Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbarra674

Podoba mi się facet. Ale jemu podoba się chyba inna?

Polecane posty

Gość barbarra674

Podoba mi się kolega z pracy, tylko, że... mam wrażenie, że on "kręci" z inną. Często go obserwuję i nie wiem co o tym sądzić. Generalnie, nie zauważyłam żeby z kimś go coś łączyło, wiem że jest wolny. Ale...W zeszłym tygodniu szliśmy grupą po pracy na piwo. Zbieraliśmy ekipę, większość szła do domu i ta dziewczyna też chyba miała zamiar iść do domu, ale on podszedł do niej, gdy chowała swoje rzeczy do szafki i spytał "asiu, idziesz z nami na piwo? no chodź". Zgodziła się i poszliśmy. W pubie , on usiadł koło niej i jeszcze jakiejś innej koleżanki. Rozmawialiśmy w sumie wszyscy razem. Ale zwróciłam uwagę, że pod koniec już wieczoru on pił razem z nią piwo z jednego kufla. W sensie pili razem jej piwo. Zastanawiam się czy coś między nimi może być. Czy mam go sobie darować? A może nic takiego się nie dzieje i ciągle mam jakieś szanse. Ciągle zbieram się na to by go "poderwać".

Gość o kuuu...
mysle , ze chyba ona mu sie podoba . moze zacekaj na rozwoj wydarzen . Jesli ona nie bedzie go chciala i nic nie wyniknie , to pogodaj z nim . A pisze dlatego zebys zaczekala , bo jesli mu sie podoba to nie bedzie na ciebie zwracaj uwagi , chyba ze dostalby kosza . Ale wyglada na to ,ze chyba sie nia zainteresowal .

Gość barbarra674
Tak, ale poza tą sytuacją nie widziałam wcześniej żeby gadali nawet ze sobą. no nie wiem, boje się że mi go zabierze z przed nosa. A może to tylko koleżeńskie. Kurczę no jestem chyba zbyt nieśmiała, żeby sama coś robić.

Gość o kuuu...
a on jej sie podoba ? To albo poczekaj na rozwoj wydarzen albo sama przystap do dzialania . Ale jak jestes niesmiala to bedzie trudno , rozumiem cie , bo ja tez nigdy nic nie robilam pierwsza. Chociaz moja kolezanka , niesmiala , pokonala niesmialosc i sama zagadala do faceta , przestala sie wstydzic i spobowala , a potem byli para .

Gość barbarra674
No ja już prawie sie przemogłam i nawet miałam plan zorganizować małą imprezę i go zaprosić... ale zobaczyłam go z tą dziewczyną. Specjalnie do niej podszedł, jak już wychodziła i ją zatrzymał. No i to piwo pite razem. Pijecie piwo jedno z kimś kto was brzydzi ?

Gość barbarra674
nie mam pojęcia czy on się jej podoba... widziałam to co napisałam

Gość onaonaoanoan
ewidentnie podoba mu się ta druga i nic na to nie poradzisz, tak było powiedziane wcześniej, musisz poczekac czy im razem coś wyjdzie. Bo z twojego opisu wynika, że jest bardzo zainteresowany własnie tamata dziewczyna

Gość barbarra674
czyli łudzę się tłumacząc sobie, że to normalne koleżeńskie gesty?

Gość onaonaoanoan
wydaje mi się że tak. Skoro zaprasza ja na piwo, potem siedzą obok siebie, pewnie dużo rozmawiaja pija z jednego kufla...

Gość onaonaoanoan
no bo odpowiedz sobie na pytanie, czy wzgledem Ciebie tez sie tak zachowuje?

Gość barbarra674
no nie, ale nie rozmawiał z nią jakoś więcej, w sumie ze wszystkimi rozmawiał jedynie te 3 gesty co do niej a) podszedł i zapytał czy idzie no ja akurat z koleżanką to organizowałyśmy więc mnie nie pytał b)siedział koło niej na przeciwko niej, może tam usiadł bo to było w samym centrum c) no i pił jej piwo. nie wiem czemu

Gość rewiteana
Tak nagle ją zaczął zauważać?

Gość barbarra674
No coś tam rozmawiali, ale tak chyba po koleżeńsku. Ze mną też tak rozmawiał.