Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnuihkjijkjjjko

czy Wasze 8msc dzieci też miewają dni na samym mleku???

Polecane posty

Gość mnuihkjijkjjjko

Moja mała tak ma, czasami nie tknie niczego, nie wiem czy powinnam się martwić, co myślicie, dodam że karmie piersią, 28.12 kończy 8msc i waży 10kg

Gość myszaaaaaaaaaaa
niektóre tak mają, moja dwuletnia bratanica sporadycznie odmawia wszystkiego oprócz kaszki z mlekiem cały dzień... to takie maleństwo tym bardziej. Ale 10kg to chyba dość dużo? tzn nie jestem pewna bo porównuję do dość szczupłej bratanicy która tyle teraz waży, 2l, ale i kości się liczą, i wzrost, więc najlepiej lekarza zapytaj :)

Gość mój synek ma 8 mcy
i czasami też chce tylko mleka, też karmię piersią, to normalne

A mój syn ma 9 miesięcy i od 3 WOGÓLE nie chce mleka:PAni nic z nabiału:PTakże co dziecko to inny problem:P

Gość do adalis
a ostatnio pisalas ze karmisz jeszcze piersia....a teraz ze od 3 miesiecy nie pije mleka..?

Gość mamama27
oj mój nie przepada za mlekiem - kaszke 2 razy dziennie na gęsto łyżeczką i tyle maks

mój mały ma 8 miesięcy, waży 9 kg i według lekarzy jest szczuplak. Także myśle, że 10 kg to nomrlana waga, oczywiście zalezy jakie dziecko jest długie. Mój mały nie wytrzymalby na mleku calego dnia.

Gość Moj synek tez ma takie dni
Karmie piersia, nie wiem co robic, probujemy wszystkiego, sama gotuje sloiki, tarte owocw,deserki, jogurciki, wszyskiego zaledwie dwie trzy lyzeczki, jak nie ma mnie w domu to zje max pol sloiczka malego i czeka na mame, dziewczyny co robic, pediatra sie smieje, wazy tez okolo 10kg, czy tp minie, w nocy wiecznie wisi na cycku, tylko nie piszcie ze mam go odstawic...

Gość lkAh
moja miewała

Gość jak nie chce jesc z łyżczki
to poczytaj o BLW mój łyżeczką też nie chce a BLW kocha

Gość Mama Nasturcja
moj syn ma 11 miechow, ale odkad zaczelismy jesc obiadki to nigdy sie nie zdarzylo zeby nie zjadl. takze nie mielismy dni z samym mlekiem, teraz je dwu daniowe obiady juz, ale z nim nigdy nie bylo problemu zawsze wszystko wzorowo je. odpukac :-)