Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietapracujaca69

MYJĘ SIĘ CO TYDZIEŃ A WŁOSY CO 3 dni

Polecane posty

Gość Kobietapracujaca69

Hej, mam do was pytanie, chodzi mi o to czy moja córka nie przesadza. ONa myje się codziennie wieczorem - prysznic + mycie zębów itp. A rano tylko twarz zęby ręce. A ja natomiast prysznic biore zazwyczaj w sobote . niedziele i mi to starcza na tydzień, chodź pracuje cieżko;/ Myje włosy co 3 -4 dni i nie widzę wad. Jednak gdy mam miesiąćzkę razi mnie to i nie wspolzyje ani sie nie myje. to niehigieniczne, bo moja matka sie tez nie myla w te dni i jakos zyje Dzisiejsza młodziez przesadza, moja córka jak ma okres to potrafi 2 razy się myc dziennie: czy ze mną jest coś nie tak czy z nią/

Gość mama synkaaaaaa
z Tobą zdecydowanie!!

Gość MEGGMM
uważam że twoja córka nie przesadza, po prostu dba o siebie i swoja higienę... nie wyobrażam sobie jak miała bym sie położyć spać nie umyta, a przy miesiączce myję sie nawet kilka razy dziennie,,,,

Gość Kobietapracujaca69
To nie jest prowo, ja naprawdę sie myje co tydzień. I mi z tym dobrze, nie rozumiecie oszczędzam na wodzie bo droga jest. Wole sie nie umyć niż nie zjeść

Gość szerlok z holms
bardzo chętnie strzeliłbym Ci minetke moja pani:)...mmm....mniam:)

Gość MEGGMM
można szukać oszczędności w inny sposób ale nie na własnej higienie :/

Gość 18latkaa99
Niedobrze mi się zrobiło aż

hmm.... jeżeli Twojemu mężowi i rodzinie to nie przeszkadza to okay! Skoro jesteś mamą i Twoja córka już ma okres to widać, że masz kilka wiosenek :P Kiedyś inna była kultura higieny osobistej, a właściwa to taka, aby wygladać schludnie i czysto. Jeżeli tak jest u Ciebie to jest wszystko wporzo. Dzisisjsze media nakręcają małodzież do codziennego mycia, bo wg nich częste mycie = czystość a to nie zawsze idzie ze sobą w parze. Także jeśli jest OK, to OK, nie ma sensu nic zmieniać.

Gość essey
ale ludzie maja pomysły na zakładanie topiku haha

Gość aatam
prowo jak nic. Ale niestety sa tacy ludzie,ktorzy chwala sie ze kapia sie raz w tygodniu,ale to raczej tacy po 60tce

Gość sdfghjkl
pomimo ze jestem wielkim zarłokiem,jednak wolalabym nie zjesc niz sie nie umyc.Jezeli bym musiala oszczedzac.Wielki plus dla córy ze nie poszla w Twoje ślady.