Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja@

Oceńcie proszę ten dom!

Polecane posty

Gość Maja@

Czy ten dom wam się podoba? Szczerze!!!! Chcę go kupić z mężem

Gość djkorepnijw kalejdarz
jenni będzie miąła lepszy :)

Gość noami..
Mnie sie podoba, tez jestem na etapie szukania domu, tyle ze juz wykonczonego. ŁAdny domek, fajne tereny wokół, w Warszawie za taki musiałabym chyba z bańkę wybulic :-P

Gość ^Tancerka^
"nie podoba mi sie, jak dom na kurzej łapce" Haha nie rośmieszaj ludzi zazdrosnico! wiem twoje ciasne mieszkano jest najpiekniejsze :D Autorko dom jest przesliczyny!piekne okna, cudowny!!! jak macie tylko mozliwosc to kupujcie nie ma sie nad czym zastanawiac :)

Gość a ja ?
fajny ja buduję ale inni miejszy

Gość ^Tancerka^
HMS..KL... Petard popieram trawy nie trzeba kosić :) co za nieroby :D

jest prze prze PRZECUDOWNY !!! :p AKURAT W MOIM TYPIE I JAKA CENA!!!!!!!!!!!!!!!!! w tej cenie tu gdzie mieszkam (stolica) kupi sie 2 pokojowe mieszkanie w bloku)

Gość Kasiaiaiaia
Jest piekny!!! dla mnie bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kasiaiaiaia
ile tam moze jeszcze pieniedzy wejsc zeby wykonczyc? pi razy oko? bo cena jest nawet niezla.

Gość mamuska mama
bardzo ladny! , moze kiedys bedzie mnie stac:( marzy mi sie domek teraz mam 37 metrowe mieszkanko z kredytem na 30 lat:(

Gość HMS..KL... Petard
ile tam moze jeszcze pieniedzy wejsc zeby wykonczyc? pi razy oko? bo cena jest nawet niezla. Ile dusza zapragnie. Rzeczywistość jest jednak taka że na początek musisz mieć sracz, umywalkę, prowizoryczny aneks kuchenny i już możesz mieszkać. reszta później, albo wcale. ty decydujesz

"jest prze prze PRZECUDOWNY !!! AKURAT W MOIM TYPIE I JAKA CENA!!!!!!!!!!!!!!!!! w tej cenie tu gdzie mieszkam (stolica) kupi sie 2 pokojowe mieszkanie w bloku)" A ile warta jest działka + wybudowanie ? Ktoś chce zarobić po prostu a wy się nabieracie :)

Jeśli chodzi o zewnętrze, to kwestia gustu. Dom wygląda bardzo solidnie. Ma ładną elewację i bardzo solidny dach. Jeśli chodzi o wnętrze - na dole wydaje się dość przestronne. Do mnie tylko nie przemawia ta okrągła kolumna, która jakoś nie pasuje do reszty. Jeśli chodzi o górę - bardzo strome są te skosy, przez co pomieszczenia będą kompletnie nieustawne. Wszystko zależy od tego, jak liczna rodzina ma zamieszkać w ty domu. Szkoda by było, żeby po kilku latach okazało się, że się nie mieścicie.

ROSALINDA PACZEKO wiadomo, że ktoś na nim zarobi, ale każdy wolałby kupić ten dom z własną działką niż za tą samą cene te 2 pokoje w wawie i jeszcze czynsz płacić :O

Osobiście wolałabym się potargować o ten pierwszy a w środku zrobić po swojemu nowocześnie :) ale dom niezły :)

Gość ghrrrhhrr
ładny, chociaż ja jestem zwolenniczką drewnianych domów lub klinkierowych