Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsahsgadyha

aborcja powinna być legalna!!

Polecane posty

Gość myszaaaaaaaaaaa
"yyughiuh-O tym to każdy wie, że murzyni to iloraz inteligencji mają podobny do szympansów, na szympansach też robiono podobne testy na inteligencję" szympansy, tak samo jak wiele grup w Afryce, do szkoły nie chodzą. Testy IQ bazowane sa na wzorcach, których uczy się w szkole. Na tej samej zasadzie wielokrotne rozwiązywanie testu IQ przynosi wyższe wyniki.

Gość myszaaaaaaaaaaa
przecież wiadomo, jak stoi edukacja w Afryce! pewnie że w niektórych miejscach sa w porządku szkoły, ale jest masa miejsc, gdzie nie ma ich wcale! a wiadomo że ta mapka przedstawia średnią.

a kto powiedzial ze ja nie chce miec dzieci? bardzo chce miec dzieci, tyle ze nie moge, bo mam problemy ktore musze wyeliminowac napisalam ze mam szerokie pojecie o antykoncepcji co nie oznacza ze ja stosuje, co innego npr

no dobra ale spojrzcie troche na chiny i hongkong bo hongkong jest panstwem o najwyzszym na swiecie ilorazie inteligencji a jak sie ma teoria o slabym szkolnictwie do Korei polnocnej? srodowisko nie ma znaczenia co widac po badaniach rekrutow do wojska w USA azjaci maja wyzszy iloraz od bialych niezaleznie czy byli adoptowani czy nie trzeba tez zauwazyc ze skala trudnosci musi byc podnoszona bvo ludzie z pokolenia na pokolenie sa madrzejsi

Gość myszaaaaaaaaaaa
BSA - ty jesteś zwyczajnie chory psychicznie.

Gość temat o aborcji
nie nie pomylilam sie :)

Gość myszaaaaaaaaaaaa
pewnie, a jaki mają klimat i sytuację polityczną to się nie liczy. I skończ z tymi Aryjczykami nazisto.

zauwazcie ze wiekszosc dzieci ma blond wlosy a dopiero potem ciemnieje nie mowcie ze slowianska uroda to jasne wlosy i niebieskie oczyu zalezy jak daleko spojrzymy wstecz jesli cofniemy sie do tylu to mozemy tak powiedziec poniewaz na nasze tereny napluywali ludzie z typem urody dynarski i alpejski no ale jesli cofniemy sie bardziej wstecz to wtedy na nasze tereny naplywali ludzie z polnocy i od nich przejmowalismy inne cech a jesli cofniemy sie jeszcze bardziej wstecz to okaze sie ze wszyscy jestesmy z afryki wiec jaki tro ma sens

bsa gdyby to bylo takie latwe jak ci sie wydaje.. wyjedz do afryki, a pozniej sie wypowiadaj bo twoje pojecie jest marne.. oj marne lece, bo robi sie tu jakos dretwo Dobrej nocy zycze

Gość myszaaaaaaaaaaaa
temat o aborcji nie nie pomylilam sie zaczęło się od tego, że ten tu nazista BSA oświadczył, że białe kobiety powinny mieć obowiązek aborcji czarnych dzieci, a małego mulata można roztrzackać o ścianę. To jest tak obrzydliwe że brak mi słów.

Gość myszaaaaaaaaaaaa
też lecę, jutro do Polski konkretnie. Wystarczająco już czasu zmarnowałam na BSA. Dobrej nocy Lady Love! :)

moze i jest dobre szkolnictwo ale napewno nie lepsze niz w korei pld albo w polsce szkolnictwo tu nie ma nic do rzeczy azjaci poprostu sa inteligentniejsi dzieki genom

Gość myszaaaaaaaaaaaa
jestem kurwa Polką od zawsze debilu. Z zielonymi oczami, blond włosami i jasną cerą. Ale studiuję za granicą i przyjaźnię się z Żydówką, Nigeryjką i Arabką, i wiem że są 1000000000 razy bardziej dobrymi, mądrymi ludźmi niż ty nazisto. Poza tym trudno, żebym nie była Polką, skoro lepiej mówię i piszę po polsku od ciebie.

