Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inn0cence

'okres/obfite plamienie' podczas brania leku lesinelle

Polecane posty

Witam, mam dosyć dziwny problem i nie wiem co mam za bardzo z tym zrobić. Może zacznę od początku. Przez październik i listopad zużyłam dwa opakowania leku Sylvie 20, lecz niestety musiałam zmienić tabletki na lek 'Lesinelle' przez zmiany skórne. Od grudnia biorę właśnie lek lesinelle (nie miałam przerwy miedzy lekiem Sylvie 20 a nowym), a dokładniej od 1 dnia miesiączki. Wszystko było w porządku do momentu kiedy zaczął mnie trochę boleć brzuch a przed wczoraj zauważyłam czerwone plamy. Myślałam, że to plamienie jak zwykle przy braniu 1 opakowania nowych tabletek. Lecz brzuch mnie wciąż pobolewa (jak przy okresie) a krwawienie nie ustępuje. Nie wygląda to kompletnie na plamienie, tylko na okres.. Czy wie ktoś może dlaczego tak się dzieje? Czy to normalne? Czy może powinnam poradzić się specjalisty? Proszę o pomoc.

Gość fragilka
"Od grudnia biorę właśnie lek lesinelle (nie miałam przerwy miedzy lekiem Sylvie 20 a nowym), a dokładniej od 1 dnia miesiączki. " To dostałaś miesiączki następnego dnia po skończeniu Sylvie?