Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynkaaa

jak się przebrać na taką imprezę? potrzebuję pomysłów :)

Polecane posty

Gość dziewczynkaaa

idę na imprezę sylwestrową pod tytułem "indianie i kowboje". pomóżcie mi wymyślić jak się przebrać domowym sposobem albo tanim kosztem, liczę na Wasze pomysły :) znajomi wypożyczają kostiumy ale mnie nie stać na taki luksus, eh

Proste materiałowe beżowe spodnie, po bokach przyszyć frędzle, Na górę ponczo z kawałka materiału z wyciętym na głowę otworem, przewiązać w pasie, piórko we włosy, jakieś paski na policzkach domaluj i jesteś Apanaczi jak się paczi.

Bez paru wizyt na lumpeksie się nie obejdzie. Zamszowe spodnie (brąz), koszula w kratę, kamizelka (pasująca do spodni, chociaż czasami można dostać takie z frędzelkami), kozaczki albo botki brązowe, do tego plastikowe pistolety ;)

Gość dziewczynkaaa
właśnie tak planuję, żeby do lumpeksu się udać, bo nawet spodni z frędzlami nie mam :) chyba że doszyję takie frędzle, które w pasmanterii można dostać (do zasłon) :) a piórka gdzie kupię? w sklepie z zabawkami będą, jak myślicie? :)

Gość dola re dola
w sklepach z materiałami dla plastyków, albo z materiałami do robienia biżuterii będzie duży wybór piórek ;)

Gość sekretarka Pani Dzenifer
mam do sprzedania stricto indianski pasek z fredzlami zamszowy khaki gruby wiazany ,ale drogi bo 40 zł , uzywany tyle ze jako new dalam ponad 40 $

Gość alice334
w takich sklepach jak godan, enjoy jest bardzo duzy wybór przebrań i kostiumów, można tez kupoić jakies gadżety do dekoracji, balony, akcesoria na przyjęcia. jesli szukacie przebrań to napewno warto zerkna na te dwa sklepy, swego czasu kostiumy kowbojskie były i to sporo.

Gość ADobiasz
Ja długo szukałam stroju kowbojki. W wypożyczalniach był sam chłam :/ Postanowiłam zainwestować w taki strój, ale nie chciałam za niego płacić dzikich stawek. Aż natrafiłam tutaj http://www.godan.com.pl/e-sklep/stroje-i-akcesoria/stroje-dla-doroslych,pl.html. Z zakupu byłam i jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim mają przeogromny wybór.