Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanna89065

co sądzicie o takich stylizacjach?

Polecane posty

Gość wymazany
stylizacje stylizacjami a życie swoje i kobiety nadal wyglądają jak klony , czyli połączenie szarości z czernią , czyli czarne gacie i jak kupi oficerki albo muszkieterki w kolorze brązu lub karmelu to musi się pochwalić nawet kosmitom, że ma i posiada , żenada :(

Gość Wredna zołza...
Ha ha ha wymazany masz świętą rację :)

Gość Wredna zołza...
A wiesz z czego to wynika? Z niskiej samooceny, kompleksów, chęci uniknięcia rzucania się w oczy. A jeśli chodzi o odzież w kolorze czarnym to jest noszona w celu zatuszowania tuszy :)

Gość ghrrrhhrr
1 za mdła 2 też mdła ale lepsza niż 1

Gość Taka jedna mało sprytna
gdzie kupić taką sukienkę jak w zestawie nr 1?

Gość trsdutyij
płaszcz boski chce taki!

Gość prawdziwacnotakrytyksięnieboi
za dużo falbanek . Będziesz wyglądac jak beza. Kobieta z klasą nosi sukienki z prostych i drogich materiałów i nie obwiesza się biżuterią- dyskretnie z biżuterią do wieczorówek. Kolorystyka niby ok ale to też zależy od Twojej karnacji. Jak suknia z falbanami to delikatne buty a nie tu falbany , tam falbany - moze jeszcze piórko w tyłek?

Gość oliviaaaaaaaaaaaaaa
1. niezła ,ale wszystko w jednym kolorze i troche za dużo tych zdobien na wszystkim , coś mogłoby być proste np buty czy sukienka 2. lepsza i nawet mi sie podoba ,ale lepiej by wygladalo zestawienie bieli z czernia i buty nie bardzo mi sie podobaja

Gość zuzanna89065
a te 3 kolejne stylizacje jak oceniasz?

Gość oliviaaaaaaaaaaaaaa
generalnie troche za wiele zdobien i troche za mdło. szczegolnie pierwsza stylizacja jest bardzo mdła ale rzeczy generalnie tak kazde z osobna sa gustowne napisze po kolei 1 stylizacja: sukienka - moze być ,ale zbyt pstrokata wg mnie torebka - może być choc nie zbyt modna buty- też nie jest to krzyk mody ,ale mogą być płaszcz -ładny naszyjnik- nie lubie takich i nie pasuje do płaszcza 2 stylizacja płaszcz - ładny ,ale bez szalu sukienka- bardzo ladna jesli kobieta jest dość szczupła bransoletka- ładna i modna buty- nie podobają mi sie torebka - ładna

Gość oliviaaaaaaaaaaaaaa
3 stylizacja- tu już jest całkiem pstrokato wg mnie. te różowe szpilki nie pasuja do te różowej sukienki. sukienka ok ,ale do niej raczej skromniejsze buty.torebka pasuje do sukienki ,ale płaszcz nie choć byłby ładny do czegoś innego. bizuteria już by to wszytsko przesłodzila na amen

Gość zuzanna89065
stylizacja 1- to jest bransoletka a nie naszyjnik :)

Gość oliviaaaaaaaaaaaaaa
4 mi sie podoba ,ale buty nie zbyt mi sie podobaja i cos mi z ta bizuteria srebrna nie gra

Gość oliviaaaaaaaaaaaaaa
i 5 stylizacja tez przeslodzona mysle. rzeczy w tych stylizacjach mi sie podobaja tak generalnie ,ale nie koniecznie ich zestawienie. ale to tylko moje zdanie nie jestem jakas znawczynia

Gość lambadaaaaaaa
powiem tak : na chuj wrzucasz fotki z sieci tutaj ? to nie są Twoje stylizacje, więc idź szukaj głupich gdzie indziej ;)

Gość oliviaaaaaaaaaaaaaa
osobiscie bym sie najchetniej ubrala w 2 stylizacje :)

Gość oliviaaaaaaaaaaaaaa
w 1 tez bym sie mogla ubrac od biedy choc nie moje kolory, w 3 bym sie czula jak lalka barbie, 4 mi sie podoba ,ale nie moj styl,a w 5 bym nigdzie nie wyszla napewno