Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aurelka_2020

kocham Albanczyka

Polecane posty

Gość mała MEGI 198917
dziewczyny odezwijcie sie co u was,w waszych zwiazkach i sytuacjach z waszymi albanczykami

Gość mała MEGI 198917
temat chyba okresowo zamarł;/

Gość levadia1
sluchajcie,odnosze wrazenie przegladajac rozne fora dotyczace Polek i ich opisow zwiazkow ze wiekszosc Polek rznie sie z murzynami i muslimami,tez macie takie wrazenie? te z murzynami,te z afganami,te z albancami,te z arabusami,te z turkami,te z kurdami, te z pakistanczykami,te z hindusami,te z chinolami, te z indianami, jeszcze inne z czeczenami,tatarami,berberami, chalera a byla ktoras z jakims bialym lub latynosem?

Gość mała MEGI 198917
a olki ktore rżna sie a olakami sa okej? takie odnosze wrażenie

Gość z Grecji
Z Albańczykami mam do czynienia na codzień i niestety tutaj gdzie mieszkam nie mają o nich dobrej opinii.To ludzie którzy wychowali się w kraju gdzie cywilizacja nie dotarła i daleka droga,ludzie bez kulturowej tożsamości,bez oświaty i szkoły nawet na podstawowym poziomie,nietolerancyjni,nieobyci,ateiści a raczej wierzący w to co akurat się opłaca i przynosi korzyść z mentalnoscią nieokrzesańca.Owszem,poznałam osobiście kilka wyjątków,ale to chyba tylko dlatego,że wychowani i "wyuczeni" po europejsku.Sorry za szczerość,ale to dla Twojego dobra.

Gość GOCA IME
hmmm, a ja myslałam, ze albańczycy to biała rasa, widocznie się myliłam he

Gość mala MEGI 198917
odświeżam temacik,choć zaraz ewno mnie ktoś zlinczuje;/ hehe

Witam wszystkich Chcialam tylko napisac ze jest z Albanczykiem od dwoch lat, mieszkamy we Wloszech jak mozecie sie domyslac. Dodam rowniez ze studiuje MEDYCYNE dokladnie wydzial farmacji* a w Polsce bylam hostessa.. mam 21 lat a on 31.... Moj Albanczyk zdaje sobie sprawe ze mezczyzni nie daja mi spokoju i nie mowie tu tylko o Albanczykach ale rowniez o Wlochach, Polakach itd... Bedac w Polsce nie spotkalam mezczyzny ktory by pozwalal mi chodzic na dyskoteki SAMEJ... ubierac sie JAK MI SIE PODOBA.. To raczej Polacy ,, najchetniej zamknęliby mnie w domu ,, chorobliwie zazdrosni... ehhh A wiecie co moj ,,zly,, Albanczyk powiedzial jak mu opowiadalam o tym jak zachowywali sie mezczyzni w moim kraju?? i tu postaram sie zacytowac,, Mezczyzna powinien wiedziec jaka ma kobiete, jezeli bedzie chciala zdradzic to nie musi wychodzic na dyskoteke.. moze rowniez zrobic to w domu,, Tak wiec... zastanowcie sie moi mili Panowie... Bo ten Albanczyk moim skromnym zdaniem mógłby was wiele nauczyc...

Gość mala MEGI 198917
:)

Gość mala MEGI 198917
wiec tak....... byłam tu jakis czas temu dołaczyłam sie do dyskusji z racji mojej sytuacji,wiec rzyomne ,mieszkam w italii mam 22 lata ,będac tu te 2-3 mies temu zastanawialam sie co mam zrobić czy dac szans mojejmu albanczykowi czy też nie( on tez jak ja ma 22 lata) .zaryzykowałam niedługo minie 3 mies ,ktos moze owie ,a co to jest krótko.odowiem tak: nawet gdyby ten zwiazek w którym teraz jestem zakonczyl sie teraz to z ewnoscia moge stwierdzic ze te 3 mies sa jednymi z najcudownijeszych miesiecy mojego zycia:) ,znamy sie od roku jestesmy razem od 3 mies, ale nieurawialismy sexu,szanuje mnie i nierobi nic na siłe i to jest wsaniałe,bo wiem ze narawde mnie kocha. ozdrawiam wszystkie zwiazki olek z albańczykami:)*:"

