Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adasaaa

zadufany w sobie egoista

Polecane posty

Gość adasaaa

Mój problem w skrócie :P : były chlopak zaczał mnie zdardzac, rozstalismy sie na jakis czas, pozniej dalam mu szanse bo plakal jak to mnie kocha i teskni, ale sytuacja sie powtorzyla. pogonilam go do tej drugiej, 16 latki. ja sobie zycie ulozylam z kims innym i jest ok. i teraz moj cudny byly co jakis czas pisze mi z pretensjami, ze ja jestem szczesliwa z nowym chlopakiem a on z 16 jest tylko po zeby zapomniec o mnie i nie jest szczeslwi, jak to on zaluje ze mnie stracil. ale ciagle jest w zwiazku z ta druga. wkurza mnie niesamowicie, sam wybral w ten sposob, wiec jakim prawem smie miec jakie kolwiek zale do mnie. zaproponowalam mu przyjazn to zaczal jeczec ze i tak sie nie uda i wybrzydzac. co on sobie myslal, ze bede siedziala i plakal jaki to on boski i marzyla o ponownym zejsciu sie z nim, a on bedzie sobie latal od niej do mnie i tak w kółko.

Gość adasaaa
dodam, ja mam 25 lat , on 27.

Gość dobra rada !!!!!!!!!!!!!
nie sluchaj co mowi , nie czytaj co pisze , olej go i sie nim nie przejmuj !! To facet-toxic - zycie ci zniszczy ! Nie pozwol na to i zapomnij ,ze to scierwo kiedys bylo twoim chlopakiem. To ,ze jst nieszczesliwy z 16 latka , to juz nie twoja brocha . Chcersz byc szczesliwa , ignoruj go , zapomnij , nie sluchaj . Nie wiem co zrobisz , ale posluchaj dobrej rady doswiadczonej .

Gość adasaaa

Gość adasaaa

Gość nceownvjcekqnbveoqjvlnelq
za dlugi ten twoj skrot

nie sluchaj co mowi , nie czytaj co pisze , olej go i sie nim nie przejmuj !! To facet-toxic - zycie ci zniszczy ! Nie pozwol na to i zapomnij ,ze to scierwo kiedys bylo twoim chlopakiem. To ,ze jst nieszczesliwy z 16 latka , to juz nie twoja brocha . Chcersz byc szczesliwa , ignoruj go , zapomnij , nie sluchaj . Nie wiem co zrobisz , ale posluchaj dobrej rady doswiadczonej .

nie sluchaj co mowi , nie czytaj co pisze , olej go i sie nim nie przejmuj !! To facet-toxic - zycie ci zniszczy ! Nie pozwol na to i zapomnij ,ze to scierwo kiedys bylo twoim chlopakiem. To ,ze jest nieszczesliwy z 16 latka , to juz nie twoja brocha . Chcesz byc szczesliwa , ignoruj go , zapomnij , nie sluchaj . Nie wiem co zrobisz , ale posluchaj dobrej rady doswiadczonej .

nie sluchaj co mowi , nie czytaj co pisze , olej go i sie nim nie przejmuj !! To facet-toxic - zycie ci zniszczy ! Nie pozwol na to i zapomnij ,ze to scierwo kiedys bylo twoim chlopakiem. To ,ze jest nieszczesliwy z 16 latka , to juz nie twoja brocha . Chcesz byc szczesliwa , ignoruj go , zapomnij , nie sluchaj . Nie wiem co zrobisz , ale posluchaj dobrej rady doswiadczonej .

Gość adasaaa
przepraszam ze tyle razy wiek dodalam ale cos mi sie zawiesilo i tak dodawalo. najbardziej mnie wkurza to ze ona celowo sie w nasz zwiazek pachala wtedy. pisala do mnie na temat mojego wygladu, glownie koloru wlosow. a teraz ja patrze na jej zdjecia i sie okazuje, ze sobowtór mi rosnie, zrobila sobie taka sama fryzure, lacznie z kolorem.

sorry , kafe szwankuje , dublowaly sie wpisy . Ogolnie , to sie nim nie przejmuj , nie lituj i olej , bo na ciebie nie zasluguje . Zazdrosci ci ,ze jestes szczesliwa , ale zdradzi jeszcze nie jeden raz , to typ , ktory tak mam. Nie przejmuj sie i niech ci go nie bedzie zal , bo tacy sie nie zmieniaja , myslka tylko o sobie . Badz z nowym chlopakiem , a starego pogon i niech przestanie pisac . Powiedz mu ,ze masz go w dupie i to co mysli i niech spierdala

sorry , kafe szwankuje , dublowaly sie wpisy . Ogolnie , to sie nim nie przejmuj , nie lituj i olej , bo na ciebie nie zasluguje . Zazdrosci ci ,ze jestes szczesliwa , ale zdradzi jeszcze nie jeden raz , to typ , ktory tak ma. Nie przejmuj sie i niech ci go nie bedzie zal , bo tacy sie nie zmieniaja , mysla tylko o sobie . Badz z nowym chlopakiem , a starego pogon i niech przestanie pisac . Powiedz mu ,ze masz go w dupie i to co mysli i niech spierdala

Gość adasaaa
przepraszam ze tyle razy wiek dodalam ale cos mi sie zawiesilo i tak dodawalo. najbardziej mnie wkurza to ze ona celowo sie w nasz zwiazek pachala wtedy. pisala do mnie na temat mojego wygladu, glownie koloru wlosow. a teraz ja patrze na jej zdjecia i sie okazuje, ze sobowtór mi rosnie, zrobila sobie taka sama fryzure, lacznie z kolorem. Myśle, że masz racje co do tego co powinnam zrobic. dziekuje.

sorry , kafe szwankuje , dublowaly sie wpisy . Ogolnie , to sie nim nie przejmuj , nie lituj i olej , bo na ciebie nie zasluguje . Zazdrosci ci ,ze jestes szczesliwa , ale zdradzi jeszcze nie jeden raz , to typ , ktory tak ma. Nie przejmuj sie i niech ci go nie bedzie zal , bo tacy sie nie zmieniaja , mysla tylko o sobie . Badz z nowym chlopakiem , a starego pogon i niech przestanie pisac . Powiedz mu ,ze masz go w dupie i to co mysli i niech spierdala

Gość adasaaa
mi mozilla tak dubluje, opera juz normalnie dodaje. dobra rada !!!!!!!!!!!!! miałas podobnie ??

Gość adasaaa
dziekuje za pomoc :*