Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmora moja taka

Hemoroidy- pomocy

Polecane posty

Gość zmora moja taka

Kobiety pomóżcie, co mogę zrobić z hemoroidami? Boli, krwawi, nie mogę skorzystać z WC jak należy. Używałam już wszystkich dostępnych maści, kremów, czopków. Po czopkach była poprawa, ale jak tylko kończyłam serie 7 dniową to problem po tygodniu wracał. Chciałam do lekarza to nie ma już terminów a na nowy rok zapisują dopiero kolo lutego może w marcu. Prywatnie mnie nie stać. A u mnie coraz gorzej. Co robić?

Gość Podobnie
Widziałam ostatnio w gazecie jakiś preparat do domowej krioteriapii. Poszukaj w necie, dość kosztowny ale czytałam że bardzo skuteczny.

Gość zmora moja taka
Na kosztowne to mnie średnio stać. Ale dziękuję zaraz czegoś poszukam. Na razie znalazłam tylko maści i czopki, ale to wypróbowałam już w większości bez rezultatów.

Kup sobie Kalium, takie malusienskie tabletki.Zrób z nich roztwór, nasącz wieczorem wacik i przyłoż sobie do odbytu.Powinno się spać z tym do rana, codziennie nowy wacik przez 7 dni tylko uważaj, bardzo barwi !! I na pewno hemoroidy znikną

Gość masc z kasztana
ja wyprobowalam masc z kasztana doodbytniczo i zewnetrznie mozesz stosowac 2 razy dziennie,u mnie po 3-4 dniach problem hemoroidow zniknal aha i czopki stosowalam przez ponad miesiac regularnie-codziennie,wtedy mniej krwawilo,jak sie dalo bez czopkow to ok a jak nie to jeszcze do miesiaca sporadycznie stosowalam,po 2 miesiacach problemu nie ma wogole,czasami jeszcze czopki stosuje,powodzenia

Gość masc z kasztana
masc ma w sobie oczywiscie kasztan jako skladnik zapytaj w aptece jaka to masc,pozdrawiam

Gość Boriana 81
To nie żart, ale samruj...miodem, mi poleciła to połozna na patronażach i pozbyłam się tych ktore mi się zrobily podczas porodu. Samruj i "napychaj" do środka.

Gość zmora moja taka
Dziękuję zapytam o tą maść i o te tabletki. Czopki przez miesiąc? Na moich napisano że najwyżej tydzień i potem przerwa. Ten preparat który się schładza jest niesamowicie drogi. Prawie 100 zł.

Gość masc z kasztana
oo a ja sobie sama tak ustalilam,moze faktycznie rob tak jak w ulotce albo zapytaj lekarza,ja stosowalam bo inaczej bym sie nie "zalatwila",ale tez nie codziennie a co drugi dzien "zazywalam" je.oo a teraz czytam ze miod,moze sprobuj miod tanio i naturalnie a kto wie,powodzenia