Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aurelka_2020

kocham Albanczyka

Polecane posty

Gość mała MEGI włochy
a wlochy to rzecież UE ,2 braci ma tutaj ,a reszte rodziny( ojca,matke ,siostre) w albanii.noi caly czas gada o tej swojej rodzinie ,siostrze itd;/ owiem tak... nie żeby mi czymś imonowal lub zebym była zabujana nic z tych rzeczy( na marginesie to rawie juz zaomniałam jak to jest;/ ) ale dobrze mi sie z nim gada,mamy wsolne tematy mimo ze oboje rozmawiamy w obcym dla nas jezyku( wlosku) z niejednym moim rodakiem niemiałam zwyczajnie o czym gadac;/ a ten albanczyk jest moim rowiesnikiem ( 22 l) to tak na marinesie jesli juz tu zanudzam to zanudzam:):D

Gość RozaM666
Megi, moze trafilas na sensownego i fajnego, sympatycznego Albanczyka :) Duzo Albanczykow ma podwojne obywatelstwo (najczesciej Slowenii), wiec cudzoziemka nie jest atrakcyjna ze wzgledu na swoj paszport EU, ale ze nie jest po prostu Albanka. Z Albanka jest duzo zachodu (tez najczesciej nie sa piekne, delikatnie mowiac;)), nie mozna tak latwo pomiatac, bo ma ojca/brata/wujka, wiec jak za bardzo podskoczy, to moze dostac solidnie w leb. A jak jest z taka Wloszka, Polka lub Angielka, to co ona mu zrobi? Nasle swoich kuzynow na 'solowe' na slynnym moscie snajperow w Mitrovicy?;) Albanka, mimo ze tez nie ma praktycznie nic do powiedzenia w rodzinie, ma za soba cala rodzine. Albanczycy organizuja sie w tzw. klany, ktore daja im poczucie bezpieczenstwa. Cudzoziemka wiec jest objawieniem. Bogatsza od Albanki, bardzo czesto ladniejsza, koledzy beda zazdroscic, ze stac go na cudzoziemke, a co najwazniejsze zaraz ja postawi do pionu, a gdy bedzie trzeba to zastraszy :)

Gość RozaM666
BIAS co u Ciebie, i mam na mysli twoja glowe?:) Bo z twoich wypowiedzi widac, ze kompeksy i nerwowosc wziela gore. Nikt z mojej rodziny nie jest muzulmaninem. Nie wiem jak Turcy, ale znam wszystkich Albanczykow w Polsce i swietnie sie czuja. Serbow, Chorwatow tez znam wielu i bardzo sie lubimy:) I wydaje mi sie, ze najbardziej prawdopodobnym scenariuszem byloby dotkliwe pobicie Ciebie przez Albanczykow wraz z Serbami. Pierd*** jak potluczony, a to drazni ludzi, wiec dla sportu taka miernote by pogonili, zebys znal swoje miejsce:)

Gość dragon1970
Tak sobie poczytalem ,ciekawa dyskusja co moge powiedziec pracuje z albancami,serbami itp od 12 lat razem i tyle niektorych znam..wiec co zwiazek z albanczykiem zenada no chyba ze ktos lubi byc upokarzany itp..to polecam jedni i drudzy to skurwiele ktorym nie mozna zaufac pod zadnym pozorem, potrafia zakrecic kazdej naiwnej dupie to fakt przysiegna wszystko na wszystko byle dopiac swego a pozniej placz...no ale niech sie kazda sama przekona....

nie wierz, ja tez we wloszech, tez opowidal o domie, siostrze, matce itd... \ to chory naród1!! nigdy wiecej w życiu! nie znam normalnego. syf, syf, syf/ sama sie wstydze do tego przyznac, ze bylam z kimś takim... kosovo, albania macedonia nie nie nie , nie uważaj! i nie idz do tego!!!

