Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chateaulelau

Jak schudnąć!?? Pomocy!

Polecane posty

Gość chateaulelau

Miesiąc temu moja waga wynosiła 70,6kg przy wzroście 175cm. Zaczęłam chodzić na siłownie co drugi dzień po 1,5h intensywnych ćwiczeń.. dzisiaj stanęłam na wagę i co? szok! 73,6! Przytyłam 3 kg w ciągu miesiąca! ale jak? Nie obżerałam się, jadłam normalnie. Nie mam już sił :( Z jakiej racji mogłam tyle przytyć? Od dzisiaj zaczynam drastyczną dietę i będę jeść same jabłka! zobaczymy jaki efekt będzie za tydzień..

Gość Dukanka na III fazie
Drastyczna dieta nie ma sensu ;) spróbuj z dietą Dukana. Poczytaj sobie o diecie, choćby tu: www.dieta-dukan.pl Ja się przekonałam, schudłam 12 kg :)

Gość prosiaczek_różowy
A co Twoje nerki i wątroba na to?

Gość rawfoodżycie
sark, srak normlanie to pytanie mnie dobija !!!!!!!!!!!!!! jak ? normlanie !!! kuwaa

Gość prosiaczek_różowy
No to mamy zbiorową histerię, bo każdy lekarz na słowo 'Dukan' dostaje wysypki. Ale co oni tam wiedzą :P

Gość a taka jedna 264yy
autorko!!! nie przytyłas to miesnie tyle waza zaczelas cwiczyc wiec tkanka tł usępuje miejsce tk. miesicowej, która jest cięższa..mam tak samo tez miesiac na diecie..miesiac cwiczeń i waga nawet nie drgneła..a w obwodach hest mniej:)

Gość Milka123987
Na dietę Dukana skierowała mnie moja lekarka - zna dobrze zasady tej diety, wie co i jak. Przed rozpoczęciem diety zrobiłam badania (http://www.dieta-dukan.pl/badania-profilaktyczne-na-diecie-dukana/ - wszystkie profilaktyczne z tej listy) - wyniki wyszły w porządku. Badania powtórzyłam po miesiącu, i po 3 i po 6 od stosowania diety - wszystko w porządku. Schudłam 30 kg, teraz kończę III fazę, badania z zeszłego tygodnia - wszystkie wyniki w normie :) moja wątrobą i nerki pracują lepiej niż przed dietą !! Pozdrawiam :)