Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malomalomalo

Oszczednosci ciagle malo

Polecane posty

Gość Malomalomalo

Hej tez tak macie ze ile byscie nie odlozyli na konto to zawsze malo? Ja mam 30 lat, singielka na koncie 240 tys zl i ciagle mi malo. Mieszkanie wynajmuje , mam urzadzone calkowicie ze swoich, sprzety itd. Nie mam juz na co wydawac kasy. Mieszkania nie kupie bo chce dom. Maloooo

Gość to cała prawdaaa
240tys masz? a ile zarabiasz? to jakbyś położyła je na konto oszczędnościowe to by ci wpływalo co miesiąc 650zł dobry dodatek do pensji :)

Gość kroolewna zwiewna
a się chwalisz czy żalisz?

Gość Malomalomalo
Zale sie. Chyba jestem pazerna. Nie mam stalej pensji ale tak w granicach 800-1000$ na tydzien. Byl czas ze sporo zwiedzalam ameryke , ostatni wiekszy zakup pol roku temu samochod i tyle. Nic mi wiecej nie trzeba, no moze jakis mily chlopak do wspolnego spedzania czasu:) a moze wrocic juz do polski? Sama nie wiem, tu mam cala rodzine, 2 zwiazki posypane za soba. Moze jednak czas zjechac do pl i tam probowac szczescia?

Gość Marilenka
Gratuluje tylu oszczędności, a gdzie pracujesz że tyle zdołałaś odłożyć?

Gość ffddf
kolejna z wybujała wyobraźnią :(

Gość Malomalomalo
Praca w sumie dosyc ciezka bo zalozylam servis sprzatajacy. Najpierw pracowalam sama. Teraz pomaga mi dziewczyna jak mam duzo domow. Praca malo ambitna ale przynosi zysk. Dlatego zastanawiam sie czy jeszcze ze 2-3 lata tego nie pociagnac i nie wracac do pl. Tam mam studia zrobione , choc wiem ze to malo teraz znaczy ale czy majac 32 lata i troche kasy nie bede za stara na zaczynanie od nowa ? Nowy stary kraj, jakas praca itd

Gość 87878787
Dlaczego z wybujałą? ja też mam podobną sumę na rachunku. mam 32 lata :)