Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadii

powiedzcie mi? jestem zła? Za dużo wymagam?

Polecane posty

Gość Nadii

Na jakiś czas się rozstaliśmy. Po wielu latach. Nie było dobrze,chciałam odetchnąć,miałam nadzieję,że kiedy zostanie sam na jakiś czas zrozumie. prosił,żebym wróciła,wręcz błagał,a z czasem okazało się,że związał się z inną. Spali ze sobą. Teraz chciałabym wrócić,chcielibyście się oboje dogadać ale... Wymagam od niego,żeby zupełnie zerwał z nią kontakt,żeby napisał jej,że nie chce mieć z nią już nic wspólnego,że żałuje,pozbył sie kontaktów do niej,zmienił nr telefonu i gg. Ale on uważa,że nie zrobi tego bo mnie kocha i to mi powinno wystarczyć. A ja chce mieć pewność,że już nie będą mieć tego kontaktu. On za żadną cenę nie chcę go zerwać Czy ja się łudzę? Czy jestem naiwna? Czy to on ma rację i nie powinnam niczego wymagać? Byłam przekonana,że mam prawo mieć tego wymagać ale teraz on zerwał kontakt,zrobił ze mnie najgorszą i zaczynam się czuć jak niesprawiedliwy,zły człowiek

Gość malska
nigdy nikomu nie mozna niczego zakazac wiesz jak zaczelam sie spotykac ze swoim facetem staral sie o mnie tez inny ktorego on znal nie naciskal wrecz mowil ze jesli go lubisz i jest towim kumplem spotykaj sie bo mial do mnie zaufanie i to podzialalo tak ze sama z wlasnej woli zawiesilam kontakty z tamtym dla tego z ktorym chcialam byc bo czulam ze to nie wporzadku przemysl to nie masz prawa nic od niego rzadac on sam musi ocenic co jest dla niego wazniejsze

Uważam, że nie możesz mu nic zakazywać. To jest jego znajoma i nie możesz mu wybierać znajomych nawet jeśli byli tak ze sobą zżyci. Rozumiem cie jednak, że jesteś może zasdrosna i niepewna takiej sytuacji. Nie możemy jednak decydowac o znajomych naszych parterów. Przynajmniej mi się tak wydaje.

Partnertwo opiera się na wspólnym zaufaniu. Jesli go miec nie bedziecie to nawet jeśli nie ona to inna sie pojawi i wszystko zepsuje.