Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patrycja2810

Co mam zrobic?

Polecane posty

Moze zaczne od poczatku. Przed ciaza w naszym zwiazku bylo ok, w czasie ciazy juz nie bo facet mial ciagle jakies fochy o cos do mnie, nawet dzien przed porodem zrobil mi wielka awanture o karte doladowujaca do tel bo jak zdrapywal takie sreberko to mu sie jedna cyfra zamazala i mial do mnie o to pretensje. Po porodzie nie moglam na niego patrzec co przychodzil to za chwile plakalam caly czas az sobie nie poszedl. W koncu mu powiedzialam ze ma nie przychodzic. Potem sie przeprowadzilam od niego o okolo 100 km, na poczatku przesylal mi po 100 zl miesiecznie potem juz troche wiecej. Po roku jakos sie tak stalo ze znowu dalam mu szanse i to trzecia! A dzisiaj sie dowiedzialam po roku ze jest ze mna tylko ze wzgledu na malego, ze mu na mnie nie zalezy. :( przez 3 ostatnie dni byl na delegacji w szczecinie. W listopadzie bylam miesiac u mamy i tez robil w domu co mu sie podobalo. :( jak wrocilam to widzialam ze mu sie to nie podoba. Po co byc z czlowiekiem ktory ma mnie gdzies?! Czy byscie od niego odeszly? Mam odlozone 500 zl co prawda to z jego wyplaty ale zawsze mialabym na jakis czas dla dziecka na mleko i w ogole. Co byscie zrobily? Mam sie spakowac wziac najpotrzebniejsze rzeczy, kase malego i odejsc? Zrobic to bez jedo wiedzy i po prostu uciec? Zostawic mu troche kasy czy wziac cala? Pomozcie mi prosze bo nie wiem co robic. Mam dopiero 19 lat.

Gość sekretarka Pani Dzenifer
patrycja a skończyłaś już podstawówkę ? pytam bo piszesz totalnie od czapy ,wez to poukładaj stylistycznie i gramatycznie ,nikt nie odpisał bo nikt nie ma zamiaru dociekać o co chodzi w tej plątanie jakby przypadkowych zdań.

Gość sekretarka Pani Dzenifer
500 zł to chyba na waciki ! zostawić mu troche kasy ? no pewno i jeszcze gop przeproś za to że Cię nie kocha

Skoro nie zależy to odejść. Tylko z podniesioną głową i z pieniedzmi w ręku. Ty nie masz uciekać tylko potraktować samą siebie z godnością i honorem,

dla mnie największą z możliwych głupot jest bycie z kimś tylko dlatego że jest dziecko, bo tak na prawdę to wszyscy są wtedy poszkodowani ja bym się spakowała i odeszła biorąc kase bo to dla dziecka jego bym podała o alimenty i tyle

Odejdż, bo ten związek nie ma przyszłości. Pewnie czeka Cię walka o alimenty, ale trudno się mówi, dla Ciebie i dziecka lepiej jest chyba odejść od niego, ale jeśli jest dobry dla dziecka i trochę cho ć mu na nim zalezy, to nie utrudniaj kontaktów.

Gość sdgtfyuitresrdtfgyhuji
Czy to Ty ostatnio nie pytałaś jak poronic?

Bierz pieniądze, uciekaj do rodziny i załóż sprawę o alimenty. Nie ma przyczyny, dla której musiałabyś się poniżać dla faceta, który nie jest Ciebie wart. Przebywanie w jego obecności zdołuje Cię jeszcze bardziej, a szanse na poprawę są naprawdę nikłe. Zajmij się lepiej własnym życiem i dzieckiem.

dziekuje za odpowiedzi. Dzisiaj mi powiedzial ze powiedzial mi tak bo byl zmeczony po pracy. Ale glupie wytlukaczenie :/

Gość autorko ale z ciebie
jeszcze dzieciak rany:O:O

autorko nie wazne ile masz lat wazne jest to ze jestes w nienajlepszej sytuacji. ty wiesz najlepiej jaka bylaq by reakcja twojego partnera na twoje odejscie moze mozecie usiasc i pogadac i rozstac sie tak normalnie jak jestes nieszczesliwa to sie nawet nie zastanawiaj. jak wiesz ze nie bedzie zadowolony i bedzie ci to utrudnial odejscie to moze poczekaj jeszcze troche i staraj sie odlozyc wiecej kasy albo poprostu sie wyprowadz teraz nie mecz sie na cud sie nie doczekasz