Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna jeszcze zdrowa

Facet powiedział mi, że woli, bym poważnie zachorowała niż żebym zaszła w ciążę

Polecane posty

Wszystko cacy, gadamy sobie o naszej sytuacji i przyszłości, a on nagle wypala, że chyba wolałby, żebym zapadła na jakąś poważną chorobę niż żebym teraz zaszła w ciążę. No ja pierdzielę, też nie chciałabym teraz wpadki, nie w tym wieku (21 i 26), nie przy tych zarobkach (ja dopiero od niedawna mam w ogóle pierwszą pracę, bo studiowałam tylko dotąd), ale bez przesady!!! Kurwa, jak ja się wtedy poczułam!!!

Gość myszaaaaaaaaaaa
ale patafian... weź go kopnij, rzuć bo widać że serca i rozumu to on nie ma. będziesz za parę lat żałować jak wyjdzie szydło z worka.

Gość ;gkh,te[ph,pet
tez mu zycz jakiegos tyfusa lub hiva:p i ulotnij sie

Gość przelot_em
Ale nie ma się o co oburzać. Facet powiedział szczerze co myśli, to jest cenne. Wolisz żeby Cię oszukiwał a jak zajdziesz w ciążę każe usuwać.

Gość a po co mu dziecko przeciez
slubu jeszcze nawet nie macie:O nie dziwie sie mu

"a po co mu dziecko przeciez slubu jeszcze nawet nie macie nie dziwie sie mu" A czy ja go chcę złapać na dzieciaka czy coś w tym stylu? Sama chcę z tym poczekać. Ale są granice, priorytety. Ja bym mu nigdy nie powiedziała, że wolałabym, żeby był np. niepełnosprawny niż coś tam. przelot_em, szczerość jest cenna, ale treść tego, co sobie myślimy też podlega ocenie i to, co on stwierdził skłania mnie ku radom tych, którzy tu powiedzieli, żebym od niego wiała, niestety

Gość przelot_em
Niekoniecznie musisz wiać od niego. Wyraził bardzo "niepoprawnie", że teraz nie jest gotowy na dziecko. To lepsze niż mówienie, zapewnianie o wielkiej miłosci a póżniej ucieczka gdy dziewczyna zachodzi w nieplanowaną ciążę. Raczej chodziło mu o skutecznieszą antykoncepcję.