Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eveiolett

Dlaczego Polacy sa brzydcy,a Polki ladne????

Polecane posty

Gość eveiolett

jak myslicie??

Gość eveiolett
ja to zauwazylam ze w Polsce ladna kobieta idzie z jakims brzydalem, dlaczego??

Gość facetttt pewien
Ja też to ciągle widzę i mnie mierzi, bo jestem dużo przystojniejszy od tych facetów, a żadna nie chce ze mną chodzić :)

Gość dziaddek
polki ladne buahahha pasztety jakich malo

Gość eveiolett
Polki to naprawde super ladne zadbane kobiety, a faceci:(

Gość chójcietoobchodz
POlki ładne?? tak wam się tylko wydaje :p kiepska mieszanka genetyczna

Gość eveiolett
a w ogole, to jak to jest mozliwe ,ze Polacy nie sa zybtnio urodziwi, skoro ich matki sa ladne, mi sie wydaje ze to ten meskii gen

Gość gvuhbhb
piekne polki uciekają z kraju, dlatego polska brzydnie

Gość marcoo
nie znam sie na polakach ale jak dla mnie polki nie są wcale takie ładne. moze chodzi o to że całe zycie se tame gęby. a już dzisiejsze pokolenie nastek i młodych dziewczyn to tragedia-same grubaski.

Gość gość
też mnie to zastanawia... po prostu słowiański typ urody totalnie nie pasuje do mężczyzn, rodzą sie wtedy jakieś blond niedorobione wymoczki z wąskimi ramionkami albo jakieś obrzydliwe koksy. Polacy mają przede wszystkim prymitywne rysy twarzy a wręcz powiedziałabym głupi ryj :/

Gość gość
faceci maja jakies popie**olone zapedy do bycia bohaterami, władcami, dumy i innych d**ereli, macie nasrane we łbach po prostu, a jestescie tylko nędznymi bykami rozpłodowymi do niczego innego się nie nadajecie

Gość gość
Tomasz Kamel i Katarzyna Niezgoda on brzydki ona ładna

Gość gość
Tak jest we wszystkich krajach słowiańskich ze kobiety są piękne a mężczyźni raczej słabi : magia bycia slowianinem , natomiast germanie są ladni a germanki brzydkie

Gość gość
Słowiański typ urody bardziej pasuje kobietom niż mężczyznom. Sporo kobiet w Polsce to powabne blondyneczki, a facetom nie pasują blond włosy i delikatna budowa.

Gość gość
"Polki same sobie tworzą mity. Choćby mit o tej atrakcyjności polek, to się wzięło z tego, że każda uważa się za ładniejszą niż jest i z wzajemnego słodzenia sobie z koleżankami. Nie raz widziałem, jak moje brzydkie koleżanki sobie słodziły. Co do facetów to one chcą, żeby każdy był modelem z żurnala, a jak nie jest to kipią z wściekłości. Chcą samych ciach, które na miejscu zerżnęliby je od tyłu na chodniku, po jednym spojrzeniu. Czepiają się polskich facetów, gdy polscy faceci w niczym nie odbiegają od normy. Tak samo polki w niczym nie odbiegają od normy. Jest tak samo, jak w każdym innym kraju, jeśli chodzi o wygląd. Chyba, że chodzi o zaburzone postrzeganie atrakcyjności to polki odbiegają od normy. Naoglądają się telenowel, w których główną rolę gra model, hiszpan, czarny z wyretuszowaną twarzą, albo idealny smukły, wysoki blondyn o twarzy anioła, a potem każdy facet, który tak nie wygląda jest skrajnie brzydki. Dla kobiet facet 1-7/10 to jest pasztet, masakryczny brzydal, facet 8/10 może być, facet 9/10 to przystojny, a 10/10 to ciacho, brałabym. Zwalają swoją obsesję na punkcie wyglądu na polaków i wylewają swoje frustracje, że nie ma samych ciach 10/10, którzy rżnęliby je codziennie. "

Gość gość
"Mit brzydkich facetów w PL jest wynikiem astronomicznych wymagań i rojeń Polek, które żyją tutaj i chciałyby, żeby rzeczywistość wyglądała jak w serialach, których się naoglądały, czyli za każdym zakrętem same ciacha, a do tego najlepiej, żeby nie było szarych i dżdżystych dni, tylko same słoneczne, ciepły wiatr, który delikatnie muska twarz, a nie pizgająca wichura. Tak to jest jak się kisi doopska przy komediach romantycznych, serialach, gdzie wszystko jest piękne. Statystyka mówi jasno, że więcej polek niż polaków ma nadwagę. Nieomal 50%, a winne temu są geny, tarczyca i wszystko, tylko nie fakt, że codziennie wp*dalają kilogramami słodycze. Dodatkowo w make upie i na szpileczkach, z push upem to każdy może wyglądać pięknie. To tak, jakby niski facet, szkielet bez sylwetki i bez zębów, ani koron włożył sobie wkładki 8 cm do butów, wypchał koszulę gazetami na kształt mięśni i wstawił szcztuczną szczękę, kupioną na targu. Zaniżanie oceny wyglądu polaków bierze się z zawyżonej samooceny polek. W rzeczywistości w każdym kraju jest tyle samo brzydkich, przeciętnych, pięknych ludzi każdej płci. "