Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mocno Zdziwiona

Prezent od znajomego z internetu

Polecane posty

Gość Mocno Zdziwiona

Cześć! Nie wiem co o tym myśleć. Poznałam jakiś miesiąc temu pewnego faceta na internecie, na portalu randkowym. Potem często rozmawialiśmy na gg. Nigdy nie spotkaliśmy się w realu, bo mieszkamy daleko od siebie (on jest z Podkarpackiego, ja spod Wrocławia) Wczoraj przyszła do mnie paczuszka, otwieram, a tam srebrna bransoletka i karteczka z życzeniami Bożonarodzeniowymi. Nie było napisane od kogo, ale ja wiem że to od niego bo tydzień wcześniej rozmawialiśmy o tym co lubimy dostawać pod choinkę. Ten prezent musiał kosztować. Nie wiem co o tym myśleć. Czy to normalne, że facet kupuje obcej dziewczynie biżuterię? Może powinnam mu ją odesłać?

Gość teraz $ w cenie
zakochau sie;)

Gość Miczbjukenen
wyślij mu zdjęcie swojej peezdy...ucieszy się... no co?...ja bym sie ucieszył:D

Gość moze trzeba zmienić mleczko
a skąd miał adres? podałaś adres obecmu facetowi?

Gość wanda z bloku
wyślij mu też prezent, to będziecie kwita

Gość Mocno Zdziwiona
Dodałam go do znajomych na FaceBooku i tam musiał przeczytać mój adres. Ja niestety nie znam jego adresu więc nie mogę mu się zrewanżować, ale gdybym popytała się jego znajomych z FaceBooka to może mi ktoś dałby jego adres. Czy facet może się zakochać w dziewczynie ze zdjęcia? To trochę naciągane.

Gość anuliaa
Z facetami to jest tak, że dopóki nie pójdziesz z nimi do łóżka to nie poznasz ich prawdziwej natury

Gość wanda z bloku
może nie w dziewczynie ze zdjęcia, ale "w literkach" jesli często "rozmawialiście" w sensie klikania to może (ach ten niepoprawny romantyzm) zauroczył się Twoją osobowością :P

Gość Samotny28l
Gdyby facet się nie zakochiwał w zdjęciach to by laski z sympatii, fotki.pl nie miały tyle zaczepek :>