Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia---

obsesja

Polecane posty

Gość niunia---

Dwa lata razem .. Szczesliwa , a jednak w glebi nieszczesliwa . Gdy zobaczylam jej zdjecia (jego bylej) nie umiem sobie poradzic.. Przy Niej jestem brzydka .. Dla Niego kiedys wazna osoba . Gdy patrze na Niego , nie wiem co mysli .. Porownuje mnie ? Mysle ze powinnam to skonczyc , nie czuje sie z tym dobrze ..

Ale skoro w związku waszym dobrze się dzieje tzn że to że tamta była ładniejsza chyba nie ma wpływu :)

Gość niunia---
Dla mnie ma wplyw .. Czuje sie gorsza , i na dodatek ta druga ..

Gość Obczaiłam
polecam psychiatrę, serio

Gość niunia---
Co niby psychiatra mi pomoze?

Gość meandrino-
...to nie ma znaczenia - liczy się intelekt...

Gość meandrino-
wmusiłyście tę "naukę" we mnie... czas nauczyć siebie... :)

Gość gnvbghjyukluytu
autorko doskonale cie rozumiem mam to samo i chociaz mowi mi ze jestem ladniejsza, lepsza...to niepotrafie sie tak czuc ma lepsze zycie odemnie christmas party, pubiki imprezki praca w firmie a ja?salon kosmetyczny, recepcja i dom..

Gość niunia---
Czy ktos tak sie czul?

Gość niunia---
Nic nie mowi o niej , nie chce .

ja kiedys troche tak. I powiem Ci, do czego to może doprowadzic, jesli nie przestaniesz tak mysleć. Wpadniesz w kompleksy, przestaniesz lubic swoje ciało, bo ona miala lepsze. Zaczniesz szukac u niego potwierdzenia podejrzen i bedziesz go podpytywać. O cycki, tyłek, nogi, wreszcie o jakośc seksu, zaczniesz chodzic po domu smetna i nieszczęśliwa a on Cie nie zrozumie. Zaczniesz unikac seksu, bo tweoje ciało bedzie dla Ciebie coraz gorsze. Nie daj boże on wspomni, że gdzies ja spotkał, bedzie płacz w poduchę. Jeśli on powie, że Twój tyłek bardziej mu sie podoba bedziesz strzelac focha, że kłamie. I w końcu on bedzie miał dośc... a była taka piekna miłośc...

Gość niunia---
Nigdy nie pytalam sie o Nia.. Wiem ze dla niego byla wazna i chcial zapomniec .. Czuje sie coraz gorzej z tym

Gość aneczzka
Skoro jest z Tobą, to znaczy że była go już nie obchodzi... __________________________________________ Każdy znajdzie coś dla siebie - www.dyskrecja.pl

Gość niunia---
Wiem .. Nie obchodzi Go .. Tylko Ona co jakis czas pisze ze Go kocha itp. Teraz ma kogos .. Ale jak sie z tym 'kims' rozstanie , ponownie napisze .. A gdy On nie wytrzyma , wszystko wroci??

Gość niunia---
dlaczego zalowy?