Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa, ciekawska

czy faceci zwracają uwagę na kształt warg sromowych

Polecane posty

Gość ciekawa, ciekawska

Jak wyżej, czy to ma jakieś znaczenie???

Gość maz_pozn
a dla kobiety ma znaczenie kształt penisa?

Gość kobiety są bardziej wokalne
jeśli chodzi o penisy, faceci kochają wszystkie cipki

Gość ciekawa, ciekawska
A tak się zastanawiałam, bo na mnie kształt wacka zupełnie nie interesuje, byle by nie był za mały. Ale jak z dziewczynami na wspólnym mieszkaniu byłyśmy i tak sobie na golasa latałyśmy to laski się z jednej śmiały max, że dzyndzla ma prawie pod kolana. I wtedy dopadło mnie pytanie, czy faceci też na to zwracają uwagę?

Gość srom-lover
oczywiscie ze ma; np ja uwielbiam duze miesiste wargi i łechtaczki a nie przepadam za malymi i schowanymi.

To ja mam odwrotnie nie lubię strasznie dużych. poprzedni partner miał takiego i czasem sprawiał mi ból. Oczywiście przegięcie w drugą stronę też jest niefajne.

Gość szelesta
nie mam pojecia ale może na sexycity.pl się dowiesz! www.sexycity.pl/polecam/40

Gość maz_pozn
Moja żona ma motylka, uwielbiam. Kiedyś też próbowałem "bułeczki", ale tak na prawdę kocha się osobę, a nie jej kilka cm2!!

Gość srom-lover
gazetowy ideal kobiety to cycata opalona blondyna z wygoloną bułeczką. Wielu dziewczetom wydaje sie ze jak maja miedzy nogami troche mięska to coś jest nie tak i najlepiej gdyby to wyciąć. Otóż nie nie kochane, wasze mięsko jest obiektem westchnień !

Gość maz_pozn
zgadzam się z srom-loverem - za dużo photoshopa w dzisiejszym świecie

Gość ciekawa, ciekawska
Ja nie mam takiej "bułeczki" i po tym jak usłyszałam komentarze moich koleżanek na temat jak to one nazwały "dzyndzla" dostałam mega kompleksów. Na chwilę obecną to chyba bym wstydziła się w ogóle z jakims facetem kochać. Bo mi naopowiadały, że to sugeruje iż kobieta jest mówiąc delikatnie puszczalska... Co Panowie o tym myślą?

Gość srom-lover
ja juz sie jasno wypowiedziałem; zreszta - zamiesc fotke to cie wylecze z bzdurnych kompleksow w 5 minut.

Gość ciekawa, ciekawska
No w akcie swojej desperacji nawet bym była skłonna tą fotkę zamieścić, żeby w końcu się przekonać, ale nie mam aparatu :P Tzn aparat mam, ale kabel gdzie?... A szkoda

Gość ciekawa, ciekawska
Zdaje sobie sprawę, że będąc w poważnym związku to nie ma znaczenia, bo miłość jest ponad to, ale pytam z ciekawości, tak na to się zapatrują faceci. Bo ja też jakbym kogoś kochała to zaakceptowałabym wszystko, ale jakieś tam swoje prywatne preferencje i opinie mam.

Gość srom-lover
zaraz tam akt desperacji, lec po kabelek słoneczko !

Gość maz_pozn
i kabel się znajdzie!! Też przyłączam się do prośby! a Koleżanki jakie miały??

Gość ciekawa, ciekawska
Teraz czuje się zażenowana, bo chyba mnie podpuszczacie :P A kabla właśnie nie mam, gdzieś przy przeprowadzce zaginął, ale jutro zobowiązuje się wyskoczyć do jakiegoś sklepu, kupie i fotke zrobie, a co mi tam :P

Gość stanął mi
myślac o twojej cipce

Gość mój mąż przepada za moją
cipeńką🖐️. Kocha ją,myje i pielęgnuje tak jak naszą miłośc:)

Gość ciekawa, ciekawska
O rany!!! Jak dla mnie to obleśne!!! Nie dość, że sama łechtaczka to jeszcze to babsko, zarośnięte nie tylko okolice płciowe, ale też uda, przecież to jakiś obojnak... Jak dla mnie to tragedia, ale facetem nie jestem... Chociaż aż nie wierzę, że komuś może się to podobać!!!!! Bleee

Gość C.P i I.
tu jest fajny sprzęt To przeciez mikro-penis. Ma owłosione nogi, to nie moze być tak wielka łechtaczka :o

Gość maz_pozn
Myślę, że miłość tutaj nie gra roli - wspominając czasy studiów ...

Gość srom-lover
pewnie ze cie podpuszczamy ;-) ale z drugiej strony co ci zalezy - przeciez nie umieszczasz przy zdjeciu personaliow z adresem...

Gość MARINER
Nie ma znaczenia:) chyba ze ma jakas wade anatomiczna.Co prwda zdarzaja sie kobiety z tzw fartuszkiem Hotentotki tzn z bardzo rozwinietymi wargami mniejszymi co z estetycznego punktu widzenia nie jest ladne,ale przeciez w seksie liczy sie przyjemnosc z obcowania z kobieta anie ogladanie jej warg sromowych :)

Gość ciekawa, ciekawska
To, że Ci stanął jakoś mnie nie pociesza, ale zobaczymy jutro. Liczę na szczere wypowiedzi, bo dla mnie szczere zdanie to podstawa, ja tam nigdy w słodzenie się nie bawię i mówię wprost to co myślę, nie tylko będąc anonimowa na forum :P Nie ma innych Panów, którzy chcieliby się wypowiedzieć? Czy im też duże wargi sromowe kojarzą się z rozwiązłością sexualną tak jak moim koleżanką? Bo ja wcale takiego bujnego życia erotycznego nie miałam, może nie tyle bujnego co puszczalska nie jestem, sypiałam tylko ze swoimi partnerami i jednym kolegą.

Gość to obrzydliwe
jakis facet ktory próbował może się przerobić na babę albo niedokształt jakis

Gość ciekawa, ciekawska
A zdjęcie na prawdę wrzucę :P W końcu jestem tu anonimowa :P