Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yavandile

Choroba i jazdy z facetem.Co zrobić?

Polecane posty

Mnie też się posty bugują.Jak mam się zachowywać teraz.olac go,cos pisać.mam żal do niego,dziś znów foch poszedł.napisał mi,że nie był w mojej sytuacji ale jak chcę to nadal może pajacować i udawać,że wszystko jest dobrze.No kur.. :(

Ja bym zaryzykowała. Nie lubię niejasnych sytuacji. Po co włazić w coś co szans na przetrwanie nie ma. Nie sądzę jednak, że facet chce się z Tobą spotkać tylko po to, by zaspokoić swą ciekawość. Co stracisz jeśli okaże się kolejnym bubkiem? Nic..szybciej pozbędziesz się trutnia bez niepotrzebnego angażowania się i złudnych nadziei..jeśli jednak walczy o spotkanie, bo walczy o trochę miejsca dla siebie u Twego boku to miło będzie razem przejść przez ten trudny dla Ciebie okres.

Niby tak ale ja nie chcę by potraktował mnie jak były facet a on nie robi niczego by być inny.Pierwsza reakcja na wiadomości o mojej chorobie,obawach i lękach była taka:"o kurde to przejebane ma facet,który teraz się z Tobą związe".myslisz,że po takich słowach poczułam się pewniejsza?póxniej były przeprosiny i słowa,że mu na mnie zalezy ale ciagle jazdy robi.Ani razu nie powiedział,że damy radę,że będzie mnie wspierał tylko ciągle,że jestem zła i taka,owaka :(

Gość hhhhhhh
to po co w ogóle dalej się z nim kontaktujesz? olej pacana

Gość dziewczyno
po co Ci teraz problem w postaci takiego faceta, który nie rozumie z czym się zmagasz, tresujesz się przez niego a w tej chorobie to Ci nie jest potrzebne. Daj sobie z nim spokój, skup sie na sobie, na leczeniu. Zyczę szybkiego wyzdrowienia i życze poznannia kogoś naprawdę wartościowego.

Gość dziewczyno
miało byc - stresujesz się przez niego

tyle razy o tym rozmawialismy.Ja byłam z nim szczera-on mówił,że mnie rozumie i poczeka a teraz co chwila jazdy.Nie rozumiem go.On czuje się odtrącony kompletnie a ja?Zdania swojego nie zmienię-nie spotkam sie z nim wcześniej niż będę na to gotowa.Zresztą zaczynam mysleć,że po tych jazdach lepiej dac sobie spokój.Tylko mamy kilku znajomych z internetu,z którymi oboje sobie gadamy i ich nie chcę zostawiać,bo jednak zawsze to jakies towarzystwo,z którym mogę się pośmiać ale co będzie jak on też wejdzie pogadać na skypa tam do nas?Jak się zachować?