Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfddxfbhfd

ktokolwiek widzial ktokolwiek wie POMOCY

Polecane posty

Gość bfddxfbhfd

szukam tytulu ksiazki nie wiem moze to wazne ale mialam ja w reku w ksiegarni Matras, na wyprzedazy kosztowala 9,90 historia dotyczyla tajemnicy jakiegos jeziora czy bagna i tego chyba tez tyczyl sie tytuł, w opisie bylo cos o rozkladajacych sie tam szczatkach dziewczyny i ... no i wlasnie dalej nie pamietam :( okladka podobnej do tej http://lubimyczytac.pl/ksiazka/28191/elektryczna-mgla nawet zdjęcie jako tako pasuje i jak trafiłam tą książkę przeglądając strone matras pewna byłam że znalazłam ale nie, tą ksiązkę widocznie też miałam w reku bo kojarze ale z opisu mnie nie zainteresowala i tutaj tez nijak nie pasuje, dokladnie pamietam wlasnie te szczatki z poczatku opisu ksiazki ale nie moge tego znalezc :( moze ktos bedzie kojarzyl

Gość bfddxfbhfd
no wlasnie nie jestem z miasta a u mnie nie ma tych ksiegarni, nie wiem kiedy tam bede i myslalam zeby na allegro poszukac czy gdzies, zeby w ogole opinie o tej ksiazce zobaczyc. zreszta ona byla tam jedna tylko wiec pewnie juz nie bedzie a z tym co wiem to pewnie sprzedawcy wiedziec nie beda bo to jakies zwykle malolaty tam byly zatrudnione to przeciez nie fachowa ksiegarnia :( pomyslalam ze moze ktos kojarzy po prostu :(

Gość bfddxfbhfd
Niestety to nie ta :( Ona miała okładkę bardzo podobną zwłaszcza kolorystycznie do tej co wyżej pokazałam, podejrzewam, że była z tego samego wydawnictwa i z tej samej serii. I tak jak juz pisalam opis zaczynal sie od histori szczątek to bylo cos w stylu " w bagnach leza i rozkladaj sie szczatki pewnej dziewczyny.... nie doslownie oczywiscie ale jakos tak to bylo

Gość igggga
Bede szukac, bo lubie szperac w internecie :) Nie wiem dlaczego znikaja moje wypowiedzi w tym temacie.

Gość bfddxfbhfd
też nie to, tak jak pisałam wcześniej w opisie nie było prawie nic o tym o kim jest ta książka itp, tak właśnie głupio opis zaczynał się od rozkładających się gdzieś szczątek niewiadomego pochodzenia i pytaniem było jaka jest ich tajemnica? Nie pamiętam może były to szczątki kobiety, ale pewna nie jestem. Książką była na 100% w ciemnej kolorystyce - czerń i czerwień lub pomarańcz, a przedstawiała hmm no właśnie nie pamiętam bo tylko sekundę patrzyłam na okładkę, tytuł i zaraz opis przeczytałam i dosłownie musiałam uciekać ze sklepu bo się spieszyłam. Chciałam zrobić zdjęcie telefonem, ale powtarzałam w głowie tytuł, żeby nie zapomnieć, ale zapomniałam całkowicie :(

Gość bfddxfbhfd
a może to jednak ta elektryczna mgła, ale opis ma wszędzie inny jak na tyle książki. No nie wiem, chociaż wydaje mi się, że nie, że ona też była i ją miałam w ręku ale opis mi się nie spodobał tak jak tamtej. Kurcze nooooo 😭