Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eodiosfsdgfdg

Chłopak ze mną zerwał. Bez słowa. Tak po prostu

Polecane posty

Gość eodiosfsdgfdg

Przez ponad 3 lata byliśmy razem. Dziś ze mną zerwał tak po prostu. Napisał mi, że zostaniemy przyjaciółmi, ale będziemy udawać że on gdzieś wyjechał i nie mamy kontaktu, bo przecież takie rzeczy się w życiu zdarzają. :(

Gość eodiosfsdgfdg
Napisał mi to na gg. Następnie poszedł zanim to przeczytałam i nie odbiera telefonów, nie odpisuje na smsy. Nic

kretyn jakiś. Dziwne zachowanie. Nawet nie ma na czym oprzeć swojej opini. Dawał coś po sobie poznać? Przyjaźń w takim wypadku nie ma racji bytu. Tylko mydli Ci oczy i próbuje też ulżyć sobie bo jednak postąpił jak ostatni chuj.

Gość eodiosfsdgfdg
Nic nie wytłumaczył. Po prostu napisał, że będziemy przyjaciółmi, ale nie będziemy w kontakcie. Tylko tyle.

Gość brzydka siostra ....
ciesz się, to głupek.

bRON BOZE teraz nie wchodz mu w dupe i napisz ze niczego nie zamierzasz ukrywac koniec to koniec a sama tez o tym myslalas ! wyjdz z twarza ! i ciesz sie ze okazal sie przez slubem zwyklym gowniarzem bo niestety tak sie zachowal nie daj po sobie poznac ze Cie to ruszylo , wchodzenie w dupe to najgorsze co moglabys teraz zrobic

Gość ekspert ds. karpii
wstydzi sie ciebie albo wymienil cie na lepszy model :classic_cool:

Gość szerlok z holms
moze to ten kretyn co płakał ze chodzi z laska 3 lata i ta nie chce mu dać. Dziś pisał ze z nia zerwał...moze to on co?

Gość Ania921021
to po co do niego jeszcze wydzwaniasz? jak chce to zakonczyc prosze bardzo . bedzie bolało ,ale nie narzucaj mu sie

Gość Ania921021
poz atym to tchorz skoro nie powiedzial tego wprost ,ale z tego co slysze sporo facetow tak sie zachowuje ,a nawet sama osobiscie sie z tym kiedys spotkalam. tzn nie bylam z tym facetem w zwiazku w sumie nic nas nie laczylo jeszcze ,ale wyraznie do mnie razywal ,pisal codziennie przez jakies 2 miesiace ,a nagle po ost spotkaniu cisza..przejmowalam sie tym ,ale niepotrzebnie . nie to nie

Gość Pan Optymista
On pewnie jest jak moi byli koledzy :> Na początku znaleźli sobie byle jakie dziewczyny. One były wniebowzięte, bo ktoś zwrócił na nie uwagę, ale oni tylko z nimi chodzili po to by nie chodzić samemu na różne imprezy. Z czasem poznawali na takich imprezach inne dziewczyny, uwodzili je i jak któremuś się udało to błyskawicznie zrywał z brzydszą, aby chodzić z ładniejszą. Tak kroczek po kroczku, zaliczając kolejne związki z coraz bardziej atrakcyjnymi paniami doszli do swoich obecnych partnerek, które naprawdę robią wrażenie. Ja pewnie bym tak nie potrafił, bo wiem jakie to smutne musiało być dla tych wszystkich dziewczyn jak je faceci rzucali. Mam swoje zasady przyzwoitości i podchodzę tylko do tych dziewczyn które mi wpadną w oko. Pewnie dlatego wciąż jestem sam ..