Gość jskdh
albańczycy...hmm może nie wszyscy ale to w porządku ludzie:) a czy wszyscy polacy są dobrzy,kochani i bez wad??? i popieram,że albańczycy mogą wiele nauczyć Polaków:)

Gość Shqipe
Witam Poczytalam troche waszych wypowiedzi, sama rowiez mialam nie najlepsze zdanie na temat Albanczykow. Wczesniej spotkalam ich we Wloszech i rzeczywiscie nie byli warci uwagi.Jednak czy Polacy sa tacy wspaniali, wspominajac moje zwiazki w paru slowach moge opisac tak; brak szacunku, chamstwo, egoizm itp. Od 3 lat jestem z Albanczykiem pochodzacym z Macedonii,ale od malego mieszkajacy w Danii. Roznie bywalo miedzy nami,ale nigdy mi nie ublizym mimo prowokacji z mojej strony, nigdy nie krzyknol i nie wyzwal. Bardzo dobry czlowiek, potrafiacy wiele przemilczec, zawsze sluzacy pomoca. Wady: w domu dosc leniwy, lubi duzo spac, sex rewelacja,ale zostalo to przez nas wypracowane, poczatki nie najlepsze ;) Razem zmywamy, gotujemy,sprzatamy,chociaz wielu tzw.damskich rzeczy musial sie nauczyc. Jedynym tematem ,ktorego staramy sie nie podejmowac jest religia, ja katoliczka on muzulmanin. Nikt nikogo nie namawia,ale mamy rozne zdanie na ten temat. Moim zdaniem pochodzenie danego czlowieka nie oznacza ,ze jest zly czy dobry.

Gość gość
dziewczyny .rumuni sa lepsi od albanow sto procet

Gość RozaM666

Hmm, I am from Kosovo, and I had a Polish girl. Very hard working girl, at work and at home. Why you generalize? Why you put everyone in the same bag? It is true that we have different culture, language, tradition, and religion, but for most of them religion is nothing important. I know lot of Polish men, and most of them drink a lot, and are not ble to fulfill the family basic needs,, but I do nod judge all the Polish men. I have also a lot of friend from Poland, which are very intelligent, smart, skill people and take care of their families. 

So please do not tell bull shit, even though a lot of Kosovo people are as holes, but most of them are family related, All of my cousins work across EU and none of them is smuggling drugs, cheating on their wives, etc. So please be objective, and do not be subjective just because some of the Kosovo boy didn't want to be with you or finished a relation.

Gość pravvda
Dnia 29.02.2012 o 21:19, blondyneczka999 napisał:

Witam wszystkich Chcialam tylko napisac ze jest z Albanczykiem od dwoch lat, mieszkamy we Wloszech jak mozecie sie domyslac. Dodam rowniez ze studiuje MEDYCYNE dokladnie wydzial farmacji* a w Polsce bylam hostessa.. mam 21 lat a on 31.... Moj Albanczyk zdaje sobie sprawe ze mezczyzni nie daja mi spokoju i nie mowie tu tylko o Albanczykach ale rowniez o Wlochach, Polakach itd... Bedac w Polsce nie spotkalam mezczyzny ktory by pozwalal mi chodzic na dyskoteki SAMEJ... ubierac sie JAK MI SIE PODOBA.. To raczej Polacy ,, najchetniej zamknęliby mnie w domu ,, chorobliwie zazdrosni... ehhh A wiecie co moj ,,zly,, Albanczyk powiedzial jak mu opowiadalam o tym jak zachowywali sie mezczyzni w moim kraju?? i tu postaram sie zacytowac,, Mezczyzna powinien wiedziec jaka ma kobiete, jezeli bedzie chciala zdradzic to nie musi wychodzic na dyskoteke.. moze rowniez zrobic to w domu,, Tak wiec... zastanowcie sie moi mili Panowie... Bo ten Albanczyk moim skromnym zdaniem mógłby was wiele nauczyc...

Po prostu mu nie zależy. Jak nie ty, to inna. Umożliwia ci zdradę, udając, że nie jest zazdrosny, żeby potem robić wyrzuty.