Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apula Edel

Czy któraś z Was ma chłopaka, a kocha innego?

Polecane posty

Gość Apula Edel

Dlaczego nie jesteście z tym, którego kochacie, tylko z tym drugim?

Gość uhhgrfed
bo zycie nieraz układa tak scenariusz ,ze niemasz wyjscia i decydujesz sie na kogos kto albo ci został albo łudzisz sie ze uczucie sie narodzi( choć byc może nigdy do trgo niedojdzie) mija juz 3 lata ,a ja dalej kocham faceta ,z ktorym zwyczajnie niemogłam być z rzyczyn odemnie niezaleznych, od tego czasu było kilku ,ale nie było juz tej magi,co wtedy

Gość uhhgrfed
bo zycie nieraz układa tak scenariusz ,ze niemasz wyjscia i decydujesz sie na kogos kto albo ci został albo łudzisz sie ze uczucie sie narodzi( choć byc może nigdy do trgo niedojdzie) mija juz 3 lata ,a ja dalej kocham faceta ,z ktorym zwyczajnie niemogłam być z rzyczyn odemnie niezaleznych, od tego czasu było kilku ,ale nie było juz tej magi,co wtedy

Gość |Ania23
Ja tak mam. On ma rodzinę. :( Jestem z chłopakiem tylko z przyjaźni

Gość ja mam męża,z naszej
miłości pozostały resztki po 8 latach,poznałam faceta,zakochałam sie,ale nie możemy być razem. juz nigdy z mężem nie będzie tak samo. nie wiem co dalej. Trwać z męzem i się zmuszac czy odejśc?

Gość niepotrafiezyc
ja kocham kogoś od 8 lat, byliśmy razem rok odszedł do innej wtedy nie mogliśmy być razem...Przez 4 lata byłam zamknięta na wszelkie znajomości w końcu się otworzyłam.Na początku było idealnie jak to w każdym związku po czym facet zaczął mnie olewać okazał się zupełnie odbiciem poprzedniego.Po 3 latach związek się rozpadł zbyt mocno pragnęłam żeby po prostu był tak jak ten poprzedni a on był tak daleko.Teraz jestem w kolejnym związku ale się nie angażuje już nigdy się nie zaangażuje będzie co będzie najważniejsze ze tamten wciąż w sercu jest i mam cicha nadzieje ze znów kiedyś będziemy razem.Odkąd go nie ma życie sens straciło nie potrafię się w nim odnaleźć nie potrafię żyć normalnie...