Gość exelllooooo
Hm...a może autorka topiku sobie poczyta o Albanii ,kulturze obyczajach ..pani Roza mądrze pisze widać że zna ich od środka potwierdza to co przekazali mi ludzie znający dobrze Bałkany. A pytanie do autorki topiku- czy ten albańczyk poza swoim ma jakieś inne obywatelstwo ,kartę stałego pobytu itp? Czy nalega na ślub? Bo tu może kryć się sedno sprawy. A co ten facet robi poza wysyłaniem miłosnych smsów -uczy się /studiuje /pracuje / -wiesz z czego się utrzymuje ?. Napisz jak to jest. No i pani roza ma rację z czymś ważnym -Albańczycy są często pogardzani w innych krajach ale potrafią sobie odbić-kobieta z krajów wyżej rozwiniętych zwł . ładna i o 'północnym' typie urody podnosi rangę takiego faceta w ich środowisku. Można zaimponować kumplom i rodzinie bardziej niż BMW.Do tego rośnie samoocena .Możesz być odpowiednikiem 'wypasionej komórki " wśród gimnazjalistów -taka maskotką- gadgetem do szpanowania.

Gość mała MEGI włochy
wydaje mi sie ze jedyna konkretna osoba ktora sie tu moze wyowiedziec logicznie jest Roza i dzieki za wyowiedzi,widze ze sa madre i szczere

Gość mała MEGI włochy
ja jak na chwile obecna niemoge stwierdzic czy jest chory ,jak to mowi HANICA jak dla mnie do tej ory niewydaje sie byc chorym ( od wieczora wczoraj jeszcze wogole sie nieodezwał , czyli niejest nachalny) ale fakt w gronie albanczykow ( jego znajomych blizszych i tych dalszych ) czułam nieustanny wzrok na mnie skuiony,czasami miałam wrazenie jakbym była " KSIEZNICZKA WSROD TUBYLCOW" :D co było dosc zabawne,ale nikt niedał mi nawet kszty owodu do jakiejś rzykrosci

Gość RozaM666
Megi, zawsze mozesz miec znajomego Albanczyka i postawic sprawe tak, ze owszem napijesz sie z nim raki, pojdziesz na impreze z Albanczykami, ktora zawsze jest super rozrywkowa, ale oprocz tego niech na nic nie liczy:) zreszta sama podejmiesz decyzje, moze jest wartosciowy i warto sie nim zainteresowac:) tutaj nic nie poradze, bo nie znam goscia i nawet nie moge podsluchac jego rozmow z kolegami;) poza tym, gdybys kiedys znalazla sie w sytuacji, ze masz z kims konflikt, jakis inny facet nie moze sie od Ciebie odczepic, to zawsze mozesz powiedziec, ze masz przyjaciela Albanczyka, i zareczam Ci, nikt Ci podskoczy:) nawet na dyskotece jak zablefujesz, ze Twoj chlopak Albanczyk zaraz przyjdzie, to wszyscy sie zwina:)

Gość mała MEGI włochy
hehe :D

Gość mała MEGI włochy
a co to jest ta raka? :D no on mi tez tak owiedzial,ze do mnie bedzie nalezla decyzja( rozmawialam z nim jakies 4 min temu:) :)

Gość mała MEGI włochy
a dostalas z dzis rana emaila odemnie o 9.22?

Aurelka, tez kiedys mieszkalam w Holandii i mialam faceta z Kosowa. Powiem tak....w moim przypadku to byl jeden wielki niewypal ale ja wtedy bylam mloda,nie traktowalam tego zwiazku powaznie wiec nie bylo bolu przy rozstaniu. On byl bardzo, bardzo dziwnym, skrytym czlowiekiem, dzis nie potrafie ci powiedziec dlaczego wogole z nim bylam. Poglady jego i moje diametralnie rozne, praktycznie w kazdej kwestii. Ale...moja przyjaciolka zainteresowal sie jego kolega, SWIETNY chlopak, kompletnie do niego nie podobny. Gdyby ona byla nim zainteresowana to pewno by sie im udalo, on teraz ma rodzine z holenderka. Sorry za ten chaotyczny post ale padam juz na twarz, zmierzam do tego ze chyba wiele zalezy od tego jakim jest czlowiekiem, jakie ma poglady, w jaikm srodowisku i gdzie sie wychowal.

