Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa, ciekawska

czy faceci zwracają uwagę na kształt warg sromowych

Polecane posty

Gość ja skróciłam ;)
I co z tego ze to tna ? Nic nie czujesz. Zrobiłam jak tylko skonczylam 18lat. Teraz mam ładna cipke, i nie musze sie martwic juz o motyla.

Gość ciekawa, ciekawska
Jesteś zadowolona z efektu? Tzn jest duża różnica warta całego poświęcenia? Napisz proszę jaka jest Twoja opinia

Gość ja lubie jak wystaje
:)

Gość srom-lover
ciekawa ciekawska, kazdy lubi cos innego i w tym jest caly urok - gdyby wszyscy lubili to samo to bylyby straaaszliwe nudy. tak wiec ciesz sie swoja mysią i uwierz ze jest nieomal nieograniczona liczba amatorow właśnie takiej a nie innej.

Gość miliondolcow001
SexyCity spełnia marzenia dowiedz się jak: www.sexycity.pl/polecam/39

Gość srom-lover
i boze bron nie daj se wcisnac ze warto se uciąć te słodkie mięsko

Gość ja skróciłam ;)
Mi wystawały i wisiały te wargi jakies 3cm poza wieksze. Wygladało koszmarnie, dodatkowo ja sie normalnie brzydziłam ich ;o byly i sine i pomarszczone, a nie takie ładne rozowe lekka wystajace. Teraz sa schowane, i jestem zadowolona. Moze nie w pełni, bo ja bym chciała miec ładna bulke bez zadnych kombinacji... i zden z pozniejszych 3 partnerow nie zorientował sie :) Tylko bol juz pozniej okropny.

Gość ciekawa, ciekawska
Że są gusta i guściki to wiem :P Ale chciałam usłyszeć zdanie większości, bo jakby nie było to praw matematyki nie da się obejść i to właśnie osobnika o poglądach większościowych mam również większe prawdopodobieństwo spotkać jako swojego przyszłego partnera życiowego :P hahaha chciałam się nastawić psychicznie na możliwe reakcje :P :) A tak szczerze to jak mój nick sugeruje to po prostu byłam ciekawa :P

Gość .................:)
nie wyobrażam sobie że można kręcić nosem na wygląd cipki, takiego to tylko w dupe kopnąć

Gość mariner
Dziewczyny@malo czytacie ,szkola sie klania.Polecam dr Wislocka i jej "Sztuke Kochania" a bedziecie wszytsko wiedzaoilay.\Czytac jak siedzicie na klopie a wiedza sama wam wejdzie miedzy nogi :) i nie bedziecie bzdzily o motylku ktory manifestuje gusty wlascicielki.A te z buleczka tez lubia i to bardzo a nic nie widac :) To jakie ma upodobania seksualnie wlascicielka motykow nie zalezy od ksztaltu jej cyckow czy cipki a przedewszytskim co ma w glowie czyli mozgu,bo tam jest osrodek erotyzmu u czlowieka.cipka to tylko instrument:)

Gość ciekawa, ciekawska
W sumie to ciesze się, że tak weszłam na necie posiedzieć i że na forum trafiłam, że napotkałam podobny topik i założyłam własny. Chyba mnie na duchu podnieśliście :) Już nie jestem taka załamana jak wcześniej :P

Gość mariner
Ja natomiast bardzo zwracam uwage na tzw :twardosc pochwy,bo ja najbardziej czuje,Jak jest miekka ,rozlazla,szeroka to nic nie czuje i zaraz mi mieknie .Mialem kilka partnerek co potrfily mi scisnac pochwa czlonka co doprowadzalo mnie do ekstazy nie do opisania.No ale byly swiatle kobiety i znaly swoje cialo i mozliwosci i nie pieprzyly o ksztalcie cipki:) Dotyk sie liczy a nie wyglad !kontakt cailao-cialo anie to czy jej zwisaja czy nie .I tak jak jest mrok to nic nie widac chba ze facet chce z latarka zagladac.Kopnac takiego w tylek i won!

Gość ciekawa, ciekawska
Zaraz chyba ze szczęścia wybuchnę :P Bo ciasna jestem i ścisnąć też potrafię :P A motylkiem już się nie przejmuję :P hahahha Tylko szukać wybrańca, który doświadczy tego niezwykłego zbliżenia ze mną mi pozostaje :D

Gość mariner
a tak w ogole co to za seks jesli partnerzy oceniaja sie a'priori !?Ma byc milo i oboje musza byc pozytywnie do siebie nastawieni.!bez zagladania miedzy nogi.SEKS JEST uzupelnieniem wiezi anie jej poczatkiem|Jesli jest poczatkiem to rodzi sie milosc toksyczna oparta wylacznie na seksie .Dla obojga tp tragedia,wkrotce znienawidza sie a odejsc nie potrafia:)

Gość ciekawa, ciekawska
Może źle się wyraziłam, bo chętnych na samo zbliżenie nie brakuje, ale przydałoby się w końcu kandydata na partnera życiowego znaleźć, a więc mówiąc wprost przyszłego męża szukać :P

Gość mariner
Takie sciskanie czlonka pochwa nazywa sie "pocalunkiem z Singapuru" i mozna faceta doprowadzic do orgazmu kosmicznego robiac to w serii regularnych i rytmicznych usciskow :)Jak mu cos takiego zrobisz to bedzie cie w cipke calowal i latal za toba jak pies ;)

Gość ciekawa, ciekawska
Hahahah technika mi dobrze znana, ale, że to się tak nazywa nie miałam zielonego pojęcia :P

Gość mariner
szukaj faceta z ktorym nawiazesz kontakt mentalny przede wszytskim,bo reszta to kwakwarakwa,chlam niewarty spojrzenia.Jak sie bedziecie dobrze komunikowali to i z seksem bedzie \ok.\to jest wazne !

