Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ****nowa****

Praca w Provident - referencje

Polecane posty

Go艣膰 ****nowa****
I zapewne got贸wki nie mia艂a wi臋kszej przy sobie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 888888888888888888888834
chcia艂am tam m臋偶a do pracy wys艂a膰 i sama nawet my艣la艂am i艣膰 jezuuu

Udost臋pnij ten post

Ja odradzam nie dosc ze male zarobki to niebezpieczne chodzisz po nieciekawych ludziach nieciekawych dzielnicach. Temat zabojstw przedstawicieli Providenta byl naglasniany w Faktach uwadze i innych programach. Odradzam glownie ze wzgledu na wlasne bezpieczenstwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oliwia99opole
kolejne S膮d w Kutnie (woj. 艂贸dzkie) aresztowa艂 28-latka z okolic 呕ychlina, kt贸ry zamordowa艂 przedstawicielk臋 firmy kredytowej. M臋偶czyzna zada艂 kobiecie sze艣膰 cios贸w no偶em, a zw艂oki zakopa艂 w lesie. W ten spos贸b chcia艂 unikn膮膰 konieczno艣ci sp艂acania po偶yczki. Za ukradzione pieni膮dze kupi艂 sobie buty, spodnie, stawia艂 kumplom pizz臋 i bawi艂 si臋 na dyskotece!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ****nowa****
5 tys mia艂a przy sobie? zwykle mniejsze pieni膮dze si臋 nosi przy sobie.Je艣li sz艂a udzieli膰 po偶yczki to nie powinna i艣膰 sama...

Udost臋pnij ten post

zreszta zarobki to juz inna kwestia jak wpadnie 200 tygodniowo a jak 300 to juz oki najnizsza krajowa wyciagniesz ale za jaka cene? Poza tym mialabys serce wpakowac np w taka pozyczke rencistke osobe niepelnosprawna chora lub samotna matke z 7 dzieci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oliwia99opole
to gorsze ni偶 praca prostytutki, tyle dziwek nie ginie nawet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ****nowa****
kaciaa A czemu wpakowa膰? Przecie偶 informuj臋 ich o wszystkich kosztach, 艂膮cznym koszcie.Niczego nie zatajam.Po drugie nie udzielam po偶yczki osobom, kt贸re nie b臋d膮 jej w stanie sp艂aci膰. U mnie obraz takich po偶yczek jest inny.Nie s膮 to tereny ,gdzie panuje bezrobocie itp

Udost臋pnij ten post

Ja powiem tak np starsza osoba chora samotna nie ma rodziny nie ma na nic a np leki musi wykupic. I bierze pozyczke jak ja potem splaci z tej nedznej renciny. To co dla Ciebie mlodej proste oczywiste dla starszych ludzi jest czarna magia. Dla niej wazniejsze bedzie ze ktos ja wyslucha zrozumie pomoze....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ****nowa****
Ja osobi艣cie jestem ich klientem od ok15 lat, oczywi艣cie z przerwami.Nic do nich nie mam. Potrzebowa艂am szybko got贸wki i otrzyma艂am j膮 zawsze.

Udost臋pnij ten post

A jesli jeszcze o to chodzi posta[iszzgodnie ze swoim sumieniem ja bym nie mogla tak pracowac z multum powodow. Ja wyrazilam swoje zdanie. I jeszcze jedno osoby z terenow gdzie nie ma bezrobocia raczej nie biora pozyczek w providencie. To ostatecznosc dla zdesperowanych nie majacych pracy zla historie w bik big krd itp. Badzmy szczerzy provident to najwieksza oficjalan lichwa na rynku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ****nowa****
,,starsza osoba chora samotna nie ma rodziny nie ma na nic a np leki musi wykupic. I bierze pozyczke jak ja potem splaci z tej nedznej renciny." Nie we藕mie .W mojej ocenie nie jest w stanie sp艂aci膰,wi臋c odmawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ****nowa****
kaciaa Ja nie mam z艂ej historii w BIG,m贸j m膮偶 te偶 nie.Ale zdarzy si臋,偶e przyjedzie towar ( m膮偶 prowadzi dzia艂) i zabraknie do zap艂acenia. Telefon, p贸艂 godziny i kas臋 mam na stole.

