Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenująca sytuacja

Pomóżcie! Będę pracować z moim byłym! Katastrofa!

Polecane posty

Gość zenująca sytuacja

Poznałam go, kiedy byłam na studiach, było miło, slodko, zakochana po uszy. Spotykaliśmy się, a jak się poźniej okazało, to była gra z jego strony, bo miał dziewczyne, a ja byłam ta drugą:-( A teraz dostałam się na staż na rok czasu i bede z nim pracować! Nie chce patrzeć na tą morde, jak sobie pomyśle o nim ajjj, nie wiem nawet jak się zachowywać, zawału dostanę!

Gość jjnjjwsia
wspolczuje. udawaj ze to Twoj 70 letni sasiad-zanasz, ale nie musisz rozmawiac. Dzien dobry w korytarzu i tyle.

Gość zenująca sytuacja
Jest to dla mnie straszna sytuacja. Najchętniej to pokazałabym się z bardzo dobrej strony,zeby zobaczył co stracił-wiem,ze to dziecinne ale mam ochote na małą zemste i oczywiscie obojętność wobiec niego. Po prostu nie wiem, w głowie mam 100 myśli na minutę, nie wiem jak to będzię. Patrzeć na niego, a jak zostaniemy sami, zacznie jakieś głupie tekst rzucac, Boze cała się trzese, za dużo wrazen

Gość KK wiesz już coś o przecinkach
Oczywiście, świetnie podejście! Pierwszego dnia w pracy włóż na siebie ołówkową, obcisłą kieckę, obcasik, zrób sobie porządnie włosy, piękny, dyskretny makijaż, wypachnij się tak, żeby było Cię czuć z kilometra!! Niech baran wie, co stracił :D Takie podejście jest jedyne i słuszne, żeby Ci przypadkiem do głowy nie przyszło chować się jak mysz po kątach!!!

Gość zenująca sytuacja
Myslisz,ze to dobry pomysł? Bo właśnie dokładnie to chciałam zrobić, nie chce patrzec w podłoge przechodząc obok niego, chce patrzeć prosto w oczy, przeciez to on powinien się wstydzić.

Gość zenująca sytuacja
Dlaczego mam rezygnować ze stazu? Dostałam się a teraz o to cięzko. Od czegoś trzeba zacząc, nie chce zeby do mnie wrocił, chce tylko to przetrwać

Gość a ja mam rade ciesz sie, ze
dostalas sie na staz i pieprz to w uszy 🖐️ Praca wazniejsza niz te historie z tym kolesiem. Ale chyba mloda jestes, ze tak przezywasz

Gość zenująca sytuacja
Bo nie chce wydawać wiecej na paliwo niż dostawać wynagrodzenia-moze dlatego?