BSA to jest kwestia polityki a nie rasy. Nikomu nie zalezy na tym zeby afryka byka bogata. umiarkowany klimat sprzyja rozwojowi cywilizacji bo trzeba przygotowac sie na zimie a potrzeba jest matka wynalazkow

Gość od BSA każdy jest mądrzejszy
koleś z podlaskiej wsi, bez wyukształcenia co podaje cegły na budowie, łazi całe dnie po lasach pisze o żydowskich spiskach szuka w necie zdjęć sikających kobiet oraz zdjęc kobiet z hemoroidami i się pewnie przy tym masturbuje podgląda w lesie kochające się pary w samochodach i ogólnie jara się wydalającymi kobietami patologia jak chuj :classic_cool:

Gość o_wow!
yyughiuh tak z ciekawości zapytam - cofałaś się kiedyś do przodu? Bo z uporem maniaka powtarzasz o "cofaniu się do tył".

Gość myszaaaaaaaaaaaa
dla twojej wiadomości, nikomu "dupy nie daję" i z czarnym nigdy nie byłam, bo zwyczajnie mi się nie podobają. Ale to są ludzie jak my w przeciwieńswie do tego co głosisz w swoich chorych wypowiedziach i mam wśród nich wielu przyjaciół. A że jesteś pół niemcem to wiele wyjaśnia. No, i idąc twoim tokiem myślenia, pewnie sam dajesz dupy jakiejś nazistowskiej sekcie i bardzo ci się to podoba.

Gość on tak pisze o tym
seksie analnym i murzynach bo sam marzy o nigeryjskiej knadze w tyłku :classic_cool:🖐️ to typowe u takich kryptohomoseksualnych prawiczków pod 30 z kafe :D🖐️

Gość myszaaaaaaaaaaaa
to wypierdalaj do swoich niemiec skoro się niemcem czujesz, aryjczyku jebany.

Gość w niemczech to by musiał
w robocie z turasami zapylać u porządnego niemca :P wiec nie wyjedzie

Gość takie stare prawiczki
jak BSA to porażka. Jak można mieć prawie 30 lat i nawet kobiety nie przelecieć? To trzeba być ostatnim lamusem.

Każdy kilogram chleba dla Afryki równo się 2 kilogramy za ileś lat, bo każda paczka żarcia pójdzie tam w przyrost naturalny. Nikt nie powinien im pomagać.

Gość zachwycil mnie
tekst o tym, ze slowianin nie moze miec brazowych oczu. Ja mam brazowe moj brat niebieskie czyli co on jest slowianinem ja nie?

Gość myszaaaaaaaaaaaa
i u BSA po raz kolejny kłania się czytanie ze zrozumieniem, ale już szkoda mi czasu na tłumaczenie. Żegnam.

Gość pomagac tak
ale rozsadnie .Kiedys ogldalam taki program .Dostali nie zywnosc ale sadzonki ,ziarno na zasiew .poprostu dostali wedke a nie rybki .w tamtej spolecznosci sie to udalo .

Gość myszaaaaaaaaaaaa
ja mieszkam w POLSCE, mimo że to były niegdyś ziemie niemieckie. Tak jak Lwowiacy mieszkają na Ukrainie, mimo że było to kiedyś miasto niemieckie. Pozwól się uświadomić, że na ziemiach niemieckich nie mieszkasz - bo wszystkie ziemie zachodnie Polski przewijały się wielokrotnie pod władzą wielu narodów, a większość z tych ziem wcześniej była polska niż niemiecka, gdybyś chciał daleko sięgać. Więc albo bierzemy pod uwagę wszystkie fakty historyczne ustalając przynależność, albo żyjemy dniem dzisiejszym, a ty idioto przyjmujesz do wiadomości, że jesteś w Polsce gościem (nieproszonym) na polskich ziemiach. A do Niemców nic nie mam, dopóki nie są nazistami. Mieszkam tuż przy niemieckiej granicy, mam wielu znajomych niemców, a moja najlepsza przyjaciółka jest Niemką. poza tym, uprzedzenie do narodowości to nie rasizm, a nacjonalizm, prymitywie.

Gość myszaaaaaaaaaaaa
*przepraszam, co do Lwowa, polskie. przejęzyczenie.