Udost臋pnij ten post

Ty masz swoje zdanie ja swoje. No prosze Cie. Ile razy bylo tak ze pozyczki dostawala totalna patologia. Nie dasz Ty da inna osoba. Uwierz jak nie bedziesz miala wynikow podziekuja Ci za prace. I sama zaczniesz wciskac najrozniejszym typowm aby target wyrobic. Poszukaj innej pracy gdzie bedziesz miala zapewniona choc minimalna krajowa a dorobic mozesz zawsze w inny sposob. Ja pracowalam jako telemarketerka. Pieniadze mniejsze co prawda ale szlo zniesc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ****nowa****
ROSALINDA PACZEKO Ja akurat mam nowo powsta艂膮 dzielnic臋...

Udost臋pnij ten post

Owszem jest to wygoda tyle ze mowimy tu o raczej niewielkich kwotach. bo gdyby maz musial zaplacic za towar np 6 kafli to nie wiem czy by przeszlo. Mozemy sie tak licytowac w nieskonczonosc. ja odradzam z prodtego wzgledu masz rodzine ( meza jak sama wspomnialas ) a bedziesz chodzic po roznych miejscach ja odradzam Nie pomoze gaz paralizator czy cos tam jeszcze predzej wykorzystaja to przeciw Tobie. No a dajmy na to jedzisz niby porzadny dom wszystko cacy a tam 4 facetow podpitych. No i????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ****nowa****
kaciaa Je艣li podzi臋kuj膮 to trudno, ale wciska膰 nikomu nic nie b臋d臋.Znam siebie .Owszem b臋d臋 szuka膰 innej, bo ju偶 p贸艂 roku szukam. Na razie jutro id臋 z papierami, nie wiem czy w og贸le mnie przyjm膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ****nowa****
kaciaa Na udzielenie po偶yczki nigdy nie pojad臋 sama, bo to niebezpieczne.

Udost臋pnij ten post

no oby Ci sie udalo. Ja odradzam ale Twoja decyzja Twoja sprawa. Tak czy siak powodzenia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ****nowa****
W ka偶dym b膮d藕 razie spr贸buj臋 dop贸ki nic innego nie znajd臋.

Udost臋pnij ten post

kurcze a telemarketing opieka nad dziecmi/starsza osoba sprzatanie?? wiecej zarobisz i bezpieczniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ****nowa****
kaciaa kurcze a telemarketing opieka nad dziecmi/starsza osoba sprzatanie?? wiecej zarobisz i bezpieczniej Dzieci to mam swoich tr贸jk臋, a sprz膮tanie to przez ten czas mia艂am tylko 2-3 x w mcu. Pani zza biurka z miot艂膮 po biurowcach biega艂a i do pracy jeepem je藕dzi艂a. Og贸lnie 艣miech ...

Udost臋pnij ten post

no to zaloz wlasna firme sa jeszcze dotacje skoro masz 3 dzieci kacik malucha albo cos w tm stylu. Obostreni straszliwe sanepid itd ale do przejscia albo zgadaj sie z sasiadkami albo nie wiem co. Powiedz czemu tak sie zaparlas na ten provident?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ****nowa****
Bo to jedyna praca jak膮 znalaz艂am w ,,papierkowej robocie" i dowolne godziny pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nic strasznego
Takie czasy m贸j syn ma fim臋 a od nas auta nie po偶yczy bo za drogi gra biedaka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ****nowa****
I co obserwuj臋 na forach.Nie wypowiadaj膮 si臋 pracownicy o swojej pracy tylko osoby postronne.Gdyby a偶 tak 藕le by艂o to nie by艂oby tak cicho...

Udost臋pnij ten post

no nie jaka papierkowa robota?? :D nie bedziesz siedziala 8 godzin za biurkiem i wypelniala papierkow no chyba ze bedziesz od razu kierownikiem albo dyrektorem :D kobito nienormoeany czas pracy na paliwo i telefony nie wwyrobisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ****nowa****
kaciaa Pr贸bujesz mnie zniech臋ci膰 i wiem ,偶e masz swoje racje.... Ja jednak spr贸buj臋. Je艣li zarobi臋 400-500z艂 tyg. to b臋d臋 zadowolona, je艣li nie to zrezygnuj臋. Ale poza ofertami pracy MLM i tego nic innego nie znalaz艂am,wi臋c chwytam si臋 tego co mam...

Udost臋pnij ten post

Jak zarobisz 200 tyg bedzie ok. Jak 300 dobrze . jak 400-500 super. Ale jakim kosztem?

Udost臋pnij ten post