Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesesska

sab simplex gdzie można kupić?

Polecane posty

Gość gość
Ogłoszenie nieaktualne kbond12@wp.pl

Gość gość
Witam, mam do sprzedania krople Sab simplex zakupione w Niemczech ( posiadam paragon) aktualnie zostalo mi 4 buteleczki po 30ml i 1 butelka 100ml. Termin ważności 2018r. Cena buteleczki 30ml to 34zł, cena buteleczki 100ml cena 100zł + koszt wysylki 10zł. Moj kontakt annaur90@interia.pl

Gość gość
Aktualnie zostala mi tylko jedna buteleczka 100ml niemieckich kropelek Sab Simplex. annaur90@interia.pl

Gość gość
sabsimplex@onet.pl posiadam do odsprzedania cena 36 pln ważne jeszcze 2 lata Warszawa lub wysyłka

Gość gość
Sab simplex Warszawa cena 36 pln odbiór osobiście lub wysyłka sabsimplex@onet.pl

Gość Tatagosc
Witam, Zostalo nam kilka opakowan Sab simplexu. Oczywiscie oryginalne, zapakowane, dluga data. Mamy 2 opakowania 30ml i jedno 100ml. Kontakt : grygielowa_to@vp.pl Pozdrawiam,

Gość gość
Witam mam na sprzedaż krople sab simplex 30ml sprowadzone z apteki w Niemczech. Data ważności 01. 2018r. Ulotka w języku niemieckim. Nowe nie otwarte. Cena 30 zł. Kontakt dla zainteresowanych dorotafilary@wp.pl

Gość gość
witam, mam do sprzedania 4 sztuki kropelek Sab Simplex, zakupione w czeskiej aptece! dlugi termin waznosci, dobra cena :) email : kobierski.kamil@gmail.com

Gość gość
Oferta nieaktualna dorotafilary@wp.pl

Gość Czutuchna
Została mi jedna buteleczka 100 ml kropelek sab simplex przywiezione z Niemiec. Chętnie odsprzedam. Nowe, nie otwierane z terminem waznosci do 04.2019 r. Cena 85 zl plus koszt wysylki. mielonka@op.pl

Gość Czutuchna
Ogłoszenie nieaktualne. Mielonka@op.pl

Gość gość
Sprzedam oryginalny, przywieziony z Niemiec Sab Simplex 30ml firmy Pfizer. Odbiór osobisty - Poznań lub Luboń.

Gość gość
Nie lepiej kupić w polskiej aptece Espumisan? Przecież to jest dokładnie to samo. W połączeniu w Viburcolem kolka i płacz mijają jak ręką odjąć.

Gość gość
Mam do sprzedania 4 opakowania sab simplex 30ml - 30pln za 1 buteleczkę. Poznań. Kontakt: 792 55 55 96

Gość gość
gość 2017.05.26 NIe reklamuj GOOOWNA! Homeopatia to nie lekarstwo, to zwykłe oszustwo!!! :o

Gość gość
Posiadam dwie buteleczki 30 ml. Jedna otworzona, zużycie niewielkie. Termin ważności 02/2020. Cena za całość 60 zł + koszt wysyłki. Kontakt: brzoskwina@poczta.onet.pl

Gość gość
Witam, mam do sprzedania sab simplex 30ml z zapasów po mojej córce. Oryginalne, nie otwierane kupione w niemieckiej aptece (niemiecka ulotka). Termin ważności 10/2018 rok. Cena 30zl za 1szt + koszt wysyłki albo odbiór osobisty w Warszawie. Kontakt jasia22@wp.pl

Gość gość
Mam do sprzedania 3 opakowania sab Simplex. 29 zł za 30 ml. Kupione w niemieckiej aptece. Ważność październik 2018 dropsiczka@gmail.com

Gość gość
Posiadam nowe opakowanie Sab simplex 100 ml. Data ważności 10.2018, kupione w Niemczech. Mail: kham (małpka) o2.pl

Gość gość
Sprzedam kropelki Sab Simplex 100 ml - rewelacyjne na kolkę niemowlęcą. Opakowanie nowe i całe, brakuje tylko oryginalnego kartonika

Gość gość
sprzedam sab simplex za 35zl 4butelki tel793732720

Gość mama wyspana
na allegro: allegro.pl/wyspana-mama-poradnik-jak-zyc-z-kolke-niemowleca-i6999452143.html lub na www.wyspanamama.pl

Gość antosia88
Szukacie kropli po zagranicznych aptekach w w naszych polskich można dostać bardzo dobre krople eputicon. Podaje go swojemu synkowi i kolki minęły od razu. Teraz ma 3 miesiące i więcej się nie powtórzyły.

Gość gość
To wcale nie jest panaceum na kolkę. Jednemu pomoże, innemu nie. Cudów nie ma. Mój syn wypił tego łącznie 1,5 butelki przez pół roku. Kolki minęły po 7 miesiącach. Po prostu.

Gość gość
Moje dziecko też piło te kropelki , ściągałam je z niemieckiej apteki. Czy pomogły??? Szału nie ma....

Gość atnoninakubas55
Porównajcie sobie składy i same zobaczycie że esputicon jest o wiele lepszy. Wszyscy szału dostali na te niemieckie a mają pod nosem bardzo dobre polskie.

Gość gość
Potrzebuje kropelki sabsimplex jedna buteleczke. Bardzo prosze o kontakt jeżeli macie na sprzedaż. alicjakrauzewicz@gmail.com

Gość Agata Jurk
Zamówiłam właśnie te kropelki z oficjalnej apteki z Niemiec, przyszły oryginalne kropelki w kartonikach, ale korek nie jest zalakowany i tak się zastanawiam, czy tak ten produkt wygląda? Jak Państwo kupowali to krople też można było po prostu odkręcić, czy był ten taki pierścień lakujący? Bardzo proszę o odpowiedź, dzidziuś skręca się z bólu a ja się boje podać lek, bo nie wiem czy nie był otwierany... :(

Gość gość
agata, w necie jest sporo porownan tego leku z polskimi. niektore maja ten sam sklad, a nawet wiecej tej substancji ktora dziala na kolki. tylko na ulotce dawkowanie mniejsze. gdzies radza po prostu dawac wiecej kropelek, bo PONOC nie moze ta substancja byc przedawkowana. ja kupilam bobotic forte, podam nie 3 a 6 kropelek. tyle ze musze poczekac kilka dni bo musi byc miesiac skonczony. daj znac czy ten sab simplex dziala, ma okropny problem:( ja bym chyba podala, ale moze ktos kto zna ten lek odpisze Ci