachy, ale slodkie - nie takie jak Cool Water Davidoffa :O "Jabluszka" tez ohyda. Poki co moimi faworytami sa (wszystkie po lekkim wywietrzeniu :P) Versace - Bright Crystal (po 1 butelce juz mnie mdli ale jak wywietrzeje to ujdzie, zapach nieco zwykly) Emporio Armani - Diamonds Victor&Rolf - Flowerbomb (malo swieze ale przypadly mi do gustu, edt bo sa dwie wersje)

Lubie zapach wanilii, po opisie w necie myslalam ze DKNY Pure to bedzie strzal w dziesiatke, ale okazalo sie ze inaczej :/

Jak tylko bede w perfumerii to powacham zachwalane przez Ciebie D&G 3, widze ze to zapach unisex, czyli nie jest duszacy :) Dawno temu podobal mi sie CK One ale teraz jest jak dla mnie za malo kobiecy i oklepany i za duzo facetow nim pachnie ;)

Gość najlepsze jak dla mnie
jak dla mnie to najlepsza perfuma slodko swieza jest Viktor& Rolf 'Flowerbomb' uwielbbiam tylko droga troche;)

Gość gość
Wróć do Daisy ale tej Eau so fresh, ciut podobny jest Issey Miyake Florale

Gość gosccccc
disel fuel for lfe unlimited!!!!!!!!!!!!!!!! daje plus za zapach, trwalosc, poczucie sie kobieco a moj maz je kocha;)

Gość gość
Zdecydowanie numer 53 od zapachowiec.pl to odpowiednik Chloe tylko bardziej dostępny cenowo ;)

Gość gość
Zdecydowanie numer 53 od zapachowiec.pl to odpowiednik Chloe tylko bardziej dostępny cenowo ;)

Gość gość
Zobacz na zapachowiec.pl oni mają idealnie odwzorowane te zapachy a jak Ci się mega spodoba to kupisz oryginał ;P

Gość ANETA56
Z strony www.zapachowiec.pl polecam kupić sobie j' adore nr 6. Zapach słodki a zarazem świeży, rewelacja. Polecam

Gość gość
Osobiście polecam D&G-Light Blue, Gucci-Gucci Rush 2, Carolina Herrera-Good Girl oraz Versace-Crystal Noir. Są to perfumy, które nie należą na pewno do ciężkich i spokojnie mogą nam towarzyszyć cały dzień. Kupuję je zamiennie, zazwyczaj mam dwa różne, na goia.pl i jestem bardzo zadowolona ;)