Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnyywtt

boje sie zaangazować w zwiqazek,bo boje sie odrzucenia;/

Polecane posty

Gość nnyywtt

wiec czy wogole ja sie nadaje do bycia z kims? ;/ wee wy tez tak macie?

Gość nnyywtt
a widze ze coś sie kroi;/;/;/

Gość ignorat567
bo nienawidzą samego siebie :(

argen, tu cie znalazłam! ;D taaaaak, niektórzy, czytaj ja, mam naturalną predyspozycję do odrzutu, odstraszam każdego i o każdej porze :P

Gość nnyywtt
bo taka jestem mogłabys rozwinac swoj cytat u dołu?:D

a tak na serio i szczerze powiedziawszy, nie wiem czy ktoś to przeczyta czy nie, ale mam ogromną frustrację (!) z tego tytułu i zielenieję z zazdrości jak widzę pary zakochane, że się mogą całować, tulić itp. no szlag mnie trafia, znów mam kryzys :( potrzyma mnie znów jakiś miesiąc napisałam nawet list do świętego Mikołaja żeby mi się taki fajny mężczyzna w końcu rozkraczył, bo już mam dość samotności i płaczu po kątach... ale niewiele to da. uwielbiam sobie komplikować życie... sobie i innym. do dupy jestem, a prawiczkiem nie jestem :P dziękuję za uwagę, ciutkę mi lżej ale to i tak nie to. Miotam się jak tygrys zamknięty w klatce... kurwa no :(

rozwinąć cytat - a co tu rozwijać? to nie zawinięty cukierek! ;) jeśli nie wpadniesz kobiecie w oko i nie strzeli jej miłosny piorun to choćby facet był najpiękniejszy i najbogatszy i dawał jej wszystko, ona go nie zechce...

Gość nnyywtt
tu akurat masz swieta racje:D ale w druga strone chyba tez tak działa czy sie myle?

Gość nnyywtt
a dzisiaj odwołałam randke zwaliłam to na lejacy deszcz,a wiecie jakiego on mi smsa wysłał" dzieki faktycznie bardzo leje" dobzre zrobiłaś" !!! czaicie