Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Enigma89

Starsze Panie

Polecane posty

Ostatnio bardziej podniecają mnie starsze kobitki niż moje rówieśniczki. Od niektórych Pań po 30 aż kipi seksem i od razu widać że wiedzą po co mają cipkę w przeciwieństwie do małolat koło 20 które zasłaniają i zachowują się jakby nie chciały być i wyglądać seksownie i pociągająco. Marzy mi się znalezienie seks kochanki w wieku 30-35 lat z, którą łączył by mnie seks bez zobowiązań kiedy tylko będziemy chcieli. Ja mam 22 lata Ktoś tak ma? :)

Gość strasza-po30
jak ci gnojku przysune zaraz, jak smiesz mnie nazywac starsza !!!???

Nie napisałem "stare" tylko "starsze". Chodzi mi że "starsze" ode mnie :) Ja mam 22 więc zdecydowanie każda potencjalna seksi pani po 30 jest starsza :)

Gość olGa ..
Masz rację:) jestem dokladnie taka jak napisałes i uwielbiam mlodszych:P

Gość To się wydało!!!
Ja też kipię seksem i wiem, po co mam...

Gość To się wydało!!!
Ale -niestety-nie mieszczę się w przedziale wiekowym...

Gość To się wydało!!!
Miało być i

Ostatnio byłem w centrum handlowym.Stałem tam w długiej kolejce, a przede mną stała fajnie ubrana i ładna pani koło 33 lat. Nagle upadł jej portfel. Kiedy się po niego schyliła ( tym samym wypinając swoją zgrabną pupę w moja stronę pokazując białe stringi ) to miałem ochotę ją złapać, zaprowadzić do ubikacji i przetrzepać od góry do dołu. Fajka to mi ze 2 godziny stała :D

Gość zgadzaasie
zalosny szczeniak :D

A co do wieku to i nie jedna 40-stka nie dawała mojemu wojownikowi spocząć. W przeciwieństwie do moich emo rówieśniczek które zachowują się jak zakonnice, którym nie zależy na tym by być seksownymi, a szkoda :(

Gość ale sie dobraliscie
oj dzieciaku, kobieta kobiecie nierowna i powiem szczerze, ze zadna przyjemnosc z takim golowasem sie zadawac

Gość To się wydało!!!
No, teraz jesteś znacznie milszy...👄

Jestem ogólnie bardzo miłym chłopakiem czego o niektórych nie można powiedzieć. Taki jestem i tego nie zmienię. Lubie dziewczyny w moim wieku z którymi studiuje ale tego jak być seksowną to mogły by się uczyć od swoich nieco starszych koleżanek. Może jeszcze dojrzeją do tego :)

Gość To się wydało!!!
Dojrzeją, dojrzeją... Tylko facetom, już wtedy-nieco przyklapną...

Niestety i tak może się zdarzyć :D Miałem 2 dziewczyny w swoim wieku i szczerze mówiąc to porażka. Znaczy jeżeli chodzi o rozmowę itp to wszystko w porządku. Ale jeżeli chodzi o seks żadnej spontaniczności. Ahh taki seks-romans z taką panią kolo 35-tki to musi być coś pięknego :)

Gość sdfg
wierz mi to naprawde cos pięknego

Gość To się wydało!!!
Chyba muszę spróbować :D

Gość aneczzka
Wielu młodych tak myśli... Tak naprawdę przejdzie Ci takie zainteresowanie płcią w tym wieku za jakiś czas... __________________________________________ Każdy znajdzie coś dla siebie - www.dyskrecja.pl

A mam takie pytanie do Pań w tym przedziale wiekowym. Czy gdybyście były wolne to weszły byście w coś takiego jak seks-romans z młodym chłopakiem? Wiem że to zależy od wyglądu ale jakby się wam spodobał?