Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartyzjuszka

Jak myslicie czy uda mi sie schudnac???

Polecane posty

Gość kartyzjuszka

Stosuje taki jadlospis czy uda mi sie schudnac?? Sn: 2 kromki razowca z serkiem kiri badz serem zoltym LUB TOPIONYM lub z wedlinka, lub z jajkiem do tego warzywo np pomidor lub papryka, lub ogorek. Czasem zjem musli z mlekiem lub jogurtem. 2 sniadanie zjadam owoc(jablko, banana, pomarancze lub pare mandarynek i do tego jakis jogurt. Na obiad roznie ale staram sie abynie przekraczal 400kcal. Jem czesto drob i ryby do tego jakis ryz lub makaron i warzywka. czasem jem sama zupe Jak myslicie uda mi sie schudnac/

Gość pewnie ci się uda ale na
krótko, bo ty po prostu lubisz jesć :) Odchudzasz sie i jesz żółty ser i banany? Bomby kaloryczne??

Gość conversy
a kolacja ?

nie lacz miesa z makaronem/ryzem. Najlepiej w ogole odrzuc makaron,ryz,o ziemniakach chyba nie msuze wspominac. No i ten serek....Musli wbrew pozorom tez tuczy,ale jak lubiz wybieraj te najmniej tuczace :) albo jedz platki owsiane,przyspieszaja ze tak napisze metabolizm tzn hmmm m szybciej sie wyprozniasz,a dluzej czujesz sie syta :)

Gość kartyzjuszka
Z sera nigdy nie zrezygnuje bo nie mialabym wtedy co jesc:) twarog srednio lubie..banany jem rzadko ale pojawiaja sie w diecie Kolacji nie jadam bo jak o 17 zjem obiad to juz nie mam ochoty

Gość kartyzjuszka
Musli robie sama z platkow owsianych, ryzowych suszonych owoców i bakali(oczywiscie w malych ilosciach bo wiem ze tuczace) gotowych musli nie jadam bo poprostu mi nie smakuja gdyz sa za slodkie

na moje oko moga Cie zgubic to,co napisalam powyzej plus te suszone owoce i bakalie,ktore zawieraja duuuuuzo cukru. Ja jadam na sniadanie lub kolacje owsianke i do tego dwie tabletki slodziku,wiem,ze jest neizdrowy,ale tylko te 2 tabletki dziennie,bo owsianki nieslodkiej bym nie zjadla ;) sprobuj sie przemoc,ja nie jem slodyczy od 2 tygodni w ogole,jeydnie te 2 tabletki slodziku dziennie, najgorsze sa pierwsze 3 dni,ale pozniej gladko pojdzie,sama zobaczysz:)