Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aWESOME30

che kupic dziecku tableta

Polecane posty

Gość aWESOME30

na gwiazdkę. Ma 3 latka. jaki dobry tablet możecie mi polecic?

Gość Ja mojemu noworodkowi
kupilam Wacom, jakie piekne rzeczy rysuje grzechotka :p

Gość aWESOME30
ale o co w am chodzi dziecko ma juz 3 latka nie jest niedorozwinięte i wie do czego juz służy

Gość Ja mojemu noworodkowi
Ale jest opoznione. Tablet najlepiej wdrazac od noworodka, podobnie jak nauke jezykow obcych.

Gość aWESOME30
moje dziecko zna sie dorbze na komputerze wiec dlaczego nie kupic mu tableta?

dlatego, że dziecko w tym wieku powinno lepić z plasteliny, wycinać z kolorowych papierów i malować, aby rozwijać umiejętności manualne, umieć coś samemu zrobić, stworzyć, być zaradnym i kreatywnym... jeśli pozwalasz mu siedzieć godzinami przy kompie- twoja sprawa, a jeśli serio pytasz o ten tablet, to idź do media markt lub tp i zapytaj o najlepszy dla dziecka...

Gość hahahahhahah
uwielbiam te tematy :D

Gość aWESOME30
ale kto powiedzial ze pozwalam godzinami siedziec? moje dziecko góra dwa razy w tygodniu po pół godziny siedzi rzed komputerem. czy to zbrodnia pozwolić dziecku poznawać "cuda techniki"?

Gość hahahahhahah
cud to Ty masz w głowie zamiast mózgu :D złożony z klocków lego - drewnianych duplo :D 🖐️

zbrodnia jest nie danie mozliwosci dziecku poznania czym sa klocki lego, namioty budowane w domu z kocow i krzesel, zabawa w sklep lub kolorowanki, zbrodnia jest odbieranie odbieranie niewinnosci dziecinstwa przez zasmiecenia i okaleczanie mlodych jeszcze nie w pelni rozwinietych umyslow "cudami techniki" ktore w tym wieku napewno nie sa mu potrzebne do szczescia!!!

poźniej sie dziwią ze dziecipo zawodówce i lewe ręce,jak nigdy plasteliny i kredki w ręce nie miało tylko tableta i xbox360 co wy macie we łbach?

Gość aWESOME30
zielone niebo dwa razy w tyg po pol h to jest duzo? [oza tym dziecko robi to co trzeba. gdzie wy macie mozgi a szczegolnie ten "hahahahaha"

aWESOME30 zrób se co chcesz szerze mówiąc to mnie to kompletnie nie interesuje,ale kiedys wspomnisz te słowa ze dziecko bedzie miało 2 lewe ręce

Gość swe3tr
boska lukrecja Ty dziecko sie nie dozywaj bo amsz gowniane pojęcie o dzieciach bo sama nim jesteś. Wg mnie kupno tableta to wspaniała sprawa pod warunkiem ze dziecko nie spedzam na nim calego swojego czasu

Gość bez jajek
OMG nie wierzę, że autorka pyta poważnie. A jeśli tak to I don't want to live on this planet any more... :/

a asusa zajebiście wali się młotkiem, a samsunga świetnie rozkręca za zasłoną w pokoju. Sama pomyśl jakie zainteresowania przejawia Twe dziecko.

Gość qefgwrg
a jakiz to problem? moja kumpela kupila dziecku 3-letniemu tableta na gwiazdke za ponad tysiac zlotych. Fakt lekka przesada no ale coz to ich zycie i ich dziecko

z całym szcunkiem ale dzisiejsza młodzież a nawet dzieci bez problemy radzą sobie z obsługą takich urządzeń. mój syn często pomaga mi nawet gdy sama nie umiem czegos zrobić na komputerze

kupno taniego tabletu to nie problem, jest masa promocji, tańszych marek, wystarczy się rozejrzeć choćby w magicznej planecie. pytanie tylko po co dziecku tablet? to nie jest gadżet bardziej biznesowy? jeszcze licealiście to rozumiem, ale przedszkolakowi/dziecku z podstawówki? bez przesady.

Gość 1f2f1f123dx
wychowaj kolejnego debila co bedzie grac w gry :D

Gość gościk
Hej mój syn ma 3 latka i właśnie też myślę o zakupie dziecięcego tableta do nauki literek i cyferek i języka angielskiego, bo on to bardzo lubi oglądać na komputerze i faktycznie się z tego dużo już nauczył. Do tego, kolorujemy, malujemy i cudujemy z plasteliny czy klocków, robimy bazy z mebli i gotujemy razem. Myślę, że taki tablet nie sprawi, że będzie miał dwie lewe ręce... , a wspomoże jego rozwój.Ciekawa jestem czy Ci co tak obrażają innych na forum są tak źle wychowani, bo mieli tablet za dziecka...?

Gość gość
wypowiem się mojej siostry syn ma 7 lat i posiada: xbox 360,telefon komórkowy,tablet,laptop ,psp 4 a telewizję dziecko ogląda już od pieluchy!!!! od małego brzdąc był faszerowany technologią. ma ogromne problemy w szkole ciągle wszczyna bójki z dzieciakami, psycholog radziła ograniczać korzystanie z takich sprzętów!!!