Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdsffewwwwwdewfeff

co sadzicie o takim zachowaniu faceta????

Polecane posty

Gość cdsffewwwwwdewfeff

jesli np jak on chrapie to mowi mi żebym go nie budzila bo on musi sie wyspać ( ja tez musze ,a jakbym go nie budziła bym sie musiala meczyc cala noc) albo np latem on zawsze chce siedziec w cieniu jesli jest taka mozliwosc ze jest miejsce w cieniu lub na sloncu . raz jak ja usiadłam w cieniu ,a on na słońcu właśnie to stwierdził ,ze mu siedzenie na sloncu zle robi i chcial mnie na sloncu posadzic az jego kolega to skomentowal ,ze jak mozna dziewcyne na sloncu posadzic a on sobie do cienia chce isc albo ost byla impreza u niego w domu i alkohol był na balkonie zeby sie schlodzil. to on na poczatku stwierdził ,że ,, nie wie czy nie bedzie chory z tego wychodzenia na balkon i chcial mnie w to wrobić ,ale sie nie dalam i ostatecznie wrobil swojego kolege co byl gosciem ,ale siedzial najblizej balkonu Probuje sie nie dac wykorzystywac ,ale wkurza mnie sam fakt jego zachowan. przesadzam?

Gość CEBULARZ Z MAKIEM
norma. wiekoszosc facetow to egoisci.

Gość cdsffewwwwwdewfeff
albo jak ja sie zle czuje i ma byc impreza to on ma to w dupie ,ze sie zle czuje tylko mnie namawia ,ze moze jednak mi sie polepszy i zebym poszla bo jak on sie bedzie czul sam beze mnie.. a to ,ze moge sie potem bardziej pochorowac to juz nie wazne

Jeżeli chodzi wtrącenie się kolegi - to nie jego sprawa co się między Wami dzieje.

Gość cdsffewwwwwdewfeff
no moze i nie jego sprawa ,ale dobrze zauważył. oczywiscie wtedy nie poszlam siedzieć na to słońce . ale tak jest zawsze. liczy sie to co zwykle on chce ,a nie ja

Gość cdsffewwwwwdewfeff
nie zupełnie sie z tym zgadzam ,ale nie wazne w sumie temat nie jest o zachowaniu kolegi

Kiedyś dałem takiemu jednemu w zęby jak wsadzał nos w nie swoje sprawy. Sprawa jest pomiedzy Tobą a Twoim Menem. Albo z nim porozmawiasz o tym i będzie lepiej, albo bierz to na żarty ;) nie wszystko musi być perfekcyjne. No bo co zrobisz? Rzucisz Go, bo nie chce siedzieć na słońcu? :P

Gość pasqdna rudera
Takich sie wykorzystuje i rzuca w pistu..innej opcji nie ma.

Gość pasqdna rudera
Kasparov-->nie,rzuci go bo jest wioskowym ciolem.

Gość Duchowny Nick
twój facet jest głupi .. jeśli chrapie to ma problem z oddychaniem .. musisz go obudzić lub ułożyć na boku .. jeśli tego nie zrobisz to któregoś dnia rano może dostać zawału serca

Gość Ania921021
ciezko go przewrocic na bok a jak probuje to on i tak sie budzi. nawet nosze stopery i to nie pomaga bo i tak słychać jego chrapanie

Gość Duchowny Nick
to zabierz mu poduszke spod głowy

Gość Ania921021
hahah nie sadze zeby sobie na to pozwolil i byl zadowolony gdybym mu zabrala

Z tym zawałem serca to nie przesadzajmy. Chłop ma pewnie dwadzieścia parę lat. Tacy ludzie na zawał nie umierają.

Gość a co mi tam!
fajnego masz faceta, nie ma co

Gość Taraban
ma magistra to oszczędza głowę