Gość mariner
Dziewczyny w |Singapurze to robia za pieniadze ,ale technika ta byla juz opisana w Kamasutrze 4000lat temu .Zwracam uwage na to ze wtedy partnerka "robi dobrze" facetowi.a nie na odwrot:)

Gość ciekawa, ciekawska
Kogo szukać to wiem, stąd już prawie trzy lata jako singielka śmigam. Jakoś nie wzbudzam zainteresowania tej bardziej obytej i inteligentnej części populacji męskiej. Interesują się mną zawsze takie okazy, jak ja to nazywam, mniej lub więcej patologiczne.

Gość mariner
A wracajac do ciasnej pochwy to zwracam uwage na inny ,blogoslawiony aspekt codziennych cwiczen zaciskania jej w klopie >Takie cwiczenie doprowadza do wzrostu libido bo cala jama brzyszna ulega przekrwieniu a tym samym kobitki unikaja roznych polipow,wlukniakow itp.Organizm stymulowany regularnie sam sie oczyszcza i reguluje.A jaka przyjemnosc!

Gość mariner
Co ja ci moge poradzic? czytac ksiazki ,fajne i na poziomie pisma w rodzaju Zwierciadlo i trzymac na dystans typy "patologiczne".Mze masz cos w sobie co przyciga takich osobnikow.Przeanalizuj swoje "body language"

Gość srom-lover
po co ci zdanie wiekszosci, ciekawska? zdanie wiekszosci zabija wszelka indywidualnosc, a to juz jest tragedia... zycie plata figle i prawa matematyki nie maja tu zastosowania

Gość CieNIUUUUUUUUUU
Ja wole male wargi schowane - takie delikatne po rozchyleniu. Brzydza mnie troche wielkie rozklapione wary...

Gość mariner
To ty z tych co to zagladaja kobicie miedzy nogi:) Uwazaj!bbo ktoras ci leb tak scisnie ze go urwie ")

Gość mariner
Ide precz.Trzyjacie sie ! i milego wieczoru!

Gość ciekawa, ciekawska
Po co mi zdanie większości-po prostu z czystej ciekawości. Nie mam zamiaru traktować tego jak swoją życiową wyrocznię, chciałam tylko byc świadoma opinii części społeczeństwa, a dokładniej użytkowników forum, może rozwiać swoje wątpliwości i się trochę podbudować, co mi się udało. A w siłę matematyki wierzę, bo jestem zawodowo związana z tym przedmiotem. Ale też nie do przesady, matematyka ma swoje zalety, ale tylko w niektórych sferach życiowych. Moje wcześniejsze odniesienia były raczej żartem niż poważną, życiową filozofią. Co do mowy mojego ciała to nie wiem, co symbolizuje, ale najwidoczniej słabo odzwierciedla moje wnętrze :P

Gość cos ci napisze z innego
punktu widzenia. Posiadam mala cipke:P Nic mi nie wystaje itd. W dodatku jestem strasznie ciasna. I wcale sie nie chwale, bo nie ma czym:O Mialam troche partnerow w swoim zyciu:P i wiesz jaka byla ich reakcja na widok mojej malej? Doslownie: "Oj jaka ladniutka, malutka" po chwili gdy wlozyli palec: "Kurde czemu nie powiedzialas, ze jestes dziewica?" Nie bylam dziewica i nie jestem juz od 8 lat, a wciaz to slysze. 3 partnerow po zobaczeniu mojej cipki i dotknieciu zrezygnowalo ze wspolzycia twierdzac, ze nie chca mnie krzywdzic bo pewnie wole poczekac na kogos wyjatkowego badz proponowali dac mi czas do namyslu czy aby na pewno to go wybieram na pierwszego:O zaprzeczenia nic nie daly, bo chyba ten mit o tych schowanych wargach sromowych jest dosc znany. Ja doskonale wiem, ze to nieprawda, ale nieraz chcialam miec lekko wystajace wargi by uniknac zenujacych pytan. Byl okres nawet, ze chodzilam zarosnieta tam na dole by facet nie zobaczyl, ze nic mi nie wystaje:D Takze kazdy ma swoje kompleksy:) teraz jestem z kims kto tez nie mogl uwierzyc, ze dziewica nie bylam:D ale akceptuje mnie w pelni i tobie autorko tez kogos takiego zycze:)

Gość ciekawa, ciekawska
Dzięki za miłe słowa :))))) A zazwyczaj dobrze jest tam, gdzie nas nie ma :P Kompleksy zawsze jakieś są, jak nie dotyczące wyglądy tego czy tamtego to jeszcze czegoś innego :) Najważniejsze jakoś siebie zaakceptować, od zawsze się staram, poprawa jest, ale jeszcze długa droga przede mną, ciężko jest być perfekcjonistką :P

Gość ciekawa, ciekawska
Moja ciekawość została zaspokojona, a więc uciekam :P Kolorowych dla wszystkich aktywnie uczestniczących w dyskusji :P