Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aiszka12345

Jak znaleźć sobie faceta w swoim wieku

Polecane posty

Gość Aiszka12345

Witam, mam taki problem. Mam 27 lat, za niedługo będę mieć 28 i od dłuższego czasu nie mogę sobie znaleźć faceta w swoim wieku. Każdy mi mówi, że nie wyglądam na swój wiek, tylko na 20, 21 lat i przez to interesują się mną tylko młodsi, właśnie w takim wieku. Ci w moim wieku uważają mnie za gówniarę, a jak im pokazuję dowód to mówią, że podrabiany. Pamiętam, jak 3 lata temu byłam na dyskotece i spodobał mi się jeden chłopak, zagadałam do niego, ale on od razu powiedział, że z gimnazjalistką nie będzie kręcił. Od tej pory nic się nie zmieniło. Co mam zrobić, żeby faceci w moim wieku nie uważali mnie za gówniarę? Jak mam sobie znaleźć chłopaka w swoim wieku, nie chcę młodszego. Mam już bardzo dużo lat i powinnam być już mężatką. Koleżanki w moim wieku mają już dzieci.

Gość hfhhdx
co za prostak ten wyzej :o a malujesz się? ubierasz elegancko czy tak jak nastolatka właśnie?

Gość noniewiemalewiem
szukam dziewczyny mam 30 lat:)

Gość Aiszka12345
Bez makijażu nie wychodzę nawet z domu, bo inaczej to już zupełnie brali by mnie za dzieciaka, jestem też drobnej budowy, więc niestety... Ale makijaż i tak nic nie daje, bo nie zmieni on mojej dziecinnej twarzy. Wyglądam właśnie jak taka umalowana licealistka. Czasami na przystanku słyszę komentarze starszych pań w stylu: jaka ta dzisiejsza młodzież, żeby tak się malować i ubierać do szkoły, to nie do pomyślenia. Na początku to śmiałam się z tego, ale teraz to już mnie to zaczyna wkurzać. Jedyny plus tego wszystkiego to to, że mogę wszędzie pozwolić sobie na ulgi, bo jak mnie widzą to od razu sprzedają mi ulgowe bilety, nawet bez pokazywania jakiegokolwiek dokumentu. Ale faceta to sobie nie znajdę, bo nikt w moim wieku nie jest mną zainteresowany. Podrywają mnie za to licealiści, mówiąc najczęściej, że szykuje się impreza i że szukają fajnych dziewczyn, czy nie poszłabym z nimi, będzie fajnie, itp. Okropne to jest, jak tacy młodzi chłopcy prawie o 10 lat młodsi ode mnie zaczepiają mnie i zapraszają np. na swoje osiemnastki.

Gość prawiczus pospolity
Ja mam 30 lat i wolałbym dziewczyne w wieku 22 lat niz 30 latke .. 30 latki nie sa dziewicami , a ja chce dziewice na dzxiewczyne

Gość Aiszka12345
robiłam to z wieloma czarnymi, zawsze było bosko

Gość A ja mam 30 i tez bym chciala
w swoim wieku, albo mlodszego, a leca na mnie tacy 30-40

Gość Aiszka12345
Już nie piszę na tym forum, bo są tu chamy, które się podszywają pode mnie !!! te dwa ostatnie wpisy nie są moje !!! podaj swoje prawdziwe imię i nazwisko, a nie masz czelność się poszywać pod kogoś innego !!! jeśli masz "ci**" jak 50 latka i robiłaś to z czarnymi to gratuluję głupoty !!!!!!!!!

Gość Łatka1234
ale Wy to macie tematy, to nie jest narmalne jak ktoś się pod kogoś podaje

Gość Łatka1234
pozdrawiam Was i mam nadzieję, że znajdziecie sobie chłopaków albo mężczyzn ;)

Gość efreferferfrfer
A to dziwne bo ja odkąd skończyłam z 18 ,20 lat ( i wcale na starsza nie wygladałam bo ludzie obcy mi walili na ty) to i ci w moimwieku i starsi po 30-stce nawet na mnie lecieli. a nawet faceci w wieku mojego ojca :D

Gość zamilcz stara pannno
a, gdzie chłopacy ze studiów ,szkoły sredniej, koledzy z podwórka .Cos z toba nie tak skoro przez wszystkie lata nikt sie toba nie zainteresował .To nie wina młodego wyglądu :P raczej cos z toba nie ten teges

Gość akh
wrzuć zdjęcie to pogadamy