Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M r.Bronek

Chcialbm miec cieply dom

Polecane posty

Gość M r.Bronek

Cieply pelen milosci,czulosci,namietnosci.W dzisiejszych czasach to niemozliwe,bo tkich kobiet tworzacych wspomniana atmosfere nie ma;(

Gość ehm3eoglm3r
powiedziec ci czemu?? ?? a jak kobieta ma cieply dom stworzyc kiedy musi zapierdzielac cale dnie w pracy bo wy nieudacznicy nawet rodziny utrzymac nie potrafiicie!! na dodatek wychowac dzieci-bo jasnie ksiaze zmeczony i on z dzieckiem na spacer nie wyjdzie, kobieta musi sprzatac-bo men lezy z pilotem i mu smrod i syf nie przeszkadza,

Gość mr bronek - wystarczy
zacząć od siebie, być takim mężczyzną z jakim kobieta zapragnie dom marzeń stworzyć. I już z górki będize

Gość M r.Bronek
Dlaczego generalizujesz.nie mozna wszystkich wrzucic do jednego wora.nie lubie syfu,spacer z dzieckiem to sama przyjemnosc.wqrwia mnie ta cala reklamowa otoczka ze swietami ukazujace szczesliwe i usmiechniete geby.

Gość No to Gratulujemy .. :):)
bo wy chcecie suki. moja kolezanka "suka: az opedzic sie od adoratorow nie moze :o a dobre cieple kobiety macie w dupie i tyle.

Gość ehm3eoglm3r
a skad wiesz ze lubisz spacery z dzieckiem?? masz juz jakies?? no wlasnie generalizuje hah jak kobieta pada na ryj po obslugiwaniu was nieudacznicy i zarabianiu na dom to jej sie nie chce atmosfery robic:o

Gość M r.Bronek
suki maja psow.ja szukam kobiety,nie sztucznej niedoruchanej lalki barbie.

Gość ale 90 % facetów
ma takie podejście , ON pracuje ( baba też ale się nie liczy), on zmęczony a ona zapieprza na 3 etaty : matka ,zona , pracownik.A pan zmęczony leży na kanapie , beka od piwa i przełącza kanały.Ja już nieraz słyszałam jacy jesteście wspaniali , kazdy w swoim mniemaniu.A jak przychodziło co do czego to dupy wołowe zyciowe.

Gość ehm3eoglm3r
no to gratulujemy dobre kobiety to takie ktore ci cudowni mezczyzni wykorzystuja i leja po mordkach:) prawda stala i niezmienna a potem taka ucieka przed kochanym mezusiem z 3 dzieci;)ach i alimenty na dzieci to dla was kwoty nie do udzwigniecia :)

Gość M r.Bronek
tak mam dzieci.ja utrzymuje dom,staram sie dbac o zwiazek partnerski.nie potrzebuje sluzacej,mam dwie rece i potrafie zadbac o wszystko.

Doprawdy nie uważasz, że powinieneś o tym porozmawiać ze swoją partnerką, zamiast oczekiwać porady na forum wśród osób, które nie znają relacji między Wami?

pieprzenie. wiem co widziałam :o i chuj ze zdradza, ze chce drogich prezentow, kazdy jej to daje i jak patrze na tych facetow to mi az zal

Gość ehm3eoglm3r
masz dzieci?? dobre i co zonka nie taka?? rozumiem ze nie spelnia twoich oczekiwan;)

Gość mr bronek - wystarczy
nie wiem gdzie Wy tych pierdołowatych facetów znajdujecie?;) Ciągle obstaję przy swoim - to z kim jesteś świadczy o Tobie. Jesteś z pacanem, znaczy że takiego chciałaś, pozwoliłaś mu na to, żeby tak cię traktował, bo nie masz do siebie szacunku. Zacznijcie zmiany od siebie, zamiast wiecznie narzekać, bo z jędzami i marudami łączą się pierdoły i zrządy

ehm3eoglm3r prawda ale ja uwazam ze jestem dobra kobieta, ale lac mnie nikt nie bedzie...

Gość ehm3eoglm3r
no to gratulujemy czemu ci ich zal:o przeciez sami tego chca, pragna tego...

Gość ehm3eoglm3r
sama znam takie przypadki zona chamka a maz fajny chlopak, ona zdradza, wyzywa go a on tkwi z kurwikami w oczach zapatrzony w swoja ukochana;)) nie ma czego wspolczuc

Gość ale 90 % facetów
w polsce , miekkim pędzlem robieni to co się dziwisz?Pokolenie tęczowych ni to ni siamto.Poza tym ja nie szukam , sami się pałętają.Jak znasz MEŻCZYZNĘ! daj namiar.Ale na faceta a nie na takiego co nic nie ogarnia bo mamusia za długo go niańczyła.

Gość M r.Bronek
rozmowy byly przeprowadzane nie raz.niestety sa bezskuteczne,albo tylko chwilowe.nie pije,nie bije,nie pale,nie szlajam sie.staram sie dbac o dom,pomagac jej,wyreczajac z obowiazkow.oczekuje tylko docenienie tego,nie wiecznego grymasu pod nosem

Gość ehm3eoglm3r
widzialy galy co braly'/???? tez wole byc sama niz z taka popierdolką

ja bede kiedys taki mieć bo kocham dzieci,kocham rodzinę, kiedys opiekowałam sie dzieckiem a ona do mnie ciociu a czy mogłabym zostac u ciebie na zawsze bo ty mnie tak ciągle przytulasz :-D

Gość M r.Bronek
mnie nikt nie nianczyl,na szczescie.dlatego potrafie zadbac o siebie,wypiore,wyprasuje,ugotuje.niestety jest to nagminnie wykorzystywane przez moja partnerke.

Gość ehm3eoglm3r
a powiedz ile razy w tygodniu zdarzaja ci sie powyzsze sytuacje???

W jaki sposób podchodzisz do takiej rozmowy? Czy przypadkiem nie jest to pretensja, na którą kobieta odpowiada równie pretensjonalnie?

Gość M r.Bronek
pranie,prasowanie z 2 razy w tyg,gotowanie codziennie.sprzatanie po sobie zawsze.

Gość fillllllip
Ociepl styropianem ściany i juz masz ciepły dom.

ehm3eoglm3r zal mi ich nie dlatego, ze maja to co sami chca, tylko że są tacy głupi, naiwni

Gość ehm3eoglm3r
to potworne zrobcie grafik i juz w dni nie swoje nic nie robisz

Gość ehm3eoglm3r
nie sa glupi:o dokonali wyboru jako dorosli ludzie, psychicznie zdrowi i odpowiedzialni niech ci nie bedzie ich zal

Gość ale 90 % facetów
bronek wyżej piszesz że spacer z dzieckiem to frajda , a prasowanie to juz nie.Zona pracuje? jak pracuje to fifty fifty nie ma lekko.