Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesesska

sab simplex gdzie można kupić?

Polecane posty

Gość sabSimplex
Sab simplex dostępny w sprzedaży na stronie www.sabsimplex24.pl dostawa w 24H lub odbiór w Warszawie

Gość gość
Bez szalu ten sab simplex

Gość synteleia
Sprzedam 1 opakowanie oryginalne przywiezione z Niemiec, nieotwierane, termin ważności 08/2018. Kupiłam na wszelki wypadek, na szczęście nie przydały się ;) za 10 zł plus koszty przesyłki synteleia@gmail.com

Gość Przemek1989
Witam, mam do odsprzedania kropelki wyslane przez rodzine z Niemiec. Zostalo nam jedno opakowanie 100 ml. Cena to 110 zl plus wysylka 10zl. Polecam te krople bo maja inne stezenie niz polskie odpowiedniki i chyba w tym jest cala tajemnica skutecznosci. W rzeczywistosci tylko te nam pomogly. Kontakt przemyslaw.los@wp.pl

Gość gość
Mam do odsprzedania 1 opakowanie 30 ml za 25 zł. Oryginalny produkt Pfizer Pharma PFE GmbH, zakupiony w aptece w Niemczech (produkt niemiecki a nie czeski) termin 02/2019. Zostało nam 1 opakowanie (nieotwierane) po naszym dziecku. Odbiór najchętniej osobisty, można obejrzeć i sprawdzić (Warszawa Grochów). Adam tel 662402220

Gość Leylee
Mam do odsprzedania nowa buteleczke sab simplex 30ml waznosc do 04/2020. Zainteresowanych prosze o wiadomosc email leylee@wp.pl

Gość wyspana MAMA
na kolki tylko Sab Simplex - nie ma zamienników zapraszam do kontaktu - darmowa infolinia 793502009 pomagam mamom przy kolce czy ząbkowaniu masz pytania jak stosować sab simplex, gdzie kupić kiedy nie dawać - zadzwoń do mnie - infolinia 24h za darmo wpisz w wyszukiwarce WYSPANA MAMA wyspanamama.pl infolinia 24H 793502009

Gość ZEK
Sab Simplex kosztuje w aptece w Niemczech 8,5€ . W aptece w Czechach 205 koron - czyli około 17 zł. Takie samo działanie, podkreślam, że skuteczne. Córka już nigdy więcej nie miała kolki.

Gość ZEK
Przepraszam - 105 koron. Stężenie minimalnie mniejsze niż w niemieckim Sab Simplex. I naprawdę bardzo skuteczne.

Gość ZEK
Sab simplex nie przedawkujesz. Pytałam szczegółowo niemiecką i polską panią pediatrę. W składzie jest simeticon - dziecko go wydala, popierdzi i po kolce. Ja podawałam po 7 kropelek do każdego karmienia. Po trzech miesiącach stopniowo, powoli zmniejszasz dawkę , bo dziecięcy układ pokarmowy radzi już sobie sam. W razie niepewności można sobie poczytać o Simeticonie w internecie. Stężenie w niemieckim Sab simplex to : 69,19 mg/ml Simeticon. Czeski ma chyba 58 lub 62 - nie pamiętam. Pod ręką mam akurat niemiecki. Ani czeski ani niemiecki ( kupowany bezpośrednio w aptekach - (mieszkam na styku trzech granic CZ i DE )Sab simplex nie był zalakowany. Mam na myśli buteleczkę. Tylko zakrętka.

Gość Karol12345
czy ma ktoś do odsprzedania butelkę z odbiorem w Warszawie? Potrzebuję na wyjazd czyli odebrać mogę do 29.08 do końca dnia. dzięki!