Gość mała MEGI włochy
Aurelka jest git dostlalam twojeg emaila teraz tego z 21.48:)

Gość mała MEGI włochy
wyslij jeszcze raz:)

Gość click24312
Pracuje z facetem ktory pochodzi z Gostivar - ten czlowiek nie ma zadnego poszanowania do kobiet a tym bardziej do wlasnej zony, wiele razy opowiadal mi rozne historie jak ja zdradzal w tym czasie jak mieli juz corke i syna (!). Podobno to jest u nich normalne. Dla mnie to sie nie miesci w glowie. Oni maja dwojke dzieci, on jest zdania ze kobieta jest do garow i do sprzatania i uslugiwania facetowi i jakby jego zona tego nie robila (mimo ze ona pracuje na 1/3 etatu) to by ja chyba pozamiatal. Jest bardzo porywczy i nie znosi sprzeciwu nawet jako wspolpracownik, na szczescie nasi szefowie uwazaja na takie sytuacje. czesto poodnosi glos i jest b. porywczy, a jak powiem pare slow na temat gdzie on uwaza ze ma lepsze pojecie i doswiadczenie od razu zaczyna byc agresywny. Uwazaj - ja nie znam mojego znajomego z pracy az za dobrze a juz sie trzymam od niego z daleka ze wzgledu na jego podejscie. Mieszkam w Niemczech.

Gość click24312
*mieszkam w Niemczech* mialam na mysli ze on mieszka w Niemczech, jednak jest tutaj dopiero od 5 lat wiec jest napewno przesiakniety zasadami i nalecialosciami ze swojego kraju.

Gość mała MEGI włochy
:(

Gość mała MEGI włochy
no ja tez niemam ojecia:D:D:D:D

Gość mała MEGI włochy
oi dzis cichu tu...

Gość mała MEGI włochy
o ierwsze to uwazam, ze niemozna nikogo obrazac tu, dlatego badz tak miły i nieobrazaj kobiet i innych

Gość mała MEGI włochy
bardzo dobrze ze masz wiedze o historii i cie to interesuje ,ale to niezwalnia z dobrych manier i zachowania kolego

Gość mała MEGI włochy
to dobrze, ze nazywasz rzeczy o imieniu, ale obrazanie kogos to co innego, a kwestia mojego obytu zagranica, jest w tym momencie odbieganiem od tematu, mysle ze swoimi wyowiedziami teraz okazujesz wlasnie jakim ty jestes człowiekiem ( mało wartosciowym) wyrazajac sie tak o ludziach ktorych nieznasz, biorac od uwage ich ochodzenie lub miejce obecnego zamieszkania, ale to juz twoj roblem ,jesli srawia ci to satysfakcje to ok.niemam nic rzeciwko,

Gość mała MEGI włochy
oj człowieku człowieku zastanow sie co iszesz

Gość mała MEGI włochy
a co mnie ONE interesuja , to ich zycie ,kazdy zyje jak chce i na co ozwala mu sumienie.. niech sie kazdy zajmie soba

Gość mała MEGI włochy
a ty nieodważaj moich wartosci, bo to jakie one sa to juz moja srawa i kazdy sam sie owinien zatroszczyc o nie,jesli takowe ma

Gość RozaM666
powiem ci tyle BSA, po twoich postach widac, ze jestes jakims zboczencem na tle seksualnym, zapewne tez i impotentem, ktorego podniecaja male dziewczynki i chlopcy, nie mowiac, ze fetyszem moga byc dzieci z Albanii lub innych krajow islamskich. moze kiedys trafisz na Albanczykow ktorzy odetna ci tego twojego 3cm ch***ja i potem bedziesz go szukac po smietnikach w Tiranie:) moja rada: wypier**** zboczencu seksualny:)